- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
yuhhhhh
kulak zarini mi patlatti?
anlamadim hikayede cok bosluklar var ama bu oyle kolay affedilecek birsey degil.
haklısınız.dışardan çok aciz gözüktüğümün farkındayım neyi bekliyorum bilmiyorum.11 yılımı çöpe atmaktan mı korkuyorum yoksa yalnız yapamamaktan mı offfAcele etmeyin beyninizi patlattığında kararsızlığınızdan kurtulur boşanmayı akıl edersiniz belki.
beni benden etti bu adam kendime olan saygımı güvenimi yok ettiarkadasim eski konularina goz gezdirdim
adam seni daha once de dovmus, aldatmis daha ne bekliyorsun? al darp raporunu ac davani, nafaka tazminat ne varsa al.
Nekadar gurur incitici bu siddet olayi..hele yatakta oylece biraktiktan sonra..annem hep der 1tokatla baslar gerisi gelir diye..allah yardimciniz olsun ama darp raporu almayi unutmayin.evliliginz birkac yillikda degil 11yildir duzelmeyen evlilik simdiden sonra nasil duzelirki
haklısınız.dışardan çok aciz gözüktüğümün farkındayım neyi bekliyorum bilmiyorum.11 yılımı çöpe atmaktan mı korkuyorum yoksa yalnız yapamamaktan mı offf
haklısın canım ama dediğim gibi kitlendim resmen.yarınımı tabi göremiyorum bu adamla.ama ya sonrası nolur diyede düşünmekten alamıyorum kendimi ya daha kötü olursa diye düşünüyorumDışardan bakıldığında aciz değil kararsız görünüyorsunuz.kendinizi aşağılamayın, kıyamam.
Aldatıldınız, dayak yediniz, yalanlarını dinlediniz.. kimbilir daha neler.
Tamam boşanmayın madem bu kadar korkuyorsunuz ama o zaman bi çözüm bulun.genceciksiniz, hayat böyle sürer mi? Siz yarınınızı görebiliyor musunuz? Boşanmayacaksanda biseyler yap artık en azından kızın için.
Ne yapmaya mı çalışıyor? Altta yatan amaçları bilemem ama üst amaç olarak sizi dövüyor.
haklısın canım.affedemem zaten.şimdiye kadar affettimde noldu.ama sonrasından çok korkuyorum galibaaffettigin müddetce şiddet bi fazla.bi tık ilerliyerek sana dönücek. düzelcegini düşünme.
daha önce defalarca mahkemeye verdim.evi terkettim.her defasında da köpek gibi pişman olduğunu söyleyip bi şekilde geri döndürdü beni.ama sonuç olarak kendime karşı olan güvenimi kırdı yok etti.şimdi boşanma dicem yine aynı süreç yalvarmalar yakarmalar rahatsız etmeler.ben çok yoruldumEski konularindan okudugum kadariyla.
Bu adam seni ..
Aldatmis.
Daha oncede dovmus.
hakaret etmis..
say say bitmez, daha neyi bekliyosun, canindanmi olmak istiyosun nedir anlamadin..
kusura bakma ama gitmek bosanmak varken hala kaliyorsan .
ozaman sus ve soylenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?