sonunda bunu da yaptı çok kötüyüm :(((

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
canlarım hepinize merhaba öncelikle.beni bilenler eşimle sıkıntılarımın olduğunu ve benim hep kararsız kaldığımı da bilirler.neyse hemen konuya gireyim.kızlar canım çok yanıyo içimde öyle bir düğüm oluştu kiiii (geçen hafta cuma günü kızlarla gece eğlenmeye çıktık.aramızda görümcem de vardı.nese herşey iyi güzeldi.ama eşimle halledemediğimiz sorunlar yüzünden de gergindim eşimde öyle.neyse eşim almaya geldi eve geldik.herşey yolundaydı.eşim birlikte olmak istedi bende karşı koymadım ama o sırada karnımın çok acıktığını söyledim.herşey olmaya başladı ve sonra birden noldu bilmem eşim beni yatakta öylece bırakıp giyinmeye başladı.kendimi çok kötü hissettim.zaten cinsel hayatımızda iyi değildi.snra tartışmaya başladık ben sinirime hakim olamadım ve bağırmaya basladım.eşimde yeter artık sen çok oldun diyerek tokat attı.. ((kulağımda o kadar bi çınlama oldu ki duymamaya başladım.ertesi gün dr a gittiğimde kulak zarımın patladığını ve ameliyatla düzeleceğini söylediler.kahroldum.eşimde çok üzüldüğünü bilerek vurmadığını söylüyor.ama ben bitmiş durumdayım kimseye bişi diyemiyorum.kilitlendim sanki.1 hafta oldu olay olalı eşimle knşmuyoruz.ama onun yine hiç birşey olmamış gibi davranması.....offf bilmiyorum kızlar yardım edin (((

yuhhhhh
kulak zarini mi patlatti?
anlamadim hikayede cok bosluklar var ama bu oyle kolay affedilecek birsey degil.

yuhhhhh
kulak zarini mi patlatti?
anlamadim hikayede cok bosluklar var ama bu oyle kolay affedilecek birsey degil.

bn eşimle 11 yıllık evliyim.düzeltemediğimiz pek çok sorun var.sanki birden patladı.napmaya çalışıyo anlamış değilim

Acele etmeyin beyninizi patlattığında kararsızlığınızdan kurtulur boşanmayı akıl edersiniz belki.
haklısınız.dışardan çok aciz gözüktüğümün farkındayım neyi bekliyorum bilmiyorum.11 yılımı çöpe atmaktan mı korkuyorum yoksa yalnız yapamamaktan mı offf

Nekadar gurur incitici bu siddet olayi..hele yatakta oylece biraktiktan sonra..annem hep der 1tokatla baslar gerisi gelir diye..allah yardimciniz olsun ama darp raporu almayi unutmayin.evliliginz birkac yillikda degil 11yildir duzelmeyen evlilik simdiden sonra nasil duzelirki

Çok sağlıklı bi evlilik değil gibi duruyor daha fazla saygıyı kaybetmeden bir şeyler düşünün ve uygulamaya geçin.. Çatı altında şiddet var ve hala saygı diyorum oda benim tuhaflığım.

arkadasim eski konularina goz gezdirdim
adam seni daha once de dovmus, aldatmis daha ne bekliyorsun? al darp raporunu ac davani, nafaka tazminat ne varsa al.
beni benden etti bu adam kendime olan saygımı güvenimi yok etti ( acilde adli vakaya geçti olay zaten raporum var ama eşim yaptı demedim kavga arasında kaldığımı söyledim kızım var kıyamadım

ewet kendimi çok kötü hissediyorum.bu 1 hafta geçti ama nasıl.bende inanmıyorum düzeleceğine ama beni tutan ne onu da bilmiyorum

haklısınız.dışardan çok aciz gözüktüğümün farkındayım neyi bekliyorum bilmiyorum.11 yılımı çöpe atmaktan mı korkuyorum yoksa yalnız yapamamaktan mı offf

Dışardan bakıldığında aciz değil kararsız görünüyorsunuz.kendinizi aşağılamayın, kıyamam.

Aldatıldınız, dayak yediniz, yalanlarını dinlediniz.. kimbilir daha neler.
Tamam boşanmayın madem bu kadar korkuyorsunuz ama o zaman bi çözüm bulun.genceciksiniz, hayat böyle sürer mi? Siz yarınınızı görebiliyor musunuz? Boşanmayacaksanda biseyler yap artık en azından kızın için.

Ne yapmaya mı çalışıyor? Altta yatan amaçları bilemem ama üst amaç olarak sizi dövüyor.

haklısın canım ama dediğim gibi kitlendim resmen.yarınımı tabi göremiyorum bu adamla.ama ya sonrası nolur diyede düşünmekten alamıyorum kendimi ya daha kötü olursa diye düşünüyorum

Eski konularindan okudugum kadariyla.
Bu adam seni ..

Aldatmis.
Daha oncede dovmus.
hakaret etmis..
say say bitmez, daha neyi bekliyosun, canindanmi olmak istiyosun nedir anlamadin..
kusura bakma ama gitmek bosanmak varken hala kaliyorsan .
ozaman sus ve soylenme.

kolay degil 15 yasinda gozlerin acilmadan evlenmissin adamla. sana simdi ondan baska hayat yok gibi geliyordur.
bu siddeti cekme artik. birgun esinden kotu hastalik da kapabilirsin.
kizini gercekten dusunsen bir adim atardin.
kizinin ardina saklanma.

daha önce defalarca mahkemeye verdim.evi terkettim.her defasında da köpek gibi pişman olduğunu söyleyip bi şekilde geri döndürdü beni.ama sonuç olarak kendime karşı olan güvenimi kırdı yok etti.şimdi boşanma dicem yine aynı süreç yalvarmalar yakarmalar rahatsız etmeler.ben çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…