Sonunda Boşanıyorum.. Atlatması Çok mu Zor?

Haklısınız çok teşekkür ederim tüm yazdıklarınız çok doğru , dua edin benim için olur mu
Ederim tabi
Geri kafalı insan çok etrafta
Hep dimdik ve mutlu ol
Saçma sorular soranlar olacaktır
Bu benim hayatım ve ben böyle daha mutluyum demeyi bil
Sakın sessiz kalma
Hakkında hayırlısı olsun

Ederim tabi
Geri kafalı insan çok etrafta
Hep dimdik ve mutlu ol
Saçma sorular soranlar olacaktır
Bu benim hayatım ve ben böyle daha mutluyum demeyi bil
Sakın sessiz kalma
Hakkında hayırlısı olsun
Evet zorlu bir süreç var önümde, çok güçlü durmam lazım Allah yardımcım olsun size de çok teşekkür ederim..

Evet ailem bile çok sevindiler çünkü ben hem fiziken hem de ruhen çöküyordum artık..
sana benzer şeyleri yaşadım canım bak bana burada çapkınlık yapamıyorsunuz tabi ondan bu boşanma diyen hadsizler bile oldu ailem bir şey demedi arkamda dediğimde millet uzaylı gördüm demişim gibi tepki verdi ben bu tarz söylemler yapan insanların hayatında hiç mutlu olmadığını düşünüyorum kendi mutluluğunu hiçe sayıyorlar boşanmış derler dur derler ya ne derlerse desinler evli dediklerinde mutlu degilim elalem benim mutsuzluğumda yanımda mı umrunda mı boşver nasıl mutlu olacaksan onu yap hayata bir kere geliyoruz

Yaşarken ölmek gibi birşey bu
Mutsuz olduktan sonra hiçbirşeyin anlamı yok
Öyle düşünenlerin açıkcası ruhlarının çürüdüğünü düşünüyorum
Hiç dayanağı yoktur kendi ayakları üzerinde duramayacak durumdadır o zaman şiddet aldatma yoksa devam et derler bu bir nebze kabul edilebilir
Bence bunu diyenlerin hayatta başka amacı yok evlendim bitti mutsuz olsam da olur aman evlendim ya kafasındalar

sana benzer şeyleri yaşadım canım bak bana burada çapkınlık yapamıyorsunuz tabi ondan bu boşanma diyen hadsizler bile oldu ailem bir şey demedi arkamda dediğimde millet uzaylı gördüm demişim gibi tepki verdi ben bu tarz söylemler yapan insanların hayatında hiç mutlu olmadığını düşünüyorum kendi mutluluğunu hiçe sayıyorlar boşanmış derler dur derler ya ne derlerse desinler evli dediklerinde mutlu degilim elalem benim mutsuzluğumda yanımda mı umrunda mı boşver nasıl mutlu olacaksan onu yap hayata bir kere geliyoruz
Öyle canım hayatta kendi değerimizi bilmemiz lazım bize bişey olduktan sonra herkesin acısı üzüntüsü birkaç gün sürer ama çok sancılı değil mi mal paylaşımı evleri ayırmak yeni bir sayfa açmak vs ?

Eşine aşkın bitebilir ama adam hayatındaki huzuru sağlıyodur, düşüncelidir, iyi niyetlidir anlarım böyle olsa boşanılmaz.
Fakat siz eşinizle çok tartışıyormuşsunuz evliliğinizde zaten sorunlarvarmış.
Yeni bi hayata adım atınca herşey unutulur.

Öyle canım hayatta kendi değerimizi bilmemiz lazım bize bişey olduktan sonra herkesin acısı üzüntüsü birkaç gün sürer ama çok sancılı değil mi mal paylaşımı evleri ayırmak yeni bir sayfa açmak vs ?
Biz boşanmadık bir aydan fazla sanırım ayrı yaşadık ben evi vermedim öyle eve gelip TV izlemekle ev sahibi olunmaz her yerde benim emeğim var ayrıca ben hemen ev bulamam annene git dedim ev bende kaldı ama ben evde kalmadım o sürede ablamın yanına gittim avukatlarla konuştum yedim içtim gezdim tozdum evet içimde burukluk oldu gece tek yatmaya alışmak bütün hayatını değiştirmek ama ben yaşadığım hayat boyunca hep şehir şehir gezdim o yüzden sıkıntı çekmedim arada güzel günlerimiz geldi aklıma acaba hata mı dedim niye arayıp sormuyor diye üzüldüm ama en sonunda hep buraya nasıl geldik diye düşünüp modumu yükselttim sende öyle yap evet cok güzel anılar var ama kötü olmasının sebebi sen değilsin

Boşanma sürecini şöyle düşün ; çoğu kişi evlatlarını kaybediyor ama bu sürece alisiyor bir şekilde .Ki senin kaybın bu kadar ağır olmayacak yeniden hayatına birileri girecek yeniden seveceksin. .. ilk önce zor olur ana düşün ki devam ederse bu evlilik "bir kere dünyaya geliyorsun" hergün ölmeye gerek yok

Erkekler mutsuz olduğunu söyleyip aldatıyor, kadın mutsuz olduğunu söyleyip adam gibi boşanıyor. İki resim arasındaki 1000000..... farkı bulun diyesim geldi.İnan alışırsın merak etme en azından şimdi mutlu olma ihtimalin var....

Bişey olmuyorsa olmuyordur. Zaten 4 sene de yaşayıp görmüşsün. Muhakkak zorlukları olacaktır ama eminim 1 gün iyi 5 gün kavga gürültüden iyidir.insanı zorlayan alışkanlıklar ama zamanla alışıp rahata kavuşursun.allah yardımcın olsun

Erkekler mutsuz olduğunu söyleyip aldatıyor, kadın mutsuz olduğunu söyleyip adam gibi boşanıyor. İki resim arasındaki 1000000..... farkı bulun diyesim geldi.İnan alışırsın merak etme en azından şimdi mutlu olma ihtimalin var....
Çok teşekkür ederim şu en mutsuz günümde yüzümde tebessüm oluşturduğun için ☺️

Bişey olmuyorsa olmuyordur. Zaten 4 sene de yaşayıp görmüşsün. Muhakkak zorlukları olacaktır ama eminim 1 gün iyi 5 gün kavga gürültüden iyidir.insanı zorlayan alışkanlıklar ama zamanla alışıp rahata kavuşursun.allah yardımcın olsun
Allah razı olsun benim için dua edin ne olur :(

Biz boşanmadık bir aydan fazla sanırım ayrı yaşadık ben evi vermedim öyle eve gelip TV izlemekle ev sahibi olunmaz her yerde benim emeğim var ayrıca ben hemen ev bulamam annene git dedim ev bende kaldı ama ben evde kalmadım o sürede ablamın yanına gittim avukatlarla konuştum yedim içtim gezdim tozdum evet içimde burukluk oldu gece tek yatmaya alışmak bütün hayatını değiştirmek ama ben yaşadığım hayat boyunca hep şehir şehir gezdim o yüzden sıkıntı çekmedim arada güzel günlerimiz geldi aklıma acaba hata mı dedim niye arayıp sormuyor diye üzüldüm ama en sonunda hep buraya nasıl geldik diye düşünüp modumu yükselttim sende öyle yap evet cok güzel anılar var ama kötü olmasının sebebi sen değilsin
İyi yapmışsın 1 aylık ayrı yaşama safhasında sende alışmışsındır artık onsuzluğa sonrasında çok koymamıştor

Bence çok şanlısın çünkü ailen arkanda meslegin işin var çocuk yok.. her bakımdan güçlüsün yani eminim çok çabuk atlatıcaksın.. burda neler okuyoruz.. ailesi sahip çıkmayan çocuk için mecbur olan maddiyattan mecbur olan.. sende bunların hiç biri yok.. senin ihtiyacın olan tek şey zamann..

İyi yapmışsın 1 aylık ayrı yaşama safhasında sende alışmışsındır artık onsuzluğa sonrasında çok koymamıştor
Canım atladın galiba boşanmadık biz vazgeçtik, onsuzluk koymamış diyorsun ya inan koymuyor bu hayata onunla gelmedin bu biraz da yaşam şekli ile alakalı ben çok vurdum duymaz biriyim annem babam dahil kimsenin yokluğunu hissetmem benim alışmam iki hafta karakter meselesi şehir değiştirmek is değiştirmek çevre benim için çok basit hatta eğlenceli e birde ikizler burcu olunca bu gün ağlar saçımı başımı yolarım yarın kahkaham kulağı tırmalar sende öyle olacaksın ilk iki hafta hep bir dönme duygusu oluyor iki hafta ben gerçekten yatakta birini aradım çoğu gece uyandım neredeyim ben diye düşündüm mesela biz sürekli mesajlaşırız gün içinde online oyunlarımız falan vardı beraber saatlerce oynardık aniden bir boşluğa düştüm ama diyorum ya sana sadece iki hafta sabret sonra bitiyor

Back
X