- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Valla seni bir güzel dövmeye çalışmış, ve bunu başarıyla da tamamlamış yani.bn eşimle 11 yıllık evliyim.düzeltemediğimiz pek çok sorun var.sanki birden patladı.napmaya çalışıyo anlamış değilim
Şayet anlattiklarin dogruysa hala onunla birlikte olman sadece seni gurursuz yapar. Bir yuvayi bozmak zordur konusmasi kadar kolay degildir biliyorum ama esin coktan bozmus o yuvayi. Gurursuz bir birlikteliktense gururlu bir yalnizligi tercih et bence. Esinin arkandan isler cevirdigini dahi dusunuyorum. Seven insan sevdiğine kiyamaz neyin hinci bu sana bu denli zarar verecek kadar.. o artik seni sevmiyor aci da olsa kabullen. Sevmeyen adamdan da herşeyi bekle. Bugun sana bunu yapanin yarin seni oldurmeyecegi ne malum, haberler kadin cinayetlerinden kiriliyor, bunu yapanlar senin kocanla ayni tiynette adamlar. İntikamini mahkeme siralarinda al bence sana verdiği bu zararla ggüzel bir ceza dahi aldirirsin. Gurursuz bir birliktelik ile kendine saygini kaybetmen kulak zarini kaybetmenden çok daha kotu bir kayip bunu da unutma. Geçmiş olsun çok üzüldüm inan umarim sagligina kavuşursun
Cok üzüldüm ya canim
Eski konularinizida okumustum onlarada ayri uzuldum zaten
Nolcak simdi be kardeşim
Bi neticeye vardin mi
Nereye kadar devam edecek daha
Ben sana soyleyim bu boyle devam etmez
benimkisi çaresizlik sadece bu.burda yazmamın tek sebebi de sizlerle paylaşmak içimi dökmek...geçmiş konularınıza baktım. siz anlatmışsınız herkes bırak bu adamı demiş siz içim acıyo canım yanıyo aldatılıyorum deyip deyip oturmuşsunuz.. bu konunuzda nasıl bir yardım bekliyorsunuz ki? yine herkes bırak diyecek yine siz off puff onu ben bu hale getirdim falan deyip köşenizde oturacaksınız.
ben anlamadım hakikaten buradan nasıl bir yardım beklediğinizi
Köle köle olmayı kabullendiyse, efendisi onu serbest bıraksa bile köleliğe devam eder.
Sen şu an onun kölesi olmayı kabullenmişsin. Köle derken benzetme yapıyorum.
Ne yapsa affediyorsun.
O ya da bu şekilde sineye çekiyorsun.
Dışarıda özgürlük var, nefes alınacak bir hayat var
Ve o kadar gençsin ki
Henüz 26sın...
boşanıcam canım iş bulucam kendime gelme zamanı artık inş allah ın izniyle yürür giderim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?