sonunda bunu da yaptı çok kötüyüm :(((

Bakın ben evli değilim. Ama annesiyle babasının arası kendisinin dört yaşından itibaren hiç iyi olmamış biri olarak yazıyorum: Çocuğunuzu bahane etmeyin. Eğer ben annemin babamdan dayak yediğini görseydim anneme hiç saygım kalmazdı bunu kabul ettiği için. Ben 24 yaşındayım, bir kere babam annemin üstüne yürüdü -ki hiçbir şekilde fiziksel temas olmadı- ve kardeşimle ben babamı ite ite kapıdan dışarı attık. Bazı şeyler "bir kerelikti" filan diye geçiştirilemez. Aldatma, dayak da bunların içinde.

Kızınıza da bunu yapmayın. Evinizde dayağın normal bir şey olduğunu kodlayıp ileride kocasından dayak yerse bunu sineye çekmesine sebep olmayın. Bu döngüyü yıkın, yerle bir edin.

Beliki adam degismicek , sende bunu biliyorsun.
Bosanmaya karar ver , ve birdaha asla geri donusu olmasin.
sen daha iyi biliyosun neler cektigini , yalvarsin yakarsin hicx umursama geri donme yazik degilmi.sana ..
birak ne hali varsa görsün.

kolay degil 15 yasinda gozlerin acilmadan evlenmissin adamla. sana simdi ondan baska hayat yok gibi geliyordur.
bu siddeti cekme artik. birgun esinden kotu hastalik da kapabilirsin.
kizini gercekten dusunsen bir adim atardin.
kizinin ardina saklanma.
mesajını okuyunca nedendir bilmem ağlamaya başladım.haklısın onu gördüm ilk..her türlü şeyimi onunla yasadım.onunla büyüdüm.ama yaptıkları hele bu sağlığıma zarar vermesi beni bitirdi artık.kimseye bişi anlatamadığımdan dolayı da buraya yazmaya karar verdim.eşimin ailesi biliyo olayı ve bana yüklediler herşeyi.neymiş karı kısmı gece dışarı çıkarmıymış falan
ama görümcemde yanımdaydı

beni benden etti bu adam kendime olan saygımı güvenimi yok etti ( acilde adli vakaya geçti olay zaten raporum var ama eşim yaptı demedim kavga arasında kaldığımı söyledim kızım var kıyamadım

Eşim yaptı deseydin, hemen hapse mi atıyorlar sanki? İfadesini alıp bırakıyorlar. Kızıma kıyamadım deme Allah aşkına, neyden çekindiğini korktuğunu anlamadım ben senin.

Televizyonda insanlar bangır bangır bağırıyor, neden bu şiddet uygulayan adamlara ceza verilmiyor diye. Şikayetçi olsan bile ceza verilmeyecekti ki, neden söylemedin?

Kızıma kıyamadım diyorsun, yarın öbür gün kızın büyüyüp babasından tokat yediğinde açıklamasını sen yaparsın kızına. Ya da kızının gözleri önünde dayak yediğinde, annesinin ne hale düştüğünü gördüğünde onun hayal kırıklığını sen giderirsin artık. En büyük korkun kızının gözünde aciz bir kadına dönüşmek olsun.

Yazık, elinde o kadar imkan var, kullanmıyorsun. Kulak zarını patlatan, seni döven, hakaretler eden adamla aynı evi paylaşmaya devam ediyorsun. Kızına nasıl örnek oluyorsun sen Eowynn_arwn ?

haklısın canım bu mesajın birazda olsa kendime getirdi beni.eşimin daha önceki kavgalarından infaz dosyaları var.adli olarakta temiz biri değil yani.sinirlerine hiç bi yerde hakim olamıyo.o yüzden şikayetçi olmadım.yani direk içeri atardı hakim bu sefer.kızımda dedi zaten en son annecim boşanacaksan ben yanındayım daha fazla seni böyle görmek istemiyorum die

Ya atsınlar içeriye ya, görsün oranın ne pis bi yer olduğunu. Ne pislik adamlar var, kusura bakma çocuğunun babası ama pislik işte, ailesi de insanlıktan nasibini almamış.

Allah aşkına boşan ya, çocuğun normalleştirmesin şiddeti, ya ilerde ona da vurursa? Şimdi küçük, bunun ergenlik dönemi var, üniversite yılları var. Ona da müdahale edecek, onu da mutsuz edecek. Şartlarını bilmiyorum ama lütfen tekrar git hastahaneye, tekrar yazdırabiliyorsan rapor yazdır, bir şey yap. Ekonomik durumun ne bilmiyorum ama gir işe çalış. Bir şeyler yap, durma bu adamla birlikte.

Canımm benmm...lutfen sakin ol,ewlılıkte hersey yasanabiliyor,tabıkı olmaması gereken bir konı ysamıssın ama cocugn da warsa ltfen ani kararlar alma iyi dusun,nelerın ustesnden gelmedk ki? o da psman olmstur uzldm senn adna

ona vurur yada mutsuz ederse bu sefer ben yakarım canını.ama haklısında yanında kalarak ona mecbur olduğumu ve herşeyi yapabileceği mesajını veriyorum.allah yardımcım olsun.bu akşam konuşmayı düşünüyorum zaten....

Konuşmana ne gerek var ki?

Ailen bu duruma ne diyor ve maddi durumun nasıl? Çalışıyor musun?

ne kadar haklısınız kızı böyle bi ortamda buyuyunce normal gelcen bunlar
bir arkadaşım şunu söylemişti küçükken babam annemi dovuyodu annem bizi evlendim eşim vurmaya başladı hep böyle büyüdüğüm için normal geldi bende kızlarımı dövdum ne kadar acı

sağol canım pişman oduğunu birden vurduğunu anlayamadığını söylüyor.ama beni sağlığımdan etti bunu kaldıramıyorum.benm ailemin haberi yok olsa zaten 1 dakika tutmazlar beni burda

tabi cnm hersey yasaniyor. ben kocami defalarca aldattim mesela. sopayla dovdum. adama kufurler ettim yine de giki cikmadi.
gecen jigolo bakindim onu gordu ona bile birsey demedi.
eee tabi evlilik bunun adi normal bunlar.

Konuşmana ne gerek var ki?

Ailen bu duruma ne diyor ve maddi durumun nasıl? Çalışıyor musun?
yok canım çalışmıyorum aileminde haberi yok daha.söylemedim.ben şehir dışındayım ailem başka sehirde.ailemin maddi durumu iyi.ama şehir değiştiremem kızımın burada okul durumu çok iyi çünkü

beni benden etti bu adam kendime olan saygımı güvenimi yok etti ( acilde adli vakaya geçti olay zaten raporum var ama eşim yaptı demedim kavga arasında kaldığımı söyledim kızım var kıyamadım

Şimdi gördüm bu yazınızı, keşke kimin yaptığını da rapor da belirtseydiniz.

Ne yazık ki böyle oluyor çoğunlukla. O yüzden annelerin artık "Çocuğumu düşünüyorum" muhabbetinden sıyırması lazım kendini.

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm yaşadıklarına. Bana göre diğerleri belki engellenebilir,tedavi olunur,öfke kontrolü için bişeyler yapılabilir ama aldatılmanın affı olmamalı,Allah kimseye yaşatmasın ama nasıl devam ediliyor aklım almıyor. Keşke işe başlayıp evladınıza daha güçlü daha mutlu bir anne olabilseniz,tamamen çıkarabilseniz o kişiyi hayatınızdan.Aileniz de arkanızdaymış yanlış okumadıysam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…