- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi deniz_1988
-
eeee ne zorunuz var o zaman. yazık değil mi size, gençliğinize, sağlığınıza. bu hayata o herife köle olmaya mı geldiniz. anne-babanız ne zorluklarla büyüttü, gözünüze baktı kimbilir?kelimesi kelimesine katılıyorum size
tamda böyle bir adama koca diyorum ben
kendisi benden 11 yaş büyük ne yanıma yakışır ne de benim gibi birine layık değil ama işte oldu bir kere keşke hiç olmasaydı
az bile yazdım buraya onun bana yaşattıklarını
bi defa boşanmayı denedim olmadı
korkularım var cesaret edemiyorum
konu tamamen bu
yoksa zerre inancım kalmadı
onunla bir ömür mutlu bir hayat yaşayabileceğime dair..
bende onu istiyorum işteahh canım benim ahhh rabbim seni tez zamanda feraha eriştirsin inş
senin ne yaşadıklarını,fedakarlıklarını herşeyini rabbimde bizde biliyoruz
elbet rabbim çok sabılrı ama eşine öyle bir tokta çarparki kendisi bile ne olduğunu anlayamaz
bi onu yapamaz sanırım ev benim olduğundan dolayıkısır eşşek demek ne demek ya..çok ağır bi laf..ayrıca dini nikahı oyuncak etmiş eşiniz..size yaptığı onca şeyden sonra daha ne yapmasını bekliyorsunuz, kapıya koymasını mı?
Ne desem de teselli etsem bilemedim.Anne olamamış bir kadın olarak yüreğime bir taş oturdu ki tıkandım ,nefes alamıyorum..evet her tartışmada üzerime yürür mesela
ağır küfürler eder bana aileme
ama ben hep sakladım herkesten
benim hikayem çok acı arkadaşlar
uzun uzun yazacak gücü bulamıyorum kendim de
ibret olsun bu yazılanlarinsanoglu hakikaten nankörlükte sınır tanımıyor..Çok terbiyesizce.
bu adamla mutlu musun gerçekten ?bi onu yapamaz sanırım ev benim olduğundan dolayı
elinden gelse onuda yapar
zira eskiden kiradayken
kirayı ben ödüyorum defol git demişliği dahi var.
bende onu istiyorum işte
o benim içimi yaktı Allah'ım hesabını sorsun yanına bırakmasın bana çektirdiklerini
ne istiyor daha neee
babam ev verdi bize
ne kira ödüyor ne su nede elektr.faturası
kimsenin bişey dediği bişey istediği yok
borsada para batırdığından beridir borcum var deyip durduğundan 2,5 senedir hiç bişey istemedim ondan
ne yıldönümlerinde ne doğumgünümde bana hiç bişey almadı.tatil,gezme bunlar nedir unuttum sayesinde..
verdiğim maaşlarım,birikimlerim altınlarım nerde
kim için bu kadarına katlandım ben ne için?
evimi temizliyorum,yemeğini yapıyorum,çalışıyorum her akşam saatlerce ona hizmet ediyorum yine de kötüyüm yinede geçimsizim ona göre..
demesine göre bu tavırlarına tek sebep benim..
o kadar karaktersiz ki bana iftira attı,kısır dedi
üste çıkmak içinde her sözü söyledi.
bize ev veren,para veren destek olan babama anneme küfürler ediyor ne hakla ne cürretle..
inan onu öldürebilirdim ama sadece yüzünü tırnaklarımla çizebildim yapabildiğim tek şey buydu
bide 2 gündür işe gitmiyor.
karşıma geçip geçip şu yaptığına bak diyor.
az bile yaptım
ölmesini diliyorum şuan ondan nefret ediyorum
içim soğumayacak,unutmayacam bunları..
Allah kimseye yaşatmasın
çok zor yaşadıklarım anlatsam kimse anlamaz beni biliyorumm
hiç mutlu değilimbu adamla mutlu musun gerçekten ?
İyi ki baba olmamış dedim içimden çünkü haketmiyor.
Nankörlügün artık dibine ekmek banıyor eşiniz denen müsvette
bende onu istiyorum işte
o benim içimi yaktı Allah'ım hesabını sorsun yanına bırakmasın bana çektirdiklerini
ne istiyor daha neee
babam ev verdi bize
ne kira ödüyor ne su nede elektr.faturası
kimsenin bişey dediği bişey istediği yok
borsada para batırdığından beridir borcum var deyip durduğundan 2,5 senedir hiç bişey istemedim ondan
ne yıldönümlerinde ne doğumgünümde bana hiç bişey almadı.tatil,gezme bunlar nedir unuttum sayesinde..
verdiğim maaşlarım,birikimlerim altınlarım nerde
kim için bu kadarına katlandım ben ne için?
evimi temizliyorum,yemeğini yapıyorum,çalışıyorum her akşam saatlerce ona hizmet ediyorum yine de kötüyüm yinede geçimsizim ona göre..
demesine göre bu tavırlarına tek sebep benim..
o kadar karaktersiz ki bana iftira attı,kısır dedi
üste çıkmak içinde her sözü söyledi.
bize ev veren,para veren destek olan babama anneme küfürler ediyor ne hakla ne cürretle..
inan onu öldürebilirdim ama sadece yüzünü tırnaklarımla çizebildim yapabildiğim tek şey buydu
bide 2 gündür işe gitmiyor.
karşıma geçip geçip şu yaptığına bak diyor.
az bile yaptım
ölmesini diliyorum şuan ondan nefret ediyorum
içim soğumayacak,unutmayacam bunları..
Allah kimseye yaşatmasın
çok zor yaşadıklarım anlatsam kimse anlamaz beni biliyorumm
hangi mesajımda okudunuz seviyoeum yapmam asla boşanmam diye yazdığımı
atıp tutmayın lütfen
demekki içinden öyle düşünüyormuş ama o ana kadar sana söylememiş..tartışma anındada ağzından kaçmış..Eşimle geçtiğimiz hafta sonu kıskançlık meselesi yüzünden tartıştık,konu uzadıkça uzadı.
Cumartesi akşamından dün akşama kadar ara ara kavgalarımız devam etti.
eşimin bana ettiği hakaretler,küfürler,saldırılar bir yana kurduğu tek bir kelime canımı o kadar acıttı ki anlatamam.
Bütün emeklerim boşaymış,bütün çırpınışlarım gözyaşlarım.
ellerim titriyor yazarken bile
bunu söyleyen o olamaz diyorum kendi kendime;
tartışma sırasında bana 'kısır eşşek' dedi.
Hala aklım almıyor.
benimle hastanelerde bekleyen,hep destek olan moral veren eşim nasıl bunu söyler...
aynen kısırsam da(ki hiç sanmıyorum tek problemim yumurtlama tembellği yani pko)Yani deniz şu an o kadar sinirliyimki o kadar ağır şeyler yazmak istiyorumki.
Bu adamdan rica ediyorum kurtul.
taviz tavizi doğurur.
ne için katlanıyorsun bu adama sebeb ne sevgimi saygımı ne ?
seni kesmesinimi bekliyorsun.
Zaten sanırım boş ol da demiş nikah kesinlikle düşmüşki bunu şakasıda siniride olmaz.
sen bir başkası ile evlilik yapmadan onunla tekrar nikahta kıyamıyorsun ( ki kıyacağını sanmıyorum )
neden böyle biliyormusun çünki canın sıkılınca karına zulum etme diye canın sıkılınca
karını boşama diye....
Ailen sana bu kadar destekse canına kastınmı var ?
kısır olmak uç değilde ş.siz olmak bence suç
zaten o iftira boyutu çok acı gerçektenEşiniz demeyede dilim varmıyor ya eşşeğin önde gideni kendisi çünkü, hazır yemeye alışmış bolca şımartılmış bencil şımarık bir yaratık
siz bu kadar fedakarlık yapın o sizin yaranıza tuz bassın birde iftira atsın namusunuza
bizim şer gördüğümüzde hayır vardır, acı ama böyle bir adama çocuk vermemek çok daha hayırlı olmuş
ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi
psikolojik olarak çöktüm zatenDetayları okumadım ama “kısır eşek” lafı yenilir yutulur değil, yutsan midene oturur.
Üzüldüm senin adına deniz.
17 sayfa ilerlemiş bakamadım, şu an ne durumdasın?
sevcan uğraşma benimleSizin bi konunuz daha yok muydu bu şekilde eşinizle ilgili açtığınız, inanın konularınıza bakmadım şuan, ama öyle hatırlıyorum. Önce eşinizi yerin dibine sokup sonra yüceltmiştiniz.
aynen bende öyle düşünüyorum zaten düşüncesi oymuşdemekki içinden öyle düşünüyormuş ama o ana kadar sana söylememiş..tartışma anındada ağzından kaçmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?