sonunda bu da oldu, alyansım kayıp :)

buneyaa87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
81
1
0
Ankara
bende mi acaba problem, bütün belaları üzerime çekiyorm. kızlar alyansımı kaybettim evde aramadık yer kalmadı, çöplerin içi dahil. bir saattir ağlıyodum şimdi gülüyorum :) dün dışarı çıkmıştım parmağımdaydı, ama sonrası kopuk. ne yaptım nereye koydum hatırlamıyorum. iki hafta sonra düğünüm var nişanlım sinir küpü gibi dolanıyo ortalarda nasıl söylerim ben ona kaybettim yüzüğü diye

var mı bildiğiniz bi dua, bulmam lazım şu yüzüğüü

Ablamda tektaşını kaybetti.Üstelik dışarıya falan çıkmadı.
1 saat içinde kayboldu tektaş.Evde bakmadık yer bırakmadık.
Ama bulamadık.Yeni tektaş aldı mecburen.
Ailecek o tektaş nereye gitti hala merak ederiz :)

geçenlerde kendime vav harfinde yüzük aldım ama nasıl severek , beğenerek aldım başka ilçeden bizim burada yoktu. herkes çok beğendi ertesi gün pc nin önünde duran yüzüğüm kayboldu. Hala daha bulamıyorum

Son düzenleme:
cnm bnm çok üzücü bir durum,
tatlım elektrikli süpürgenin içine bak,banyo ya bak derim,elbiselerinin cepli kısımlarını kontrol et derim,
yaa üzme canını

Elektrikli süpergenin ucuna kadın çorabı geçirip, bütün evi süpürseniz hani olur ya bir yerlere düşmüşse en azından çoraba takılır.

dün oğlumun emziği kaybolmuştu uykusuda geldi hırçınlaştı bende sinirlendim o sinirle aradım ama bir türlü bulamadım eski başka bi emzik verip uyuttum sonra salıncağında ki oyuncağı kaldırdım ki 40 kez bakmıştım onun altındaydı yüzükle aynı değil tabi ama demem o ki sakin sakin ararsan bulma ihtimalin çok yüksek bazen gözüne girsede insanın bulamayıveriyor....bulursun inş....

valla arkadaşım söyle söylim bayramdı geçen sene evdeyim dedimki bi arife suyuna gireyim..neyse girdim çıktım o gün sabahladım eşim yatıyordu...altın zinciimde önümdeydi..eşimi kaldırdım namaza gitti geldi...o ara zincir yok...eşimde sinir küpü tabi...hala zincir kayıp aradım taradım yok ama bulamıyorum...halada aklıma geliyo nereye gider diye..acaip

inşallah bulursun canım ama nısanlına soyleyemezsen carsıda uygun fıyata cok guzel çelik alyanslar var benzer bır tane alabılırsın onlardan..

walla benmde 3 gün önce kayboldu eşimede söyledim yenisini alırız bi ara dedi bu sabah çorap çekmecemden çorap ararken baktım ordaydı yani demem o ki evde kaybettiysen şimdi olmasada muhakkak bi ara çıkar bi ara dip köşe temizlik yap işini kolaylaştırır

KAYIP BULMAK İÇİN OKUNACAK DUA

Hz. Ömer (ra)'in oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder:

"Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."

ANLAMI: "Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir." (Bostanu'l-Arifin; Bilal Eren, Açıklamalı Dua Hazinesi, s. 304)

Kaybolan, çalınan bir şeyi bulmak için, her gün yirmi beş kere, "Yâ câmi’annâsi li-yevmin lâ raybe fihi innallahe lâ yuhlif-ül mi’âd icma’ beyni ve beyne …" duasını okuyabilir. Buluncaya kadar okumaya devam eder. Noktaların yerinde, kaybolan şeyin ismini söylemelidir. (İbni Âbidin)

Bunu buldum ben. Ama Yasin suresinin faziletleri arasında kaybolan şey bulunur yazar hep. Ben de ayetel kürsi okurum. Seç beğen birini. :) Bulursun inşallah.
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim. Bu konu hakkında dua istediğin için seni tanımamama rağmen şu an gözümde kocamaaansın. Ben de dua edeyim bari sana. :)

Son düzenleme:
Elektrikli süpergenin ucuna kadın çorabı geçirip, bütün evi süpürseniz hani olur ya bir yerlere düşmüşse en azından çoraba takılır.

İlk defa duydum bu fikri ve kimden çıktıysa ayakta alkışlamak istiyorum. Biz kadınların ferasetinden korkulmalı bence.

Çok sinir bozucu bir durum ya ben de değerli bir bileziğimi kaybetmiştim çok üzülmüştüm..

Nişanlınıza söylemek istemiyorsanız, alyansın benzerini alın gizlice

buldun mu? bulamadıysan git al yenisini sıkıntı yapma kendine

Abdulkadir geylaninin bu konuda duası varmış onun ruhuna fatiha okuyup ara canım yüzüğünü inanarak yap ama bulamazsanda çaktırmadan benzerini al .

Vay be demek sonunda bu da oldu, alyansınız kayıp.Bu kadarını da beklemezdim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…