- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi pocahantes89
-
acaba kadın mı?olamaz hanımefendi iyi misiniz siz?
İnsan çocuğunun cinsiyetini nasıl karıştırır.
Kızım oğlum artık omurilikten söylenen şeyler cinsiyetini öğrendiğinizden beri. Kafanız ne kadar allak bullak olursa olsun, kızımı çok özlüyorum yazamazsınız mesajlarınızda.
geçmişe bir baksın.Eeee elin mi kırıldı yazsana, nedir bu kız erkek karışımın :)
kızım kafan mı güzel sana başka mesajlarında neden KIZIM yazdın diyoruz buldugun tek mantıklı savunman bu mu ?12 aylık oğlum var yanlış yazdım bunamı takıldınız ki olabilir yazabilirm fake değilim ister inanın ister inanmayın yardımcı olanlar yazsın
12 aylık oğlum var yanlış yazdım bunamı takıldınız ki olabilir yazabilirm fake değilim ister inanın ister inanmayın yardımcı olanlar yazsın
kim nereye sıvıştı anlamadım 12 aylık oğlum var o kadar başka cevabım yok yanlış yazxdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKaçma gel buraya !
Yok öyle yalan atıp atıp sıvışmak.
konunu kopyaladım aşağıya tarihiyle.12 aylık oğlum var yanlış yazdım bunamı takıldınız ki olabilir yazabilirm fake değilim ister inanın ister inanmayın yardımcı olanlar yazsın
Siz acarsaniz davayi fazla bir sey talep edemezsiniz.Merhaba;
Buraya konu açmaktan ben de sıkıldım eminim sizde okumaktan sıkılmışsınızdır.Eşimle olan sorunlarımız eski konularımda var.Şimdi ki konuya direk girmek istiyorum.
Eşim çocuğa annem bakıyor kendi ailesi bakmadı diye dolmuş.Oysa onlar baktılar ilk önce ama olmadı.Muhtemelen annesi dolduruyor.Çünkü hep öyle yaptı.Eşimle gene birbirimize girdik.Ben de dün gece yerde yatmasını söyledim.Biliyorum hata ettim ama istemedim yanımda yatmasını.Neyse yerde yattı eşim.Sonra bana bunun hesabını ödiceksin dedi.Ve bir sürü hakaret aileme kadar.Babama karı kılıklı dedi ve ben orada çıldırdım.Ağzıma gelen söyledim.İttim bağırdım çağırdım akşam eve gelmemesini ve dilekçeyi vermesini söyledim sen defol bu evden dedi bende çocuğun düzenini bozmayacagımı kendisinin defolup gitmesini söyledim.Artık çok yoruldum bunaldım kendimi yüksek bir yerden atasım var.Olmuyor iyice dibe batıyoruz ve boşanmak istiyorum o da istiyor ama davayı sen açacaksın diyor ne yapayım ben şimdi
öyle mi oluyorSiz acarsaniz davayi fazla bir sey talep edemezsiniz.
yooo düzeltme geregi duymadım istesem düzeltirim
öyle mi?merhaba kızlar 8 aylık bebeğim var ve bu ay işe başladım ihtiyacımız var tek maaşla geçinemiyoruz.Çok özlüyorum oğlumu ona yetemediğimi düşünüyorum.Annem uzakta bebeğime kayınvalide ve Görümcem benim evimde bakıyor sizce çalışmakla doğru mu yapıyorum aklım hep evde nasıl bir yol izlemeliyim.Birda sürekli ya bakamazlarsa diye düşünüyorum.Gün içinde eve giren çıkan belli olmuyor.komşuları bize geliyor onlar bizde diye düzenim hep alt üst oldu nolur yardım edin napıcam ben
Tazminat alamazssiniz mesela.öyle mi oluyor
düzeltsem oğlum yazardıöyle mi?
yukarıdaki alıntı 50 dk önce düzeltilmiş. 20 aralık 2016.
işim ve bebeğim konusu.
konu kilitli nasıl düzelteceksin?düzeltsem oğlum yazardı
o zaman o açsınTazminat alamazssiniz mesela.
merhaba kızlar12 aylık bebeğim var ve bu ay işe başladım ihtiyacımız var tek maaşla geçinemiyoruz.Çok özlüyorum oğlumu ona yetemediğimi düşünüyorum.Annem uzakta bebeğime kayınvalide ve Görümcem benim evimde bakıyor sizce çalışmakla doğru mu yapıyorum aklım hep evde nasıl bir yol izlemeliyim.Birda sürekli ya bakamazlarsa diye düşünüyorum.Gün içinde eve giren çıkan belli olmuyor.komşuları bize geliyor onlar bizde diye düzenim hep alt üst oldu nolur yardım edin napıcam ben böylekonu kilitli nasıl düzelteceksin?
onu geç kızınla oğlunu nasıl karıştırır insan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?