- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi pocahantes89
-
Oğlum 12 aylık.Ailem arkamda çok şükür.Bebeğim geldiğimden beri çok huysuz hissettiğini düşünüyorum.Babasına çok düşkün umarım alışır.Buraya gelirken cebimde param da yoktu aramadı bile naptın parasız diye çocugun bezi maması vs.ihtiyaçlar için
çalışıyorum ama şuan için hiç param yok ve borcum var aileme gidemem kabul etmiyolar borcum bitince biraz da para biriktirince ayrı eve çıkmayı düşünüyorum oğlumla
yanlış yazmışım 10 aylık bbegi olan konu okuyordum
duymuş evet benim yüzümden mi dedi.oğlum 10 aylık daha kreş olmuyor.
Konu sahibi bir başka konunuzda 12 aylık kızınız olduğunu yazmışsınız, burada 10 aylık oğlum var demişsiniz. Nedir bu karışıklık ben öncelikle bunu sormak istiyorum? Doğrusu nedir?
yanlış yazmışım 10 aylık bbegi olan konu okuyordum
Ayrıca eski mesajlarında Annem çocuğa bakmak istemiyor diye yazmış.Hiç bir kafa karışıklığı insanın 12 aylık kızına 10 aylık oğlum demesine sebep olmaz. Olurda benim bu kadar yorumumdan sonra fakeseniz. Hakkımı helal etmiyorum.
Ayrıca eski mesajlarında Annem çocuğa bakmak istemiyor diye yazmış.
Sözde dün geceki kavgadan sonra annesi koşa koşa evine dönerdi.
''
merhaba kızlar 8 aylık bebeğim var ve bu ay işe başladım ihtiyacımız var tek maaşla geçinemiyoruz.Çok özlüyorum kızımı ona yetemediğimi düşünüyorum.Annem uzakta bebeğime kayınvalide ve Görümcem benim evimde bakıyor sizce çalışmakla doğru mu yapıyorum aklım hep evde nasıl bir yol izlemeliyim.Birda sürekli ya bakamazlarsa diye düşünüyorum.Gün içinde eve giren çıkan belli olmuyor.komşuları bize geliyor onlar bizde diye düzenim hep alt üst oldu nolur yardım edin napıcam ben''
ee üstteki mesajda kızınız var o nasil oliyi sivgili kini sihibi ?
12 AYLIK OĞLUM VAR
12 AYLIK OĞLUM VAR
Çok sinirlendim. Bir de insanları alıntılayıp eski konularıı bilmiyorsunuz burda anne bakmış falan değil konu. Konu sahibinin eşi problemli falan diyecektim. Artık kız mı oğlan mı onu da anlamadım da kızınız var diyen mesajı da alıntılayıp sadece ay kısmını düzeltmiş. Anlıyorum insan bazen çok tuhaf hallerde buraya konu açıyor insan kafasını toplayamıyor da en azından cinsiyetini şaşıracak kadar da değildir diyorum.
daha geçen ay annesinden şikayetçi olmuş çocuğa iyi bakamıyor diye. kayınvalideyle görümce de hani TV izletiyordu. kötü bakıyordu.Bana kalsa ailemle yaşarım ama annemle çocuk bakma konusunda çok zıt fikirlerimiz var.Onun için akşam bari rahatla bakayım diyorum.Değişmez değişsede ben çok yorulurum siz bu süreci nasıl atlattınız galiba buna ihityacım var çok teşekkür ederim @sererbah
annem iyi bakıyor sadece zıt fikirlerimiz var dedimdaha geçen ay annesinden şikayetçi olmuş çocuğa iyi bakamıyor diye. kayınvalideyle görümce de hani TV izletiyordu. kötü bakıyordu.
ya git.yanlış yazmışım kafam allak bullak olamazmı hep doğru mu yamam lazım 12 aylık oğlum var
kızım sen garip misin başka bir mesajında KIZIM diyorsun.yanlış yazmışım kafam allak bullak olamazmı hep doğru mu yamam lazım 12 aylık oğlum var
dengesiz kişilik belli.kızım sen garip misin başka bir mesajında KIZIM diyorsun.
Hadi 12 aylık oglunu 10 aylık yazarsın kafan karısır amenna.
İyi de bir kız bir erkek nasıl oluyor bu çocuk desene ?
kafamı buluyorsun kızım bizimle sen ?
Elinde pipi var herhalde canı sıkıldıkça takıp çıkarıyor mu ne !dengesiz kişilik belli.
yanlış yazmışım kafam allak bullak olamazmı hep doğru mu yamam lazım 12 aylık oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?