Herseyinken, hicbirseyin oluveriyor dimi.. bosluk oluyor , bi garip hisler oluyor .. peki ya bir bagin olsaydi ? Bir bebek mesela.. daha kotu olmaz miydi.. bir bagin iyiki de Yok.. ne hali varsa gorsun simdi. O degil miydi yolda dolasirken surda biseyler yiyelim deyip ickili bi yere gittiniz be icip sonra yolda seni azarladi bilmem ne bilmem ne.. kotu gunlerini hatirla.. kurtulduguna sevin. Bir bagin Yok diye sevin. Zira Adam olsa zaten 8 aydir adamligini konustururdu . Duygusalliga kapilma. 40 yasinda Adam, haala bu duzeylerdeyse, iyi ki de bagin Yok, yasandi be bitti be sukur ki bir baglantin kalmadi. Simdi once bi bu gunleri beyninde atlatacaksin, uzuleceksin se zaman zaman, biliyorsun psikolojide, bir yas varsa yasanmasi gereken, yasanmalidir.. sonrasinda toparlayacaksin iyice kendini, ve bir gun Asik olacaksin belki yeniden.. bes cocuklu kadin ayriliyor, senin hem meslegin var.. ohh miss.. hayat sana guzell..salla gitsin :)Cok tuhaf bi' his oldu simdi artik hicbir bagim yok artik oyle biri yok benim icin
welcome back just.
bence pişman oldugunu görme
ama olsun
bende eski eşimin hala acaba pişman olacakmı diye halini düşünüyorum , ama ben bilmem istemem asla
Herseyinken, hicbirseyin oluveriyor dimi.. bosluk oluyor , bi garip hisler oluyor .. peki ya bir bagin olsaydi ? Bir bebek mesela.. daha kotu olmaz miydi.. bir bagin iyiki de Yok.. ne hali varsa gorsun simdi. O degil miydi yolda dolasirken surda biseyler yiyelim deyip ickili bi yere gittiniz be icip sonra yolda seni azarladi bilmem ne bilmem ne.. kotu gunlerini hatirla.. kurtulduguna sevin. Bir bagin Yok diye sevin. Zira Adam olsa zaten 8 aydir adamligini konustururdu . Duygusalliga kapilma. 40 yasinda Adam, haala bu duzeylerdeyse, iyi ki de bagin Yok, yasandi be bitti be sukur ki bir baglantin kalmadi. Simdi once bi bu gunleri beyninde atlatacaksin, uzuleceksin se zaman zaman, biliyorsun psikolojide, bir yas varsa yasanmasi gereken, yasanmalidir.. sonrasinda toparlayacaksin iyice kendini, ve bir gun Asik olacaksin belki yeniden.. bes cocuklu kadin ayriliyor, senin hem meslegin var.. ohh miss.. hayat sana guzell..salla gitsin :)
Yasadıklarımız çok benziyo galiba just benimki de tehdit edyo haber gonderyo bu şehirden gidecek diye 2ay içinde sadece 1 kez barısma cabası gösterdi reddettim bende ona yokluğumun acı cektirmesini istiyorum..ay dur değiştireyim hemen
bekarlık çok güzel sen de gelsene
nasıl bir duygu hissettim
zaten 8 aydır ayrı olduğumuz ve bunun 6 ayında onun dönmesini beklediğim için
elimden gelen her şeyi yaptığım için
son 2 aydır da onun pislik ve tehdit yönleriyle uğraştığım için gayet rahatlamış hissettim
yani boşanma sonrası çekilecek acıları önceden çekmiş gibi oldum
geriye ondan tek istediğim pişman olsun sürünsün ki bu sefer de ben umursamayayım :)
ayrıca evet daha dün gece bile düşündüm acaba ben mi hatalıydım diye normal bir şey o yani ama lütfen bir objektif bak eminim doğru olanı göreceksin...
sinir oldum tabi canım gelip şöyle ay pişmanım oy ölüyorum dese ben de yoo dostum yoo seni boşayacağım deseydim bi hoş olurdu
ama genel olarak iyiyim :)
Yasadıklarımız çok benziyo galiba just benimki de tehdit edyo haber gonderyo bu şehirden gidecek diye 2ay içinde sadece 1 kez barısma cabası gösterdi reddettim bende ona yokluğumun acı cektirmesini istiyorum..
Cocugum yok hiç düşünmedim de sonumuzun böyle olacağını tahmin edebiliyodum bu yüzden ondan çocuk ypmayı hiç dusunmedmCocugun var mi?
Cocugum yok hiç düşünmedim de sonumuzun böyle olacağını tahmin edebiliyodum bu yüzden ondan çocuk ypmayı hiç dusunmedm
içtiği bir kaç gece pişmanlığını dile getirecektir muhtemelen ama yem olma çektiğin eziyete değmez..sonuçta gerçek karakterini biliyorsun geçmişler olsun..önün aydınlık olsun.Yok yok ben memnunum ipekcim sadece o kadar canim yandi ki zamaninda pisman olsun uzulsun istiyorum :)
sorma bana da öyle geliyor nedense. şu an üzülmüyor bir şey hissetmiyor çünkü geri gelir pişman olur diye umudu var gibi geliyor bana. yanılıyorsam kusura bakma just ama ben böyle düşünüyorum. çünkü bu boşanma davası bile gözünü korkutsun pişman olsun diye açılmış bir davaydı zaten.just kotu niyetli yazmiyorum ama esin insallah kopekler gibi pisman olmaz. yoksa sen onayine bir sans verirsin gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?