cnm bnm çok üzücü bir durum,bende mi acaba problem, bütün belaları üzerime çekiyorm. kızlar alyansımı kaybettim evde aramadık yer kalmadı, çöplerin içi dahil. bir saattir ağlıyodum şimdi gülüyorum :) dün dışarı çıkmıştım parmağımdaydı, ama sonrası kopuk. ne yaptım nereye koydum hatırlamıyorum. iki hafta sonra düğünüm var nişanlım sinir küpü gibi dolanıyo ortalarda nasıl söylerim ben ona kaybettim yüzüğü diye
var mı bildiğiniz bi dua, bulmam lazım şu yüzüğüü
bende mi acaba problem, bütün belaları üzerime çekiyorm. kızlar alyansımı kaybettim evde aramadık yer kalmadı, çöplerin içi dahil. bir saattir ağlıyodum şimdi gülüyorum :) dün dışarı çıkmıştım parmağımdaydı, ama sonrası kopuk. ne yaptım nereye koydum hatırlamıyorum. iki hafta sonra düğünüm var nişanlım sinir küpü gibi dolanıyo ortalarda nasıl söylerim ben ona kaybettim yüzüğü diye
bende mi acaba problem, bütün belaları üzerime çekiyorm. kızlar alyansımı kaybettim evde aramadık yer kalmadı, çöplerin içi dahil. bir saattir ağlıyodum şimdi gülüyorum :) dün dışarı çıkmıştım parmağımdaydı, ama sonrası kopuk. ne yaptım nereye koydum hatırlamıyorum. iki hafta sonra düğünüm var nişanlım sinir küpü gibi dolanıyo ortalarda nasıl söylerim ben ona kaybettim yüzüğü diye
Elektrikli süpergenin ucuna kadın çorabı geçirip, bütün evi süpürseniz hani olur ya bir yerlere düşmüşse en azından çoraba takılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?