- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
haklısınız.dışardan çok aciz gözüktüğümün farkındayım neyi bekliyorum bilmiyorum.11 yılımı çöpe atmaktan mı korkuyorum yoksa yalnız yapamamaktan mı offf
çok bi yaş farkı yok canım 3 yaş var aramızda...Canim en dogrusunu yapiyosn
Bu zamana kadar kizin icin sabretmissin ama sabrettikce esin olacak insan daha cok ustune gelmis
Aranizda yas farki cok mu kac yas var
Ondan mi anlasamiyrsnz acaba
11 yiliniz zaten cop, dayak, aldatma . ......her sey var, vazgecilemeyeck bir 11 yil mi ?
Bence zararin neresinden donsem kar kafasyla bakin.
Allah yardimcin olsun uzuldum yasadiklarina. Ama bitir artik cezani. cocugunu dusunmeni anliyorum onlar elini kolunu bagliyor insanin ama siddet ve huzur bi arada olabilir mi
11 sene dile kolay
ailene karsi gelmenin cezasini çekmisin zaten, yeter bu kadar ceza sana
insalalh kizinla yeni bi hayatin olur ve çok mutlu olursunuz ..
çok bi yaş farkı yok canım 3 yaş var aramızda...
bunun adina tokat denmezki resmen darp etmis sizi kulak zarinizi patlatmis baksanizaumarim rapor almissinizdir
Aile Danışmanlığı eğitimi veren bir hocamız demişti ki,
İlk tokatta evi terkedin ki bu durum karşısındaki tepkinizi bilsin. Gerekirse boşanın.
-Tokata susarsan sonraki adımı yumruk olur.. sonra tekme.. sonra da öldürür. Şiddet şiddeti doğurur!
Bizim kadınlarımız gereken tepkiyi vermek yerine ha değişti ha değişecek düşüncesiyle tüm hakaret ve şiddet içeren davranışlara susuyor. Sonrası malum; kadına şiddette dair, kocası tarafından öldürülen kadınları içeren bir sürü haber...
Ayy canim ya çokta yokmus
Gayet ideal yani
Simdi kesin mi ayrilcan mi canim
Yada ne bileyim ozur falan dilemedi mi
Ayy cok uzuluyorum yuvalar dagilinca
Ama sende bosansan haklisin yani
Sadece üzülüyorum
Ayy inanmiyorummmmmm.kulak zarinizimi patlattiii...aman allahimm.beni benden etti bu adam kendime olan saygımı güvenimi yok etti( acilde adli vakaya geçti olay zaten raporum var ama eşim yaptı demedim kavga arasında kaldığımı söyledim kızım var kıyamadım
Vardir yine mi?varmiydi.ve bilyormusunuz...ewet bende istemezdim yuvamın bozulmasını ama elimden geleni yaptım canım.özür diledi kahroluyorum bilerek yapmadım kendimi kaybettim falan.ama dilinde bunlar olay yasandığından beri hep dışarda gezmelerde işini bahane ediyo.bak mesela şimdi saat kaç oldu bizimki hala iş grşmesinde inanmıyorum.böle oldukça nefretim 2 misline çıkıyo.belkide hayatında baska biri vardır yine
Ayy inanmiyorummmmmm.kulak zarinizimi patlattiii...aman allahimm.
Bu erkekler ne yaa...
BU NE DEMEK , aldaatti ogrendin ve birakmadinmi sen bu adamiewet bende istemezdim yuvamın bozulmasını ama elimden geleni yaptım canım.özür diledi kahroluyorum bilerek yapmadım kendimi kaybettim falan.ama dilinde bunlar olay yasandığından beri hep dışarda gezmelerde işini bahane ediyo.bak mesela şimdi saat kaç oldu bizimki hala iş grşmesinde inanmıyorum.böle oldukça nefretim 2 misline çıkıyo.belkide hayatında baska biri vardır yine
Vardir yine mi?varmiydi.ve bilyormusunuz...
Egerboyleyse nasil birliktesiniz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?