aynı süreçler işte. aynı benim geçtiğim yollar.. umarım sonumuz aynı olmaz.
Canım benim sen de kendi derdini unuttun benle ilgileniyorsun. Her şey için, desteğin için çok sağ ol. Bu erkekler her yerde her şekilde nasıl bu kadar aynı olabiliyor. Biz kızlar nasıl bu kadar aynı şeylere maruz bırakılıyoruz.
çünkü acını içindeki sıkıntıyı hissediyorum. aynısını yaşadım o yüzden seni anlayabiliyorum. ve üzülüyorum. çünkü ben çok zor zamanlar yaşadım. hala düzelemedim. unutamadım. çok illet bir durum. benim gibi olmanı hiç istemem. inşallah her şey bir an evvel netleşir, yoluna devam edersin..
selamlar, inan çok şaşırdım okudukça, aynısını yaşadım bende,
bir erkek bence ikinci şansı bile haketmiyor ki ben kaç kez şans verdim sadece sevdiğim için yaptım bunu, o da çok iyi biliyordu bunu,
şans isterken inanamazsın söylediği iltifatlara, ben yelkenleri suya indirip tamam devam edelim, ama bir anda umursamaz bir havaya giriyorlar, gitmiyor bitiyor, sonra tekrar sensiz olmuyor, şarkı göndermeler, ben yine dayanamayıp tamam diyorum ,o umursamaz ciddi bir adım atmıyor, ve ben yıprandım hemde çok, bu şekilde 5 yıl geçti aradan, 2 yıl önce ben bitirdim ama unutamadımda hiç, çok özledim merak ettim hep, çok acı verici bir süreç, ve geçen haftasonu bir kızla gördüm markette el ele, ben yeni biriyle tanışmayı kabul edemezken aklımdan hala çıkaramamışken, hiç umrunda bile değil beyfendinin,
erkekler bizim gibi değiller kesinlikle, sözlerine güvenmemek gerek ,
gerçekten seven insan üzmez, kıyamaz, ve bırakmaz asla, seviyorsa gelir alır o kadar,
adını bile duyunca insanın gözleri dolar ağlar mı ben her gece ağladım, özledim ağladım, merak ettim ağladım, şiş gözlerle uyandım aylarca, artık ağlamamaya çalışıyorum ,inan bana son 2 yıl tamamen bıraktım kendimi, ne alışveriş, ne makyaj ,tanışmaya gelenleri hep reddettim,
sonuç bu ,o el ele kızla gezerken ben evde onu düşünüyorum,
gerçekten değmezmiş, o halde görünce çok kötü oldum, 5 yıl beni neden oyaladın, umut verip geri çekildin, tek dileğim beni üzdüğü kadar o da üzülsün, helal etmiyorum hakkımı hiçbir şekilde,
bilmiyorum ne yapıcam,
26 yaşındaymışsın, ne olur toparla kendini ve düzelecek iyileşecek diye bir beklentinde olmasın,
ben 32 yaşındayım ,çok çabaladım mücadele ettim kendimce olmadı, bundan sonrada çıkar mı karşıma kimse bilmiyorum ,
Evet, birkaç ay sonra 26 olcam. Hiçbir şey için geç olmadığının farkındayım. Kendimi ona bu kadar bağlamasaydım her şey çok daha kolay olacaktı benim için. Şimdi diyeceksin 5 yıl bağlayınca daha mı kolay olacak. 15 ay boyunca bekledim 3 hafta oldu geleli bu noktadayız. Yasananlara bakılırsa gidişat pek iç açıcı değil gibi. Ama bilmiyorum ben de sen gibi...
adını bile duyunca insanın gözleri dolar ağlar mı ben her gece ağladım, özledim ağladım, merak ettim ağladım, şiş gözlerle uyandım aylarca, artık ağlamamaya çalışıyorum ,inan bana son 2 yıl tamamen bıraktım kendimi, ne alışveriş, ne makyaj ,tanışmaya gelenleri hep reddettim,
sonuç bu ,o el ele kızla gezerken ben evde onu düşünüyorum,
gerçekten değmezmiş, o halde görünce çok kötü oldum, 5 yıl beni neden oyaladın, umut verip geri çekildin, tek dileğim beni üzdüğü kadar o da üzülsün, helal etmiyorum hakkımı hiçbir şekilde,
bilmiyorum ne yapıcam,
Merhaba kızlar. Dün yine bir arkadaşına gittiğini bu kez izin almasa da en azından düzgün bir dille haber verdiğini söylemiştim. Eve döndüğümde ararım demişti; ama aramadı, demek ki dönmemiş. Gece kalmak için gitmediğini söylemişti. Ve geçen sefer arkadaşta kalma işini sık sık yapmadığını, kırk yılın başında bir olduğunu söylemişti. Ama birkaç gün içinde ikinci kez oluyor bu. Üstelik geçen sefer ne kadar kırılıp üzüldüğümü biliyordu. Ondan vazgeçmeme sebep oldu. Beni kaybetmek çok umrunda değil demek ki. Bu arada geceden beri 3 kere aradı cevap vermiyorum telefonlarına.
sanırım uzak şehirlerdesiniz. biz de uzaktık..ah ne zordur o uzak mesafe ilişkisi. ölümden beter. uzaklığı yakın edecek tek şey kişilerin birbirlerine verdikleri güvendir. bizi de bitişe sürükleyen temel neden buydu: güvensizlik. yeniden birarada olsanız bile bu insan seni üzecek ben anladım. dilerim çok az yarayla atlatırsın bu süreci..
Maalesef canım, aynen öyle.
Bugünkü 4. arayışında açtım. Uzun uzun konuştuk. Bu olayla ilgili aklıma takılan her şeyi sordum. Bazısına bahaneler sıraladı, bazısına cevap bile veremedi. Haklı olduğumun o da farkında. Askerden yeni geldiği için böyle üst üste geldiğini söyledi bu arkadaşta kalma işinin. Asıl sorunun bu olmadığını belirttim. Ben artık çok korkuyorum ileride de bana aynı şeyleri yaşatmandan dedim. Benden izinsiz başka bir yerde kalmayacağını söyledi ve ileride böyle şeylerin olmayacağının sözünü verdi. Beni çok sevdiğini, benden ayrılmak istemediğini, günlerdir bunun için uğraştığını söyledi. Beni bırakma lütfen dedi. Kıymetini bilmeliymişim kimse için böyle şeyler yapmazmış. Hala kuyruğu dik tutuyor.
Bu konuşmalardan sonra şunu farkettim ki; artık beni sevdiğini duymak yetmiyor bana. Tutulmayan sözler, suya düşen hayaller, ertelenen planlar... Ben artık somut şeyler görmek istiyorum sanırım.
Maalesef canım, aynen öyle.
Bugünkü 4. arayışında açtım. Uzun uzun konuştuk. Bu olayla ilgili aklıma takılan her şeyi sordum. Bazısına bahaneler sıraladı, bazısına cevap bile veremedi. Haklı olduğumun o da farkında. Askerden yeni geldiği için böyle üst üste geldiğini söyledi bu arkadaşta kalma işinin. Asıl sorunun bu olmadığını belirttim. Ben artık çok korkuyorum ileride de bana aynı şeyleri yaşatmandan dedim. Benden izinsiz başka bir yerde kalmayacağını söyledi ve ileride böyle şeylerin olmayacağının sözünü verdi. Beni çok sevdiğini, benden ayrılmak istemediğini, günlerdir bunun için uğraştığını söyledi. Beni bırakma lütfen dedi. Kıymetini bilmeliymişim kimse için böyle şeyler yapmazmış. Hala kuyruğu dik tutuyor.
Bu konuşmalardan sonra şunu farkettim ki; artık beni sevdiğini duymak yetmiyor bana. Tutulmayan sözler, suya düşen hayaller, ertelenen planlar... Ben artık somut şeyler görmek istiyorum sanırım.
Eee canım ne olacak şimdiSanırım hala kararsızsın ve bu durumda olmak hiç hoşuna gitmiyor, halinden memnun olmadığının da farkındayım... Bu ilişki böyle sürüncemede devam ettiği sürece en çok üzülen sen olacaksın... Eğer ona şans vermek istiyorsan, ciddi konuş derim, ondan ciddi sözler al ve ne kadar ciddi olduğunu ona belirt,isteklerini kırgınlıklarını anlat... Ama eğer şans vermek istemiyorsan aramasına da izin verme, somut şeyler görmek istiyorsan somut şeyler yapmalısın tatlım... Böyle çoook üzüleceksin ben bunu görüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?