- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi Passionatewoman
Daha simdiden kokusunu ozler miyim alistim felan diyorsan muhtemelen cok ozleyeceksin.Tabi cok uzun surmuyor.Calisiyorsan ya da sosyal ortamlarin genisse daha kisa surer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünsenize çok mutlu oluyorsunuz karşımıza biri çıkıyor ve o dört seneki se açıyorsunuz.ki kesin mutlu olacağınız biri cikacakEvet ailem bile çok sevindiler çünkü ben hem fiziken hem de ruhen çöküyordum artık..
Kızmayın ama ben ortada boşanma sebebi göremedim mutlaka düzeltebilir yapmayin allah aşkına nedir bu boşanma muhabbeti yaa tamam aranizda huzursuzluk varmiş bu iyi bisey tabiki degilde canim halletmeye calisin bosanmaya odaklanmayinEşimle farklı dünyaların insanlarıydık, 4 senelik evliliğimizde kafalarımız hiç ama hiç uyuşmadı.. çocuğumuz da olmadı.. beni hep sıktı, kıyafetlerime karıştı, başkalarından sürekli kıskandı ve nihayetinde bu geçimsizlikler patlak verdi bir de benim bir yalanımı yakaladı(annemdeydim dedim ama kız arkadaşımdaydım yalan bu) ve bu da bahanesi oldu dün itibariyle boşanma kararı aldık..
Bu sızıdan hep korkmuştum ne kadar mutsuz olsam da ona alıştım, onun kokusunu özlemekten, pişman olmaktan hep korkmuştum ben bu yüzden bu kaçınılmaz sonu
Sürekli erteledim.. şimdi size sorum çok mu zor bu süreç? Nasıl atlatılır, ne yapmak lazımdır?
Kayinvalidemin kafasi. E kizim oglum evini gecindiriyor ickisi yok kumari yok sende susuver. Susuver dedigi seylerde hakaretler ve kolumu sıkmak gibi siddetleri :) bu arada ickiside var iddiasida var kendisi bunlari gormuyorkatılıyorum inan buradaki kadınların yarısı eee kocan dövmüyor sövmüyor aldatmamış rahat mı batıyor havasındalar biz kadınlara öğretemedik bir şeyden mutsuz olmak bitirmek için en büyük sebeptir insanın mutluluğundan daha önemli ne olabilir ki
madem ev geçirdirmek yetiyor gitsin anasının evini geçindirsin ay bazı kadınlardaki kafayı hiç anlamıyorumKayinvalidemin kafasi. E kizim oglum evini gecindiriyor ickisi yok kumari yok sende susuver. Susuver dedigi seylerde hakaretler ve kolumu sıkmak gibi siddetleri :) bu arada ickiside var iddiasida var kendisi bunlari gormuyor
Zaten bu kafalar yuzunden erkeklere bir haller oluyor ya :)madem ev geçirdirmek yetiyor gitsin anasının evini geçindirsin ay bazı kadınlardaki kafayı hiç anlamıyorum
bir bunlar iki ölmeden kocasından vazgeçmeyenler eee bunlar varken adam güçlü kadını ne yapsın ? Öldürse gitmeyecek kadınlar varZaten bu kafalar yuzunden erkeklere bir haller oluyor ya :)
Ilk zamanlar zor gelebilir ama sonra alışıyorsun. Çocuğun da yokmus yeni bir hayata başlaman daha kolay olacaktır. Ben iki çocuğumla ayrıldım. Üstelik yedi senelik evliydik ve on yılımız birlikte geçmişti. Daha da yeni ama olmayınca sürüklemenin de bir anlamı olmuyor. Insan herseye alışıyor. Ölüme bile. O yüzden cekecegin acıyı düşünme önüne bakmaya çalış.Hem de nasıl mutsuzduk , 1 gün iyiysek 5 gün kötüydük hep kavga hep geçimsizlik ve hatalarını da asla anlamazdı asla..
O kadar haklısın ki ama gelde bunu etrafında olan ana baba vesaire anlat.. anlamıyorlar.Kadın sığınmalara kadar gitmiş biri olarak söylüyorum.Kadın güçlü olacak kendini ezdirmeyecek.İnşallah bende Bir gün başarıcam.Konu sahibi çoçuğun yok.Boşandığın zaman bir bağın kalmayacağı için şanslısın.Eğer ona karşı bir şey hissetmiyorsan.Kendini üzme çok mutlu olursun inşallahkatılıyorum inan buradaki kadınların yarısı eee kocan dövmüyor sövmüyor aldatmamış rahat mı batıyor havasındalar biz kadınlara öğretemedik bir şeyden mutsuz olmak bitirmek için en büyük sebeptir insanın mutluluğundan daha önemli ne olabilir ki
Umarım başarırsınO kadar haklısın ki ama gelde bunu etrafında olan ana baba vesaire anlat.. anlamıyorlar.Kadın sığınmalara kadar gitmiş biri olarak söylüyorum.Kadın güçlü olacak kendini ezdirmeyecek.İnşallah bende Bir gün başarıcam.Konu sahibi çoçuğun yok.Boşandığın zaman bir bağın kalmayacağı için şanslısın.Eğer ona karşı bir şey hissetmiyorsan.Kendini üzme çok mutlu olursun inşallah