- 18 Şubat 2015
- 224
- 35
- 48
- Konu Sahibi pocahantes89
-
karıştırır işte çok büyük bir hata mı bukonu kilitli nasıl düzelteceksin?
onu geç kızınla oğlunu nasıl karıştırır insan?
Tazminat alamazssiniz mesela.
inkar etmmiyorum ki yanlış yazdım arkadaş düzeltemessin diyince düzelttimbahsedilen konudan iki adet acmissiniz ve her iki konuyuda o kizim yazdiginiz yeri düzeltiniz bizzat gördüm kizim yaziyordu simdi ise oglum yaziyor
konu kilitlimiymiş???????????????????merhaba kızlar12 aylık bebeğim var ve bu ay işe başladım ihtiyacımız var tek maaşla geçinemiyoruz.Çok özlüyorum oğlumu ona yetemediğimi düşünüyorum.Annem uzakta bebeğime kayınvalide ve Görümcem benim evimde bakıyor sizce çalışmakla doğru mu yapıyorum aklım hep evde nasıl bir yol izlemeliyim.Birda sürekli ya bakamazlarsa diye düşünüyorum.Gün içinde eve giren çıkan belli olmuyor.komşuları bize geliyor onlar bizde diye düzenim hep alt üst oldu nolur yardım edin napıcam ben böyle
Tanınmamak için belki degişik yazmıştır kızlar[/QUO
buranın sizin gibi insanlara ihtiyacı açık arayanlara değilTanınmamak için belki degişik yazmıştır kızlar
sagolunburanın sizin gibi insanlara ihtiyacı açık arayanlara değil
Sen hayırdır ? Ben şurda sana yardımcı oluyorum demekki var bi sıkıntın artık fakemisin canınmı sklyo neysen..buranın sizin gibi insanlara ihtiyacı açık arayanlara değil
uydurunca işte yalanlar bir yerde çıkıyor.karıştırır işte çok büyük bir hata mı bu
bileydim onun da ekran görüntüsünü alırdım. ama yakalandın yine de, ayı düzeltmemişsin tüh.konu kilitlimiymiş???????????????????
bir arkadaşım davayı açan hiç bişey talep edemez dedi bırak o açsın dedi onun için bekliyırum
size bişey demedim di sizin gibilere ihtiyac var dedimSen hayırdır ? Ben şurda sana yardımcı oluyorum demekki var bi sıkıntın artık fakemisin canınmı sklyo neysen..
konu kilitlimiymiş ??yanlış yazdım evet var mı itirazın bravo demek ki ağır işsizsinbileydim onun da ekran görüntüsünü alırdım. ama yakalandın yine de, ayı düzeltmemişsin tüh.
Eksik yazmışsın kardeş ne dedıgın anlaşılmıyor neyse..size bişey demedim di sizin gibilere ihtiyac var dedim
en azından senin gibi kafam kırık değil.konu kilitlimiymiş ??yanlış yazdım evet var mı itirazın bravo demek ki ağır işsizsin
bileydim onun da ekran görüntüsünü alırdım. ama yakalandın yine de, ayı düzeltmemişsin tüh.
byyy tatlımmmen azından senin gibi kafam kırık değil.
kibledim zaten.
byyyyy
kafa kırık olunca :)Ayı düzeltmiş ama bugüne göre düzeltmiş
çok akıllı sanıyor kendini :)Salak sanıyordu zaar
Bir de hala bilmiyormuş ayaklarına yatıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?