geçen yıllarda almamıştık. sonra duydum ki almak gerekiyomuşne olcak peki şimdi ? gitti mi benim bir yılım
Canım önemli olan dilemek, bahçede veya çantanda durmasının pek farkı yok ama gömmek daha iyi diye biliyorum.
Her ayrılık zordur nilümm hem de sevdiysen ve çok alıştıysan daha da zorlanır insan. Ama sen böyle şeyler düşünerek kendini daha fazla yıpratırsın. Yaptıklarını, sana davranışlarını hatırlaki daha çabuk toparlanasın. En son konuşmanızıda okudum bu kadar umursamaz olamazlar ya. ama sanıyorlarki nilüm onları bırakamayız onları çok seviyoruz ya yarın hemen döneriz nasıl olsa.. Ama bu sefer yanılıyorlar canım benim çünküü bizde insanız bizimde gururumuz var. Artık eskisi gibi değiliz daha güçlüyüz bu sefer kalbimizin sesini dinlemicezz tamam mı aklın mantığın ön planda olsunn bebeğimm.. Üzülmeni kırılmanı asla istemem inşallah biran önce toparlanırsın. eminim bir kaç ay sonra onunla birlikte olduğundan daha iyi olucaksınn
geçen yıllarda almamıştık. sonra duydum ki almak gerekiyomuşne olcak peki şimdi ? gitti mi benim bir yılım
acaba denize mi atsam:26: ama yengemden duydum cüzdanında taşıyormuş.. off bilemedim ki. bir sürü de dileğim var çok umut bağladım. bak içime kurt düştü şimdi
sevgili holofira senin de konunu işgal ettim özür dilerim
siz nişanlı ya da sözlü müydünüz?
Nilüü canim konuyu gordugumden beri ne yazsam bilemedim cunku beklerkenki mehmetin yanina geldigi zamanki yasadigin mutlulugu tatdigin aski anliyabiliyorum ama ben bastan beri mehmeti anliyamadim zaten erkekleride anlamiyorum orasi ayri bi konu cok seviyosun cok emek verdin deger verdin karsiliginda hic bisey goremedin uzaktan konusmak cok kolay biliyorum ama mehmete cok kiziyorum sevmiyosan adam gibi soyle be cocuk ne kan kusturuyosun amacin ne durust ol diye yakasindan tutup silkmek istiyorum gercekten. Ama sana bisi diim mi her zaman insan senin sevdiginden daha cok seven insanla daha mutlu olunuyo galiba ben mehmetin bu yaptiklarindan sonra sevgisinden supheliyim tanimiyorum ama benim izlenimim bu insan kalbine goz yaslarina dur diyemiyo ama bi bakmissin karsina biri cikmis seni o kadar cok sewmiski iste o zaman ask buymus ben bosa uzmusum kendimi diceksin guzelsin gencsin cok akli basinda bi insansin bence daha guzek gunler seni bekliyo nolursun uzulme bence daha hayirlisi geleceginde sakli
Olsun canım, paylaşıyoruz işte... Nişanlı değildik, sözü de birbirimize vermiştik. Askerden yeni dönmüştü, ameliyat oldu. Kısa bir süre sonra çalışmaya başlayacaktı. Ailesine biraz yardım edip beni istemeye gelecekti. Anılar geçmiş, hayaller gelecek zamanda kaldı...
ne kadardır birlikteydiniz bilmiyorum ama asker yolu beklemişsin. fedakarlık emek.. belki de yıprandınız, belki de o, senin onun hayatındaki yerinin ve öneminin farkına varamadı hala. ama aklı başına gelecek. bak şuna inan, gidenler dönüyor. şimdi bu ilişkide sen gitmiş gibi görünüyorsun ama aslında giden sen değilsin. o seni gitmeye mecbur bıraktı. ama dönecek. 1 hafta sonra 5 ay sonra 8 ay sonra vs sonuçta bir gün d-ö-n-e-c-e-k. ama benim asıl üzüldüğüm o zaman sen istemiyor olacaksın. bir kez yürek kırıldı mı yapışmıyor. hiçbir tutkal tuttaramıyor onu
12'sinde bir yıl olacaktı. Gecen yıl şubatta tanıştık sonra da askere gönderdim. Döner mi, dönerse ne zaman döner bunu sadece Rabb'im biliyor. Bekleyip göreceğim. Ben gitmiş gibi görünüyorum şu an; ama asıl giden oydu, belki de hiç gelmeyen... Geri geldiğinde öfkem geçmiş özlemim kabarmış olursa ona dönmekten korkarım. Bu nedenle hiç gelmesin!..
12'sinde bir yıl olacaktı. Gecen yıl şubatta tanıştık sonra da askere gönderdim. Döner mi, dönerse ne zaman döner bunu sadece Rabb'im biliyor. Bekleyip göreceğim. Ben gitmiş gibi görünüyorum şu an; ama asıl giden oydu, belki de hiç gelmeyen... Geri geldiğinde öfkem geçmiş özlemim kabarmış olursa ona dönmekten korkarım. Bu nedenle hiç gelmesin!..
bu şekilde ayrılıklara dayanamıyorum.. bu gidişle iyileşemiycem. dilerim hakkında en hayırlısı olsun..
Nilüü kafanda net olarak bittiyse artık dönmesi seni ilgilendirmesin lütfen..herkes farkındaydı olanların ama kimse bitmeli diyemezdi, çünkü biz dışardan izledik ve sana kıyamadık belki de, biz de yalandan da olsa umut taşıdık ki bi gün belki değişir..ama o günün gelmesi için daha ne olması gerekiyor!!!
Sakın geri adım atma artık...eşşekler gibi pişman olup dönse bile (ki yapmaz diyceksin biliyorum) umrunda olmasın, bunu bekleme sakın. Kafanda bitirdiysen gerçekten bitir, kendini kandırma. Olur da gerçekten mucize olur bambaşka biri olur ve gelip sana kamyonla gül hediye ederse anca inan değiştiğine ama bunu sakın bekleme.
Son cümlen gülümsetti beni sağ olasın canım. Şu an geçmişimle geleceğim, anılarımla hayallerim arasına sıkıştım kaldım. Umut fakirin ekmeği demişler. Ben de sevgi fakiriyim umut ettim, şu an umutlarım suya düştü. Onları tekrar yeşertecek olan benim. Kimseye umut ve bel bağlamadan kendi kendime yetmeyi öğrenmem gereken bir süreçteyim. Umarım dualarımız yerini bulur. Söylediğin mucizeyi ondan değil de hiç tanımadığım bir erkekten beklerim, beklesem bile...
Amin canım, senin hakkında da... İnşallah unutur özgürlüğüne kavuşursun. Profosyonel bi destek aldın mı bilmiyorum; ama imkanın varsa denemelisin. Eğer iyileşmekte zorluk yaşıyorsan...
Her zaman gülümse Nilüü kıyamam ben sana, bilirim ne emekler verdin ne çileler çektin..belki benim bildiğim de olanların beşte biri..
Öyle güzellikler hakediyosun ki..asla ben nerde yanlış yaptım diye düşünme asla!! Toparlanacaksın ve sadece kendinin değerli olduğu bir dünya kuracaksın buna mecbursun. İnanılmaz zor olduğunu biliyorum. Ama başaracaksın. İnşallah en yakın zamanda da iş bulursun hayırlı bi şekilde ve hayatın güzellikleriyle karşılaşmaya devam edersin. Seviliyorsun nilüm.
benim 1 sene oldu ayrılalı. ama ciğersiz 8 ay sonra arayarak yine hayatımın içine etti. profesyonel bir destek almadım, ama forumda bir arkadaşım var, onunla konuşa konuşa almış kadar oldumo benim terapistim ama artık konuşmucam. çünkü onu da bunalıma soktum
Nilü hic aramadi mi yada faceden felan hic gelisme var mi
Dediğin gibi yapmaya çalışıyorum tatlım. Şu an daha iyiyim, daha iyi olcam ilerleyen günlerde. Söylediği sözler kulaklarımda zaten, beynimde dolanıp duruyor. Anıları hafızamdan, sevgisini de kalbimden sildikten sonra çok daha kolay olacak. Ona ölen öfkemin geçmesine mani olmaya çalışıyorum. Konuşmuyoruz zaten 11 saattir. Son sözlerini gölgede bırakacak güzel bir söz duymadım. Onu hep öyle hatırlamak zorunda kalcam...
Ayy canım ben onu bu yılki dileğim için yazmıştım. Helalim olsun isterken ayrılık geldi ertesi gün bu yüzden kabul olmadı dedim. Önemli olan niyet değil mi zaten?
Aferim nilüm sen güçlü bir kızsın biliyorum bunu da atlatıcaksın. Biz senin hep yanındayızz
Hakkında hayırlısı neyse o olsun yüreğii tertemiz arkadaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?