sonunda bu da oldu, alyansım kayıp :)

arkadaşlar akşama kadar aradık dün, hala yok duaların hepsini yazdım deniycem. umarım bulabilirim. yardımlarınız için çok teşekkürler.

not:hala nişanlıma söyleyemedim, ama gizlice yeni bi yüzük alamam, hemen çaktırırım:/ cumartesiye kadar bulamazsam söyliycem napim.

Alyansınızı hiç parmagınızdan çıkarttınız mı hatırlıyormusunuz gittiginiz yerlerde falan acaba çalınmış olmasın evde her tarafı aradım diyorsun aklıma bu geldi inşallah bir an önce bulursun ama nişanlına bir an önce söyle kaybettigini ögrenirse kızar mı?

buldum buldum buldummmmm :)) kızlar en az iki kere baktığım dibi derin bi biblo içinden çıktı, o anda da kafamda şimşek çaktı. telefonla konuşurken oraya saklamıştım kaybolmasın diye :) aptal gibi oldum şu düğün olsa bitse artık:/ kendimi tanıyamaz oldum

Hadi gozun aydin. :) Insan kaybettigi bir seyi bulunca sanki yeni sahip olmus gibi seviniyor. Cok mutlusundur simdi.

Gözünaydın arkadaşım senin adına sevindim

evet kızlar çok çok çok sevindim :)) uyurken bile parmağımdan çıkarmiycam.

bunca dertli konu açan arkadaşlarımın içinde benimle de ilgilendiniz fikirler verdiniz çok teşekkür ediyorum hepinize. aslında bunu yazarken utanmıştım bu köşeye, ne kötü şeyler okuyoruz bu kadarı olmaz diyorum çoğu zaman. insanlar bana gülecek diye düşünmüştüm ama insan bazen yalnız olmadığını hissetmek istiyor. benim bu minicik sıkıntım çözüme kavuştu, inşallah büyük dertleri sorunları olan arkadaşlarımıza da Allah yardım eder, kimseyi darda bırakmaz.

Neden utanacaksın canım unutma herkesin derdi kendine göre büyüktür derdin büyügü küçügü olmaz.

3 kez alyansını kaybetmiş bir insan olarak birşey diyemeyeceğim.evlilik alyansım kayboldu bir daha aldım o da gitti,bir daha aldım o da...şimdi çelik alyans takıyorum ve alasım gelmiyor hevesim kaçtı yani.çok iyi bakmaya çalışıyorum artık takılarıma ama ben çok savruğum kaç şey kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…