Sonunda bosaniyorum

BirMinikSerce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
67
12
18
29
Kızlar epey zamandır gel gitler sonunda boşanma aşamasına geldik. Dun mahkememiz açıldı ama ne yazık ki çekişmeli. Şimdi beni bu süreçte neler bekliyor. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Birde malum 3 yaşında oğlum . Hadi bir el atın da beni neler bekliyor ne yapmam gerekiyor su süreçte kafamı biraz rahatlayim.

Hkam
siz insanların bütün bunları düşünmeden dava açtığını falan mı sanıyorsunuz. kimse bilmiyor mu boşanmamayı çocuğun var o yüzden 1 ömür çek nedir yaa
ahkam kesip boşan demek kolay ortada çocuk var . Bir ömür Çek demedik arkadaşım düzeltilecek Birsen’ler var sa düzeltmeye çalışsın karşı taraf

Hkam

ahkam kesip boşan demek kolay ortada çocuk var . Bir ömür Çek demedik arkadaşım düzeltilecek Birsen’ler var sa düzeltmeye çalışsın karşı taraf
bilmiyor çünkü yaşayan insanlar kimse 2 günde vermiyor o kararları herkes düşünüyor ailesini çocuğunu hemen bir grup geliyor yorumlara ayyy bozma evliliğini falan sanki siz insanların evliliğinin içindesiniz

Kadın aldatılmış hala yok terapi yok kurtar diyenler var hay sabır
Ben de boşandım kızım 3 yaşındaydı geçen yıl süreç zor kolay diyemem bu sadece sizi kandırmak olur
Gel gitler yaşanıyor söyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım sonra kendini suçlamalar ben mi sebep oldum vs gibi insanı cok arafta bırakan bir süreç
Ama sonrası aydınlık iyi ki diyorsunuz Keske önceden boşasaydım
Cocuk olduğu icin ben bocalıyorum sadece o kaldı ileride zorlanır mı suçlar mı boynu bükük kalır mı bir yanı eksik mi gibi .. ama bunu da zaman gösterecek

Sadakat ve güven tek kullanımlıktır çünkü. Neyi telafi edecek ? Aldatmış , bunun telafisi yok. Borç takmasından bahsetmiyorum bile.
O öyle olmuyor iste birden boşanıyor ikinci evleniyor o da aldatıyor böyle böyle o zaman tek kalemde sil at
Arkadaşım benim de söylemek istediğim bu ben de boşandım ve çocuk icin boşanmasaydım diye düşünüyorsun . Çocuk baba istiyor babalar boşanınca çocuktan da boşanıyor bu yüzden kurtarılacak bi tarafı varsa çabala dedim

her şeye kulaklarımı tıkayıp 2 ay kadar önce boşanmış bir anne olarak diyorum ki, huzur budur. ki ben çok geç kaldım yaş 42... ha kıızm 6 yaşında, geç annelerdenim. ama insanın evinde huzur olması gibisi yokmuş gerçekten. çekişmeli değil anlaşmalı boşandık biz çok daha kolay ve yıpratıcılığı daha az. boşanırken böyle bir orta yol bulma şansınız olur mu acaba

O öyle olmuyor iste birden boşanıyor ikinci evleniyor o da aldatıyor böyle böyle o zaman tek kalemde sil at
Birinci eşten ağzı yanan ikinciyi dikkatli seçsin bir zahmet zaten. Ayriyetten yastık değişir kader değişmez mantığını ne zaman geride bırakacağız acaba ? İkincide aldatır üçüncüde aldatır diye affederseniz herifler öyle bir azıtır ki şaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…