sonunda bunu da yaptı çok kötüyüm :(((

önceki konularımda bahsetmiştim defalarca aldatıldım
Merak ediyorum,cevaplamak zorunda degilsiniz.
Nasil bir duygu..aldatildiginizi bilip ,onunla ayni yataga girmek,gulmek,bir yerlere gitmek...nasil bir duygu..hic unuttugunuz bir aniniz oluyormu.yoksa hep aklinizda mi?
allah yardimciniz olsun.

Dengesiz adam! Böylelerinden nefret ediyorum!

Pismanlikdan sürünsün..

Allah yardimcin olsun

ne denebilir ki.
burada aklı başında olan herkesin size vereceği tavsiye boşanmak olacaktır.
adam defalarca aldatmış, sevgi yok saygı hiç yok. şiddet var, kulak zarı patlatacak kadar hem de.
bir tık ötesi ne olabilir diye düşündüğümde sizin adınıza korktum.

tabii ki boşanma kararı vermek kolay bir iş değil, kendinizi hazırlamanız gerek ama hazırlayın artık.
hem madden hem manen.

dünyaya bir kere geliyorsunuz, bu muameleyi görmek, bu hayatı yaşamak için mi?

Canım daha önceden de yazmışsın ama sana cevap olarak yazılanları hiç değerlendirmemişsin ki şu an baş ka bir durumun içindesin. O yüzden şu an ne yazsak boş. 13 yıllık evliliğini çöpe atamayacağını düşüneceksin. Haklısın zor bir durum maddi bağımsızlığın yoksa daha zor. Ama bazen DUR demek gerekir.

Git raporunu al. Sonra paran varmı bilmiyorum ama yoksa acilen biraz birikim yap sonra da o evi terket. Başka bi şehire git kısa bir süre de olsa dışarda eşin olmadan senin yalnız yürütebileceğin güzel bir hayat var bunu gör. 1 hafta bile sana tek başına gayet güzel yaşayabileceğini öğretecek . Döner dönmez de davanı açarsın.

haklısn canım.şu an kendime iş bakıyorum.kendimi bütün zorluklara hazırlamak için biraz zamana ihtiyacım var.ama nolursa olsun boşanma kararımdan vazgeçmicem...

bi de bilerek atmadım tokadı diyor ya... bilmeyerek nasıl atılıyor acaba?

ama siz de tam o sırada neden karnım çok acıktı dediniz ki, ona sinirlenmiş olabilir.. tamam yaptığı asla doğru değil ama bilinçli yaptığınızı düşünebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…