sonunda bunu da yaptı çok kötüyüm :(((

Bir de şöyle baksanız ; dayak, kavga, aldatma ...
Yani aslında evli değilsiniz
Resmen boşanmak sizi sürekli taciz edilmekten ve dayaktan korur
Şu durumda acil olan çocuktan önce annenin hayatı
Ruh sağlığı yerinde olmayan, fiziksel olarak da hasar gören biri ne kadar evladının hayatını yönlendirebilir ?

Yani tam miçimiçi yaparken ben acıktım demek hiç hoş olmamış. Konuya gelirsek. Tartışmalar olabilir, anlaşmazlıklar olabilir. Ama bir insan aldatıp, dövüyorsa sıkıntı büyük. Zaten aldatabiliyorsa ne seviyordur ne değer veriyordur. Çocuğum var diye onun gözünün önünde bu rezillikleri yaşamayı asla düşünmem. Lütfen siz de düşünmeyin. Aileye bile söylememişsiniz, niyetiniz yok sanırım boşanmaya?

Bu konuda şikayetçi olunsa bile, olay anında yanınızda şahit olmadığından(ağzınız burnunuz patlamış olsa bile. kim kendine böyle birşey yapar ki..) suçlu kişiye takipsizlik kararı veriliyor. Yani işin ucu bırakılıyor. ağız burun dağılmış eşimden şikayetçiyim diyorsun hoooop takipsizlik kararı çıkıyor. Bence tüm bunlara rağmen yine de rapor alıp direkt olarak boşanma yoluna gitmeli. Aldatma ve şiddet kabul edilemez. Kendine yazık etme. Hayat kısa. Değil 11 yıl insanlar 20-25 yıllık evliliklerini sonlandırıyor. Neyin hesabını yapıyorsun. Yazık....

Köle köle olmayı kabullendiyse, efendisi onu serbest bıraksa bile köleliğe devam eder.

Sen şu an onun kölesi olmayı kabullenmişsin. Köle derken benzetme yapıyorum.
Ne yapsa affediyorsun.
O ya da bu şekilde sineye çekiyorsun.

Dışarıda özgürlük var, nefes alınacak bir hayat var

Ve o kadar gençsin ki

Henüz 26sın...

Bak ne güzel ailenin durumu iyiymiş. Ailem duysa bana sahip çıkar demişsin diğer yazılarında.

Lütfen kızım için katlanıyorum deme. Korkuyorum de, acı çekmeyi seviyorum de, kocamı seviyorum kime ne de, sakinleşince pişman oluyor düzelecek de, zayıfım acizim de, ama kızım için deme.

Kızını düşünüyorsan, kızın için boşan, biz daha ne diyelim sana.

Kızınız annesinin kulak zarını patlatan, eve huzursuzluk veren bir baba yerine
sağlıklı yalnız bir anneyi tercih eder emin olabilirsiniz.

Boşanmak için geri gelmeyecek bir kayıp yaşamayı beklemeyin.
Bu pislik herife yol verin.

bn eşimle 11 yıllık evliyim.düzeltemediğimiz pek çok sorun var.sanki birden patladı.napmaya çalışıyo anlamış değilim
Valla seni bir güzel dövmeye çalışmış, ve bunu başarıyla da tamamlamış yani.
Hala napmaya çalışıyor diyor ya, şaka mısınız siz?
Bekleyin az daha, kulağınızdan sonra kaybedecek bir çok uzvunuz var nasıl olsa. Bu organlar eskiyince, bozulunca yerine yenileri çıkıyor zaten, önemsemeyin

Canım sen daha neyi bekliyorsun bu adamı boşamak için? Bugün kulak zarını patlatmış, yarın da sokaklarda sürükler, diğer günde de haberini izleriz Allah korusun. Ne olursun artık kendini düşün. Yavrunun böyle bir ortamda büyümesini gerçekten istiyor musun?

geçmiş konularınıza baktım. siz anlatmışsınız herkes bırak bu adamı demiş siz içim acıyo canım yanıyo aldatılıyorum deyip deyip oturmuşsunuz.. bu konunuzda nasıl bir yardım bekliyorsunuz ki? yine herkes bırak diyecek yine siz off puff onu ben bu hale getirdim falan deyip köşenizde oturacaksınız.

ben anlamadım hakikaten buradan nasıl bir yardım beklediğinizi

bırakmalısın bu adamı. şiddet ve aldatma affedilmeyecek iki şey.
ikisini de size yapmış.

hep sıkıntılı bir hayat süreceğinize, tek başına ya da bir başkasıyla güzel günler görebilirsiniz

Cok üzüldüm ya canim
Eski konularinizida okumustum onlarada ayri uzuldum zaten
Nolcak simdi be kardeşim
Bi neticeye vardin mi
Nereye kadar devam edecek daha
Ben sana soyleyim bu boyle devam etmez

Şayet anlattiklarin dogruysa hala onunla birlikte olman sadece seni gurursuz yapar. Bir yuvayi bozmak zordur konusmasi kadar kolay degildir biliyorum ama esin coktan bozmus o yuvayi. Gurursuz bir birlikteliktense gururlu bir yalnizligi tercih et bence. Esinin arkandan isler cevirdigini dahi dusunuyorum. Seven insan sevdiğine kiyamaz neyin hinci bu sana bu denli zarar verecek kadar.. o artik seni sevmiyor aci da olsa kabullen. Sevmeyen adamdan da herşeyi bekle. Bugun sana bunu yapanin yarin seni oldurmeyecegi ne malum, haberler kadin cinayetlerinden kiriliyor, bunu yapanlar senin kocanla ayni tiynette adamlar. İntikamini mahkeme siralarinda al bence sana verdiği bu zararla ggüzel bir ceza dahi aldirirsin. Gurursuz bir birliktelik ile kendine saygini kaybetmen kulak zarini kaybetmenden çok daha kotu bir kayip bunu da unutma. Geçmiş olsun çok üzüldüm inan umarim sagligina kavuşursun..

çok tşk ederim canım.ewet haklısın.zaten şimdiden kendim ve kızım için korkmaya başladım.yataklarımızı ayırdım.ailemin hala haberi yok.ama kız kardeşime anlattım olayı.yarında babamları arayıp anlatıcam ve boşanma kararı aldığımı söylicem.bazı arkadaşlarım burda neyi bekliyosun falan diyolar.haklılar çünkü hikayemde çok eksikler var.ben 15 yaşımda ailemi ezerek evlendim.beni affettiler ama ben kendimi sonrasında hiç affedemedim.ailem benden çok şey beklerdi.ama ben onları yüz üstü bıraktım.daha snrasında maddi manevi bi sürü borç yükledim üzerlerine.babam hep aman kızım siz iyi olunda ben razıyım der.birazda bu adamı ailem için çekiyorum galiba.onlara hep mutlu olduğumu hissettirmek için çabaladım.ama yoruldum.böle devam ederse de ben ve kızım daha çok yıpranıcaz

Cok üzüldüm ya canim
Eski konularinizida okumustum onlarada ayri uzuldum zaten
Nolcak simdi be kardeşim
Bi neticeye vardin mi
Nereye kadar devam edecek daha
Ben sana soyleyim bu boyle devam etmez

boşanıcam canım iş bulucam kendime gelme zamanı artık inş allah ın izniyle yürür giderim...

benimkisi çaresizlik sadece bu.burda yazmamın tek sebebi de sizlerle paylaşmak içimi dökmek...

ewet daha çok gencim.belki de korkum bu yüzden.gözlerimi ilk eşimde açtım.hayata çok cahil başladım.şu anda cahil değilim kendimi bi yandan yetiştirdiğime inanıyorum.ama hayatı tek başıma nasıl kaldırırım.boşandıktan snra nasıl insanlarla karşılaşırım.aklımda binbir soru

Allah yardimcin olsun uzuldum yasadiklarina. Ama bitir artik cezani. cocugunu dusunmeni anliyorum onlar elini kolunu bagliyor insanin ama siddet ve huzur bi arada olabilir mi

boşanıcam canım iş bulucam kendime gelme zamanı artık inş allah ın izniyle yürür giderim...

Canim en dogrusunu yapiyosn
Bu zamana kadar kizin icin sabretmissin ama sabrettikce esin olacak insan daha cok ustune gelmis
Aranizda yas farki cok mu kac yas var
Ondan mi anlasamiyrsnz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…