Sonunda boşandık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim cok sanslisin o zaman basta ben de cok uzuluyodum bak eski konularimda var hatta ama su an iyi ki diyorum huzurluyum, mutluyum, umutluyum

Inan zerre uzulmuyorum

Neden ayrildiniz peki
sütten ağzın yandı yoğurdu üflemeyi unutma italyan işi diye de kendini sakın bırakma bence şu an özgür ve mutlu hissetmenin tek sebebi bi ilişki boytuna girmesende kocan hayatından çıkmadan hayatına girebilecek materyalleri oluşturmandan kaynaklanıyor sanırım..ama hemcinsim olarak üzülmeni istemem bırak kocanın izleri içinden tamamen çıksın ,sandıkların üstüne kutuları koymakla olmaz...o kutular o sandığın üstünden elbet kalkarlar ..

just kotu niyetli yazmiyorum ama esin insallah kopekler gibi pisman olmaz. yoksa sen onayine bir sans verirsin gibi geliyor.

içtiği bir kaç gece pişmanlığını dile getirecektir muhtemelen ama yem olma çektiğin eziyete değmez..sonuçta gerçek karakterini biliyorsun geçmişler olsun..önün aydınlık olsun.

Ciks pisman olmazsa da dunyanin sonu degil olursa bi arkadasin yazdigi gibi balli kaymak olur o kadar

Bir seyin materyalini olusturmadim ben iki konudur neden beni ignelemeye calistigini anlamiyorum herneyse dunden itibaren hatta 8 aydir yalnizim ozgurum dun tescillendi sadece benim icin oyle siradan kurallar yok ne zaman hazir hissedersem o zamandir

bir gün pişman olsa bile atı alan üsküdar ı geçmiş olacak.. kim ne yaşatırsa onu mutlaka yaşar.

senin bana garezin mi var ,ben sana adam gibi güzel bir şey söylüyorum ,anlamıyorsan arkadaşım anlamadım ne demek istedin de.

just gozun aydin.artik ozgurlugun dibine vur.keyfine zevkine hayatina bak.o sana mecburdur bunu unutma.zevkli ve guzel gunler senin olsun

Justımmm gözün aydınnn
Özgürlüğün tadını çıkar darısı başıma

Hayirdir bosaniyor musun

senin bana garezin mi var ,ben sana adam gibi güzel bir şey söylüyorum ,anlamıyorsan arkadaşım anlamadım ne demek istedin de.

Neden garezim olsun ki tanimiyorum ben seni muhabbetim de yok.
Birinde bu meslekteki birinin bunu bilmemesi beni irrite etti dedin irrite etmek rahatsiz etmek.

Burda da materyali hazirlamissin bosanmadan diyosun ben baskalarinin yolunu mu yapmisim materyali hazirlamak bu demek biri dun aksam biri daha bu sabah karsima cikti ha oncesinde ciksaydi da cok da umrum olmazdi kagit uzerinde evli olmak kocam denen adam zaten 2 aydir hicbir sekilde iletisim kurmuyor benimle banane ondan

Sanki iyi bir sey soyluyor gibi araya inceden inceden lafini da sokusturuyorsun o kadar saf degilim anliyorum ignelemeni.

Cnm hayirli olsunmu desem kurtulmussunmu desem bilemedim lakin benimde kafamda soru isaretleri var su an bosanma asamasindayim fakat kendisi davasini takip etmeme karari aldi ve durusmam uc ay ertelendi ben kurtulamadim sen kurtulmussun keske bende derin bir oh cekebilsem ama dava ortagim yani kendisi ortada yok ! cogu yuvalar etraftaki insanlarin yuzunden dagilir onlarin etkisinde kalmis olabilir ! elbet pisman olur cunku hic kimse birinci esin yerini tutamaz gelen gideni aratir diye dusunuyorum !

Buyuk pot kirdin canim Ben esimin ikinci esiydim

Ayrica benim de ilk durusmama gelmemisti ikincide kistirdik koseye anlasmali oldu

özel degilse ilk eşiyle neden ayrılmışlar?

Anlattigina gore mantik evliligiymis yaslari geciyor diye evlenmisler ha ama oyle bile olsa uygun bulduysa bi kadin yuvasini neden dagitsin dimi kolay kolay ben hesapladim tarihleri tam bu borclarinin patlak verdigi doneme denk geliyor ayriliklari alkole vurmustur yine kendini kotu davranmistir annesine alkolluyken kufreden esine neler yapmaz tipik eski kocam iste. Bu lafi kullanmayi da cok sevdim. "Eski kocam"

Buyuk pot kirdin canim Ben esimin ikinci esiydim

Ayrica benim de ilk durusmama gelmemisti ikincide kistirdik koseye anlasmali oldu

ikinci esi oldugunu bilmeden pot kirmisim :) kusura bakma haberim yoktu ama genelde boyle oluyo :) seni suclamiyorum sakin yanlis anlama O ilk eside durduk yere yuvasini dagitmamistir bence vardir muhakkak bir sebebi

Canim cok sanslisin o zaman basta ben de cok uzuluyodum bak eski konularimda var hatta ama su an iyi ki diyorum huzurluyum, mutluyum, umutluyum

Inan zerre uzulmuyorum

Neden ayrildiniz peki
Maddi sıkıntıları vardı işssizdi cezaevinden yeni çıkmıştı bilinçsiz bi şekilde ani bi kararla evlilik yaptm sıkıntılarından dolayı psikolojisi bozuktu dayak yalan telde o..pularla konuşmalar her şey vardı anlayacagın herşeyi burnumdan getirdi bende daha fazla çekemedim ve bitirdim ama benim için çok zor bi surecti çok yıprandm hala toparlanamıyorum senin çocuk var mıydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…