sonunda boşanıyoruz...

acaba kadın mı?

12 aylık oğlum var yanlış yazdım bunamı takıldınız ki olabilir yazabilirm fake değilim ister inanın ister inanmayın yardımcı olanlar yazsın

12 aylık oğlum var yanlış yazdım bunamı takıldınız ki olabilir yazabilirm fake değilim ister inanın ister inanmayın yardımcı olanlar yazsın
kızım kafan mı güzel sana başka mesajlarında neden KIZIM yazdın diyoruz buldugun tek mantıklı savunman bu mu ?
10 aylık oglum var yazısını hadi tamam yanlış yazdınız olabilir
peki KIZIM ?

Sizi kibliyorum. Mümkünse size bundan sonra kimse de yazmasın. Bundan sonra açacağınız her konuya da gelip yazacağım bu kızım/oğlum durumunu ki başka insanların da zamanını çalmayın.

konunu kopyaladım aşağıya tarihiyle.
kapalı diye düzeltemiyorsun değil mi?

""
  1. 20 Aralık 2016
    Konu Sahibi : pocahantes89

2. pocahantes89Aktif ÜyeÜye
    merhaba kızlar 8 aylık bebeğim var ve bu ay işe başladım ihtiyacımız var tek maaşla geçinemiyoruz.Çok özlüyorum kızımı ona yetemediğimi düşünüyorum.Annem uzakta bebeğime kayınvalide ve Görümcem benim evimde bakıyor sizce çalışmakla doğru mu yapıyorum aklım hep evde nasıl bir yol izlemeliyim.Birda sürekli ya bakamazlarsa diye düşünüyorum.Gün içinde eve giren çıkan belli olmuyor.komşuları bize geliyor onlar bizde diye düzenim hep alt üst oldu nolur yardım edin napıcam ben

20 Aralık 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
    Beğen

Siz acarsaniz davayi fazla bir sey talep edemezsiniz.

yooo düzeltme geregi duymadım istesem düzeltirim
öyle mi?
yukarıdaki alıntı 50 dk önce düzeltilmiş. 20 aralık 2016.
işim ve bebeğim konusu.

konu kilitli nasıl düzelteceksin?

onu geç kızınla oğlunu nasıl karıştırır insan?
merhaba kızlar12 aylık bebeğim var ve bu ay işe başladım ihtiyacımız var tek maaşla geçinemiyoruz.Çok özlüyorum oğlumu ona yetemediğimi düşünüyorum.Annem uzakta bebeğime kayınvalide ve Görümcem benim evimde bakıyor sizce çalışmakla doğru mu yapıyorum aklım hep evde nasıl bir yol izlemeliyim.Birda sürekli ya bakamazlarsa diye düşünüyorum.Gün içinde eve giren çıkan belli olmuyor.komşuları bize geliyor onlar bizde diye düzenim hep alt üst oldu nolur yardım edin napıcam ben böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…