Sonunda Biz De Ayrılığa Yenik Düştük...

Sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsın. Nasıl bu kadar benzer olabiliyor bu yaşananlar. Çok şaşırıyorum. Hikayeni önce dinlesem yukarda aldığım kararı yine alır mıydım bilmiyorum. Bu okuduğum yaşanmışlıklar benim gerçeklerim. Benim bir yansımam sanki. Bunu ben mi yazdım diye şüphe ettim kendimden. Ne diyeceğimi bilmiyorum şaşkınım çok. Benim yaşadıklarımın hissettiklerimin gidişatına bakılırsa sonumuz sizin ilişkinizinkinden çok farklı olmayacak. Ama iki saat kadar önce öyle güzel bir şey yaşadım ki... Yeter mi bu devam edebilmek için? Elbette hayır. Yeni bir başlangıç olmasa da kalınan yerin bir devamı niteliğinde olacak. Daha dikkatli daha duyarlı daha anlayışlı bir yol izleyerek...

Kendim için de senin için de Rabb'imden en hayırlısını diliyorum. Teşekkür ederim. Mutluluğu çoktan hakettiğimize inanıyorum.

Son düzenleme:

Haklısın canım. Bu duygusallığı bu gece içimden çıkarmam gerekiyor. Yarından itibaren daha mantıklı olmaya çalışcam. Tabii bunu sadece benim yapmam yetmiyor işte. İnşallah yine bu noktaya gelmeyiz. Teşekkür ederim canım her şey için...

yollar aynı, duygular aynı, aynı çizgi..

sen bu kararı aldıktan sonra olumsuz bir şey yazmak yakışık almaz. senin için tek dileyeceğim hakkında hayırlısı olması..

bir karar almışsın hakkında hayırlısı olsun. gözyaşlarını bilmesin ama holofira, görmesin... eğer içini rahatlatırsan kaybetme korkusundan sıyrılıp izin alıp almama verilen sözleri tutup tutmamanın hesabını tutmaktan vazgeçersen belki huzura erersin ben bunu hiç yapamadım, hiç rahat olamadım herşey gözüme battı, sürekli gözyaşlarım aktı ve sonunda gözyaşlarımı bile bana koz olarak kullanmaya bu nedenle beni suçlamaya başladı. beklentisiz olduğunda, onunlayken de kendi hayatına baktığında ve hayatını ona endeksli yaşamaktan vazgeçtiğinde eminim ki birliktelik de -umarım ki yaşamazsın ama- ayrılık da daha sancısız yaşanıyor. umarım güzel günler bizimledir...

yollar aynı, duygular aynı, aynı çizgi..

sen bu kararı aldıktan sonra olumsuz bir şey yazmak yakışık almaz. senin için tek dileyeceğim hakkında hayırlısı olması..

İnşallah canım benim. Umarım pişman ettirmez beni. Bir kez daha ayrılık kararı alacak noktaya getirmez beni. Çok teşekkür ederim her şey için. En büyük destekçim oldun bu süreçte. Beni hep çok iyi anladın.

Çok haklısın canım, söylediklerine her zaman dikkat etcem. Geç geldin konuma; ama iyi ki geldin. Çok sağ ol desteğin için. O güzel günler bizi bekliyor, biliyorum. Her şey gönlünce olsun.

Canım Nilüm

Ne karar alırsan al, içinde bulunduğun kararsızlık sürecinden daha iyi olacaktır... Sürüncemede olmaktansa en kötü karar bile daha iyidir... Kararın kötü mü oldu, iyi mi oldu bilemeyiz tabii ki, bunu gelecek günler gösterecek... İnşallah ilişkinizde bir daha karar alma dönemi yaşamazsınız... Tek temennim bu canım

Aynen dediğin gibi canım en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyiymiş. Üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum kendimi. Çok zor bi haftaydı, hala etkisindeyim yapılanların söylenenlerin. İnşallah temennilerimiz gerçek olur. Bekleyip görcem...

Bütün sayfaları hiç usanmadan okudum. her yorumda her söylediğinde benim de canım yandı yandı yandı....

Elimde ne var, hiç , koca bir hiç... Aynı şeyi kaç yıl boyunca yaşadım. karşındaki ilgisiz , küssen anlamaz , kırılsan anlamaz. ayrılsan umruna gelmez sözde gururlarından ayrılık lafını söyleyeceğin an senden önce davranır. Sen sadece seversin , sevdikçe yanarsın.

ilk mesajlarında ayrılamayacağını anlamıştım i sonraları tekrar şans verdiğini gördüm. 1. yılınız kutlu olsun , umarım hiç pişman olmadan hep mutlu olursun.

Alakasız Not : cümle kuruşun çok etkileyici , çok akıcı bir anlatımın var, kitap yazmayı denesene , hem sana iyi gelir . :18:

Canım...
Aldığın karar umarım seni hiç üzmeyecek bi karardır ve en hayırlısıdır...
İşin içine gurur girmedikçe,onur kırıcı tavırlar görmedikçe ilişkinin hep bi şansı vardır elbet...
Dilerim o güzel yüreğin layığını görür... Askerden geldi düşünmeye fırsat bulamadı ,sudan çıkmış balığa döndü..Şaşkın haliyle..Ama bu adam o despotluğuna rağmen birşeyler için çabaladıysa şu son yaptıkları için değil ama acını bastırabilmen için iyi bir karar gibi görünüyor.Tekrar söylüyorum,ayrılık kararı almak kolay bir durum değildir ... Ve ayrılmak da kolay bir durum değildir..Allah kimseye yaşatmasın...
O hayran olduğunuz güçlü duruşumun altında kopan kıyameti ben yaşadım ben bilirim...
İnşallah bir daha hiç üzülmeyin ve ayrılmayın ... Dualarım hep iyileşmen yönünde olacak bi tanem ...

ben de butun sayfaları okudum canım sen de aslan burcuydun sanırım ben de oyleyım ılgıye bogsun benı gıkım cıkmaz ama bır kere benı degıl baska bıseyı dusunse cıldıracak gıbı oluyorum.. verılen sozler tutulmuyor kımse benı anlamıyor ılgı gostermıyor surprız yapmıyor herseyı kafaya takıyorum.. su senın erkek ark ıcın yazdıklarını ben de esım ıcın sıralayabılırım ama aslında oyle degıl benı sevıyor cookk sevıyor.. asker yarenıydm ben de esım 26 nısanda geldı.. 2. gunu ıse benı hungur hungur aglattı.. ona kalsa ortada bısey yoktu ama bana gore hıc degısmeyen ılgısız bı adam olark geldı 1 yıl gormeyıp ozleyen bırı gıbı degıldı.. sankı gıtmemıs onca ay ozlememısız gıbı... ısteklerımde abartıyor muyum bılmıyorum ama aynı senın gıbı soyledıklerıme saygı ve ılgı ıstıyrum heps bu.. sen de bunu fazlasıyla hakettın onu bekleyerek.. sevgılıyken boyle davranması bır fılmın fragmanı gıbı.. nolur dıkkatlı dusun ve karar ver.. ılerde daha cok uzulme askın da bıttıgınde gerıye baktıgında buyuk pısmanlıkların olmasn.. bız sevgılı ve nısanlıyken 1 dk habersız bırakmazdk bırbırımızı sabahlara kadar knusurduk.. uzaktık ama aslında daha yakınmısız.. ılgısız bır adamla evlı olmak zor hele de baskın bı karakterın yoksa hep ona askına yenılıyorsan daha da zor.. Allah yardımcn olsn karar verırken.. sımdı devam etme kararı almıssın umarım dılerım mutlu olursun..

Öncelikle gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim. Güzel temennin için de Allah razı olsun. İlk mesajından ayrılamayacığını anlamıştım demişsin oysa ki ben ne kadar da emindim kendimden!!! Karşıdan bu kadar açık ve net bir şekilde yapamayacağımın anlaşılması kendimi çıplak hissettirdi. Demek ki; o da senin gibi farkındaydı kendisinden ayrılamayacığımın. Belki de bunu bildiği için peşimden geliyormuş gibi yaptı, boşa kürek cekmediginden emin olduğu için. Bu tespiti yapman bende yeni soru işaretlerinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Kararlı olduğumu görse barışmak için hiçbir şey yapmayacak mıydı???

Farklı şehirler, farklı insanlar; ama yaşananlar aynı. Beni en çok şaşırtan da bu... Elinde kalan o boşluğu inşallah en kısa zamanda mutlulukla doldurursun...

Not: Anlatımımı beğendiğini dile getirmişsin, çok teşekkürler... Aldığım öğretmenlik eğitiminin etkisi olsa gerek. Kitap yazabilecek kadar yetenekli olduğumu düşünmüyorum; ama dediğin gibi rahatlamak için yazmak iyi bir fikir...

Çok teşekkür ederim canım benim... Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden onlara her zaman çok ihtiyacımız olacak, sanırım bu dualar sayesinde ayakta kalabiliyoruz.

Ayrılık kararını aldığım ilk andan itibaren senin gibi güçlü durabilen arkadaşlarım geldi aklıma. Ben de yapabilirim dedim. Ne kadar zor bir şey olduğunu yaşayınca anladım. Daha önce de ayrılığın eşiğine gelmiştik; ama bu kararı alan hep o olmuştu. Bu kez ben ayrılıyordum, güçlü durmaya çalışıyordum; ama kendimi suçlu da hissediyordum. Sonuç olarak yapamadım, ayriliga hazır olmadığımı gördüm.

Şu an daha iyiyiz; ama kendimi ona uzak, onu kendime yabancı hissediyorum. Bugün çalışmaya başladı, işyerinde telefon kullanması yasak. Bu sayede az görüşüp mesafeli kalabilcez. Sadece o arıyor, elimden geldiğince de aramıcam.

İnşallah bundan sonra hepimiz mutlu oluruz. Artık çoğunda gözüm yok mutlu olsam yeter...

Ahh canım benim ya neden öyle oldu? Sevgili olarak asker yolu beklemek cesaret etmek; ama eş olarak asker yolu beklemek çok büyük bir emek, fedakârlık... Hiçbir seven hak etmiyor bu olanları. Evli olanlar bir kenara nişanlılar bile ne kadar özlüyor bu süreçte. Evlenmeden önceki ilgisi, sevgisi, muhabbeti bu kadar nasıl değişti ki? Demek ki öncesinde bunları yapan bile ileride değişebiliyorsa yapmayandan hiçbir şey beklememek gerekiyor. Çok üzüldüm canım... Lütfen kızma bana; ama inşallah sen abartiyorsundur diye düşündüm... Gelişmelerden haberdar et...

Belki aynı şeyleri yaşadığım için hissetmiş olablirim ama şu da açık ki aradığında telefonlarına çıkman ve kendi içinde büyük aşkın için canının yanması , en azından senin için bu işi kesin olarak bitirmediğinin kanıtı idi. ne olurdu biliyormusun , asla çıkmazdın konuşmazdın , bir süre rahatladım hissine girerdi , sonra ağlaya zırlaya geri döner beni affet diye yalvarırdı.

bir de daha önce yaşanmış ayrılıklarınız varmış geri barışılmış, sen ona sevgini öyle çok göstermisşin ki o biliyor asla ondan vazgeçemeyeceğini. onun için de eminim bu kadar rahat.

İlk söylediğimde kabul etti. Tamam, sen bilirsin, sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Daha sonra aramaya devam etti. Kabul etmek istemedi. Ben de sesini duymadan yapamadım, aramasını istemediğimi, beklemediğimi söylediğim halde ona engel de olmadım. Sanırım benden bir anda vazgeçmesine hiç dayanamazdım. Beni o kadar çok inandırdı ki ben de dahil kimsenin peşinden koşmayacağına... Öyle olur sandım. Peşinden gitmesem de onun da benden gitmesine izin vermek istemedim.

Beni kaybetme korkusu yaşamadığını, benim de bu korkuyu taşımamam gerektiğini söylemişti zaten. Çünkü o da beni bırakamazmış tıpkı benim onu bırakamadığım gibi...

Şu an nasılsın peki canım, sen unutabildin mi, ne kadar oldu ayrılalı?

Son düzenleme:

inan her anlattığında kendi yaşadıklarımı görüyorum, ne olursa olsun benim olsun demiştim.bana derdi ki senden başka asla biriyle olmaz evlenemem yapamam , görücü kız bakmaya bile gitmiş , beğense eminim evlenirdi bile düşünsene. neler neler.

canım ben 5 seneyi sildim , bizim aramızdaki problem onun herkesin lafına çok gidiyor olması idi , asker yolu da gözledim, olur olmaz kişilerle tartıştım , çok afedersin insan yerinde olmayan kişileri insan yerine koydum. ne oldu bana inanmadı, bitti.

6 ay oldu biteli , inan şimdi ne iyiyim ne kötüyüm. unuttum mu hayır ama eskisi gibi ağlamıyorum, nefesim de daralmıyor. geceleri de onunla ilgili hayal kurmuyorum. Yavaş yavaş geçiyor işte. En çok emeklerime yanıyorum, öyle birini sevdigim için pişmanlık duyuyorum.neyse..

inşaallah çook mutlu olursunuz ve bu sizin için son ayrılık olur.

Kendisi de bana söylüyor. Senden başka kimseyle evlenemem, ömür boyu aileme bakarım, onlarla yaşarım... Nedense bana pek inandırıcı gelmiyor bu. Ben bile bu kadar sevdiğim halde neden bir başkası olmasın ki diye düşünürken o öyle yaşlanıp gidecek ha! Benden önce bulur bir başkasını, sevmese bile bulur.

5 yıl diyorsun dile kolay. Ne emekler, ne hayaller, ne özlemler... Rabb'im yardımcın olsun canım, inşallah daimi mutluluğa kavuşursun bi an evvel.

Kendimi hala tuhaf hissediyorum, bazen devam ediyormuşuz gibi gelmiyor.

Çok kırgınsın ve birikimlerin verdiği yıpranma payını da düşünmeden olmaz bu yüzden kendini tuhaf hissediyorsun. Sen aşk'a bir şans daha verdin karşındaki umarım senin de sevginin de böyle sevilmenin de kıymetini bilir.

canım herkes günü gelince evlenir , bakma sen onların ki laf. kendinden pay biçiyor insan. zaten yeterince ömrümü heba etmişim ona yok bide geri kalanımı mı heba edeyim. beni mutlu eden bulursam niye evlenmeyeyim ki :)

çok fazla kafana takma ,zamana bırak. konuştukça zamanla açılacaksın zaten ama ne olur ne olur tekrar her şey yeniden başlamışken adam akıllı her şeyi baştan konuşup ona göre tekrar başlayın.bir daha üzülmeyin, birbirinizi üzmeye fırsat vermeyin.

İnşallah bi an evvel gelir seni çok ama çok sevecek o adam, geç bile kalmış hani.

Dün konuştuk işte bir şeyler. Kesin bir şekilde dile getirdim aklımdan geçenleri. Simdilik sıkıntı yok. İlerleyen günlerde de olmaz umarım. O da dersini almış gibi görünüyor. Bugün çalışmaya başladı, çalışırken daha çok özledim seni dedi. Bakalım...

Gerçi çalışırken tabii daha çok özler yoruluyor sıkılıyor; ama arkadaşlarıyla gezip eğlenirken, oyun oynayıp keyif yaparken neden özlesin ki!!!

Nilüüüüüüüm benim güzel yürekli arkadaşım,

bana msj atmasan inan belki de bu topikten hiç haberim olmayacaktı, görünce çok üzüldüm ama geçmişi okumak istemedim, yaşadıklarına birebir şahit olan biri olarak belki de okumaya gerek duymadım Gördüm ki durumları düzeltmişsiniz çok sevindim, sen sen ol hiçbir zaman kendini ezdirme, kendinden ödün verme, taviz verme... Yoksa erkek milleti ne kadar taviz verirsen o kadar tepene çıkıyor malesef yavrum

Uzun uzun burada düşüncelerimi yazmayacağım, sen benim düşüncelerimi çok iyi biliyorsun Sevgi bir yere kadar, herşeyden önce kendine önem vermelisin, kendini düşünmelisin... Önce can sonra canan... Sen iyi olursan mutlu olursun

Umarım herşey senin için çok daha güzel olur, herşeyin en iyisine layıksın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…