- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
BU NE DEMEK , aldaatti ogrendin ve birakmadinmi sen bu adami
Merak ediyorum,cevaplamak zorunda degilsiniz.önceki konularımda bahsetmiştim defalarca aldatıldım
ewet canım adlitıpta raporum var aldım
aferim böyle devam et kızını çok güzel korumuşsunbeni benden etti bu adam kendime olan saygımı güvenimi yok etti( acilde adli vakaya geçti olay zaten raporum var ama eşim yaptı demedim kavga arasında kaldığımı söyledim kızım var kıyamadım
amin sağol canımDengesiz adam! Böylelerinden nefret ediyorum!
Pismanlikdan sürünsün..
Allah yardimcin olsun
haklısn canım.şu an kendime iş bakıyorum.kendimi bütün zorluklara hazırlamak için biraz zamana ihtiyacım var.ama nolursa olsun boşanma kararımdan vazgeçmicem...ne denebilir ki.
burada aklı başında olan herkesin size vereceği tavsiye boşanmak olacaktır.
adam defalarca aldatmış, sevgi yok saygı hiç yok. şiddet var, kulak zarı patlatacak kadar hem de.
bir tık ötesi ne olabilir diye düşündüğümde sizin adınıza korktum.
tabii ki boşanma kararı vermek kolay bir iş değil, kendinizi hazırlamanız gerek ama hazırlayın artık.
hem madden hem manen.
dünyaya bir kere geliyorsunuz, bu muameleyi görmek, bu hayatı yaşamak için mi?
Nasılsınız ? Umarım kararınızdan dönmezsiniz
tşk ederim iyi olmaya toparlanmaya çalışıyorum.tabi ki de kararımdan dönmem.bundan snrası yok artık onunla.tek ortak noktamız kızımız olur
heheAcele etmeyin beyninizi patlattığında kararsızlığınızdan kurtulur boşanmayı akıl edersiniz belki.
ama siz de tam o sırada neden karnım çok acıktı dediniz ki, ona sinirlenmiş olabilir.. tamam yaptığı asla doğru değil ama bilinçli yaptığınızı düşünebilir..canlarım hepinize merhaba öncelikle.beni bilenler eşimle sıkıntılarımın olduğunu ve benim hep kararsız kaldığımı da bilirler.neyse hemen konuya gireyim.kızlar canım çok yanıyo içimde öyle bir düğüm oluştu kiiii(geçen hafta cuma günü kızlarla gece eğlenmeye çıktık.aramızda görümcem de vardı.nese herşey iyi güzeldi.ama eşimle halledemediğimiz sorunlar yüzünden de gergindim eşimde öyle.neyse eşim almaya geldi eve geldik.herşey yolundaydı.eşim birlikte olmak istedi bende karşı koymadım ama o sırada karnımın çok acıktığını söyledim.herşey olmaya başladı ve sonra birden noldu bilmem eşim beni yatakta öylece bırakıp giyinmeye başladı.kendimi çok kötü hissettim.zaten cinsel hayatımızda iyi değildi.snra tartışmaya başladık ben sinirime hakim olamadım ve bağırmaya basladım.eşimde yeter artık sen çok oldun diyerek tokat attı.. ((kulağımda o kadar bi çınlama oldu ki duymamaya başladım.ertesi gün dr a gittiğimde kulak zarımın patladığını ve ameliyatla düzeleceğini söylediler.kahroldum.eşimde çok üzüldüğünü bilerek vurmadığını söylüyor.ama ben bitmiş durumdayım kimseye bişi diyemiyorum.kilitlendim sanki.1 hafta oldu olay olalı eşimle knşmuyoruz.ama onun yine hiç birşey olmamış gibi davranması.....offf bilmiyorum kızlar yardım edin (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?