sonunda bunu da yaptı çok kötüyüm :(((

11 sene dile kolay
ailene karsi gelmenin cezasini çekmisin zaten, yeter bu kadar ceza sana
insalalh kizinla yeni bi hayatin olur ve çok mutlu olursunuz ..

bunun adina tokat denmezki resmen darp etmis sizi kulak zarinizi patlatmis baksaniza umarim rapor almissinizdir

Aile Danışmanlığı eğitimi veren bir hocamız demişti ki,
İlk tokatta evi terkedin ki bu durum karşısındaki tepkinizi bilsin. Gerekirse boşanın.
-Tokata susarsan sonraki adımı yumruk olur.. sonra tekme.. sonra da öldürür. Şiddet şiddeti doğurur!

Bizim kadınlarımız gereken tepkiyi vermek yerine ha değişti ha değişecek düşüncesiyle tüm hakaret ve şiddet içeren davranışlara susuyor. Sonrası malum; kadına şiddette dair, kocası tarafından öldürülen kadınları içeren bir sürü haber...

alın raporunuzu boşanma davası yanında..kulağınızın tazminatını alın..yazık değilmi sana..sadece böyle erkekler kızlarımıza şiddet uygulasın diye büyütmüyoruz..hiç düşünmeden ayrılın..hiç birşeyi bahane etmeyin..

haklısınız.dışardan çok aciz gözüktüğümün farkındayım neyi bekliyorum bilmiyorum.11 yılımı çöpe atmaktan mı korkuyorum yoksa yalnız yapamamaktan mı offf

11 yiliniz zaten cop, dayak, aldatma . ......her sey var, vazgecilemeyeck bir 11 yil mi ?

Bence zararin neresinden donsem kar kafasyla bakin.

çok bi yaş farkı yok canım 3 yaş var aramızda...

Ayy canim ya çokta yokmus
Gayet ideal yani
Simdi kesin mi ayrilcan mi canim
Yada ne bileyim ozur falan dilemedi mi
Ayy cok uzuluyorum yuvalar dagilinca
Ama sende bosansan haklisin yani
Sadece üzülüyorum

:

dha fazla izin vermicem beni yıpratmasına...

Ayy canim ya çokta yokmus
Gayet ideal yani
Simdi kesin mi ayrilcan mi canim
Yada ne bileyim ozur falan dilemedi mi
Ayy cok uzuluyorum yuvalar dagilinca
Ama sende bosansan haklisin yani
Sadece üzülüyorum

ewet bende istemezdim yuvamın bozulmasını ama elimden geleni yaptım canım.özür diledi kahroluyorum bilerek yapmadım kendimi kaybettim falan.ama dilinde bunlar olay yasandığından beri hep dışarda gezmelerde işini bahane ediyo.bak mesela şimdi saat kaç oldu bizimki hala iş grşmesinde inanmıyorum.böle oldukça nefretim 2 misline çıkıyo.belkide hayatında baska biri vardır yine

beni benden etti bu adam kendime olan saygımı güvenimi yok etti ( acilde adli vakaya geçti olay zaten raporum var ama eşim yaptı demedim kavga arasında kaldığımı söyledim kızım var kıyamadım
Ayy inanmiyorummmmmm.kulak zarinizimi patlattiii...aman allahimm.
Bu erkekler ne yaa...

Vardir yine mi?varmiydi.ve bilyormusunuz...
Egerboyleyse nasil birliktesiniz.?

BU NE DEMEK , aldaatti ogrendin ve birakmadinmi sen bu adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…