- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi Kalplizebra
-
Kıza dedim zaten inşallah mutlu olursun bundan sonra, kendine değilse evladına kıyma böyle bir adamdan ona baba olmaz. Onun mutlu bir yuvaya ihtiyacı var. Güzel de kadınsın kendine de yazık etme, ama ben bundan sonra konuşmak istemiyorum ne sen benimle ne ben seninle konuşalım. Çünkü biz konuştukça bu yaşadığımızı unutmayacağız ya da hep konusu açılacak. Ben yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum herşeyi arkamda bırakarak zaten numaramı da değiştireceğim dedim. Peki ama ne zaman istersen ben burdayım bizi ziyaret edersin ailemin de benim de başımın üstünde yerin var dedi, şaşırdım güldüm ne diyeyim.
O ıtanmazda bana kanka mı oldunuz siz tek taraflı dinleyip ona inanıyorsun diyor. Herşeyi duydum ben telefonda zaten kendisi de duyduğumu gördü yakaladı. Hala inkar hala savunma hayret gerçekten.
Bir de bana eşinden boşanma sebebi için hatta ailesine de dahil eşinin hamile kaldığını, eşinin çocuğu istemediğini aldırdığı için aralarındaki buzlar erimediğinden ayrıldığını söylemişti. Meğer eski eşini de aldatmış.
Bu adam ergen de değil kazık kadar 35 yaşında. Bazen keşke akıl yaşta da olsaydı ya. Bundan sonra ağına düşecek kızlara üzülmekten başka bir şey gelmiyor içimden.
Tarık akan ve gülşen Bubikoğlunun oynadığı bir film aklıma geldi.
Boşanmış erkekler genelde sorunlu oluyor, yoksa bir kadın hep sabreder ve sağlam bir sebep olmadıkça boşanmaz. Boşanmış kadınlara ne kadar hayransam boşanmış erkeklere karşı da o kadar önyargılıyım. Yıllar önce benden yaşça epey büyük, boşanmış biriyle beraberdim, o zamanlar "ne var ki, sorun anlattığı gibi kadındadır herhalde" diyordum. Çok nazik ve aşık davranıyordu. Fakat adam pedofil bir sapık çıktı. Zaten salaklık bendeydi, 35-36 yaşında adamın 20 yaşında bir kızla ne işi olsun? Ben ondan ayrıldıktan sonra Tayland'a gidip reşit olmayan zavallı seks işçisi kızlarla birlikte olmuş, her yaz düzenli olarak gidiyor sanırım. Umarım HIV falan kapıp sürünür şerefsiz.
Oyüzden mi hemen hamile kaldın?
Bu mesajı dikkate al konu sahibi
Kadında çok tekin değil sanki
Evet, aynen öyle. Bu tarz kötü deneyimlerin en büyük faydası insan sarrafı olmayı sağlaması. Artık adamı gözünden tanır hâle geldim, yalancı ya da artniyetlileri hissedebiliyorum.Bunun da gitmediği yer kalmamış ülkedekiler yetmemiş uluslararası açılmış.. tayland ukrayna seyyar fuhuşçu gibi dolanmış zaten. siz de ucuz kurtulmuşsunuz gerçekten..
Benzer bir durumu yıllar önce ben de yaşamıştım. Hiç nasıl farketmedim nasıl kandırıldım diye kendinizi suçlamayın. Biz aynı sınıfta sürekli göz göze dip dibe olmamıza rağmen yine de fırsat bulmuş beni aldatmış. Sonradan ortaya çıktı ki benimle buluşmayıp kuzenimle buluşucam dediği günlerde öteki sevgilisiyle buluşuyormuş ki, kıza da aynı şekilde kuzenimle program yaptım dediği günler benimleymiş.. bunu ikimizin ortak bir arkadaşı farkediyor da bana iletiyor bir de. Düşün yoksa ben daha aldatılıyorum. Allah o arkadaşımdan bin kere razı olsun ki doğru olanı yapmayı seçti ve bana her şeyi anlattı.
Ha ne oluyor, ilk zamanlar öfke, sinir, stres, kin illa ki oluyor ama zamanla allaha şükür ediyorsun. Kurtardığı için..
Film gibi resmen ya.o kadindan da adamdan da kesinlikle uzak dur.ikisi de hic normal degil.
Geçmiş olsun
Evlenmeden kurtulmanıza sevinin
Sadaka falan verin
Diğer kadın tekrar barışma ihtimalinizi düşünüp engel olmak için yapıyor olabilir
Akıl sağlığınız için bulaşmayın
Hatta onların tekrar beraber olduğunu duyarsanız şaşırmayın
Telefon numaranı mutlaka değiştir.Düzgün bir kadın olsa çocuğunu sevse aldırmayı düşünmezdi öbür çocuğu üzerine yemin etmedi.Onu bırak çocuk sahibi olacak kadar sürekli ilişki haline girip öbür çocuğun psikolojisini de bozmazdı.Büyük ihtimal senden tamamen kurtulmak o Ada'mın da ona kalması için seninle irtibat halinde olmak ve asla barışmayacagından emin olmak istiyor.Tedbirli ol.Önür Ada'm da seninle ciddi düşünüp öbür kadına başka şeyler yaşamak için gitmiş belli ki.
Bence normal bir aldatan erkek vakasi degil bu. Hasta bir insanmis. Kiza psikolog oner arada cekil. Bir cocuk annesi bir insan kendi ayaklari ustunde durabilmeli. O da pek saglikli degil galuba. Rahatsiz ediyorsa adam, polisi arasin. Kendini kurtar gerisini salla.
O ben olmayacağım Allahın izniyle büyük konuşmuyorum başıma gelmesin diye. Allah yazdıysa bozsun yakınlarımın duaları yüzü suyu hürmetine öyle bir şey olmasın inşallah ne diyeyim..Durum o kadar mide bulandırıcı ki üzüntülü bir yanı kalmamış hatta okurken baya güldüm. Adam öyle yüzsüz ki hala yalan söylemeye devam ediyor iki tarafa da ve durumu kurtarabileceğini düşünüyor. Bıraksan yıllarca yalan söyler asla geri adım atmaz. Yüzüne bile bakmayın bundan sonra. Size ulaşabileceği tüm yolları kapatın. Böyle erkekler ços ısrarcıdır, taraflardan birini kandırır genelde.
O ben olmayacağım Allahın izniyle büyük konuşmuyorum başıma gelmesin diye. Allah yazdıysa bozsun yakınlarımın duaları yüzü suyu hürmetine öyle bir şey olmasın inşallah ne diyeyim..
Umarım o siz olmazsınız. Adamdaki bu kötülük huya dönüşmüş artık. Asla vazgeçmeyecek kimle birlikte olursa onun başını yakacak.
Bu adam hasta yuzde yuzde manyak kadinin zaten psikolojisi bozulmus. Uzak dur numarani degistir ve kac bunlardan... sana da zarar vermesinler..
Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum..
Erkek arkadaşımdan bir hafta önce evllilik teklifi aldım
Hem de en güzel şekilde.. ikimiz de ağladık..çok değil bundan bir hafta önce o kadar mutluydumki..
Şehirdışından döndüğümde ailemle ailesi tanışacaklardı ki ben onun ailesiyle tanışmıştım çok sevmiştik birbirimizi..
Fakat
Dün öğrendim ki başka bir kadın daha varmış..
Benimle gittiği yerlere onla gitmiş..
Bana söylediği herşeyin aynısını ona söylemiş..
Şuraya gidelim mi seninle heryeri görmek istiyorum yalnızca sen ol dediği yerlere ben kabul etmeyince ona aynısını söylemiş
Beni eve bırakmış onla görüşmüş onu eve bırakmış benimle..
Bana attığı her anlık fotoğrafını ona da atmış..
Bir de o kadından çocuk aldırtmış.
Olay şöyle patlak verdi. Dün instagramda bir mesaj isteği gördüm şans eseri. Hem de onla telefonda konuşurken..kadının biri bana ağza alınmayacak her türlü hakareti etmiş. Aramıza girdin o..pu huzurumuzu bozma mesaj atma artık.. gördüm mesajını diye.
Sonra bu kadınla iletişime geçtim. Olayın iç yüzünü öğrenince kadın, defalarca özür diledi ve benimle konuşmak istedi. Telefonla konuştuk ve hem o, hem ben o şoktan başka bir şoka girdik.
Bu kadını 3 yıldır oyalamış, kadın da kendisi gibi evlenmiş boşanmış fakat bir çocuğu var. Sözde bu adam çocukları da seven, çocuk sevgisiyle ölüp biten bir insandı ama bir evladın annesine acımasızca kıymış. Kadını dinledikçe kendimden çok ona üzüldüm. Ve bu karaktersiz adam, o kadın bana evladının üzerine yemin edip, yetmeyip konuşma görüntüleriyle birlikte fotoğraflarını yollamasına rağmen ben seni aldatmadım diyecek kadar iğrenç bir adam çıktı. Onu aradığımda hala herşeyden habersizmiş gibi sana bir şey soracağım, beni hiç aldatmadın dimi ailenin üstüne yemin eder misin dediğimde bir de yemin edip bana tavır aldı nasıl sorarsın böyle bir şeyi diye.
Sonra sana bi foto yolladım baksana dedim hali hazırda hala telefondayken, o kızla konuşmalarını fotoğraflarını yolladım..2-3 dakika boyunca sessiz kaldı ve sonrasında söylediği şey;
bizi ayırmak için yapıyor iki mesajla beni terkedecek misin? Oldu.
Sonra bu kızın kapısına gelmiş,kız bana ben yanına gittiğimde seni arayacağım tel açık kalsın herşeyi dinle sen de dedi.
Biraz dinledim sonrasını kaldıramadım. Kız ağlıyor bu da ağlıyor kız konuşuyor bu susuyor. Bir süre sonra beyimiz durumu çaktı telefonu zorla elinden aldı, bağırış çağırış.. sonra beni arayıp ben onu değil seni seviyorum diye yırttı kendini bir yandan kız bırak beni gidicem diyor kızı bırakmıyor ama tutup tutup yere itiyor.. kız sonra mesaj atmış bana bırakmıyo göndermiyo elbiselerimi parçaladı, bana ben onu üzmemek için onu seviyorum dedim dedi.
İğrendim.. midem bulandı..
Gerçekten inanamıyorum, bunu yaşadığıma onun bu kadar iyi rol yapabildiğine inanamıyorum. Hiçbir şey sezmedim ki hep şüpheci bir insan olmuşumdur, o kadar iyi oynamışki..
Bundan sonra nasıl güvenirim insanlara bilmiyorum
İşin trajikomik yanı şu an hem o erkek müsvettesi hem de o kadınla uğraşıyorum
İkisi de beni bırakma diye mesajlar atıyo bana heryerden
Adam evlenelim ben yalnızca seni sevdim diyor
Kız, sen beni kendime getirdin ne olursun yanımda ol diyor..
B.ktan bi durumdayım
Numaramı değiştireceğim akşam..
Ay sinirim bozuldu, kahkaha attım ikisinin de seninle iletişimde kalma çabasına.
Kadın şiddet davası açsa tanıklık ederdim ama senin yerinde olsam. Görsün insanların duygularıyla oynamak nasıl oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?