Sonunda bunuda duydum:(

eeee ne zorunuz var o zaman. yazık değil mi size, gençliğinize, sağlığınıza. bu hayata o herife köle olmaya mı geldiniz. anne-babanız ne zorluklarla büyüttü, gözünüze baktı kimbilir?
"boşan" demek bize düşmez ama döven, söven, saygısız bir adamdan da boşanılmaz mı?

Bazen aslında insan kaba tabirle kısır değildir zaten
Rabbim öyle bir insandan çocuk yapmanı istemez ve vermez
Bence iyi ki de onun deyimiyle kısırsın
Baba olmayı önce haketmek lazım

Kıyamam ya. Bu saygısızlığı, terbiyesizliği hiçbi kadın haketmez!
Kırılmakta o kadar haklısın ki... Ksr bakma da, öyle bi adama da iyiki çocuk doğurmamışsın -bana bunu söyletti yani!!!

bende onu istiyorum işte
o benim içimi yaktı Allah'ım hesabını sorsun yanına bırakmasın bana çektirdiklerini
ne istiyor daha neee
babam ev verdi bize
ne kira ödüyor ne su nede elektr.faturası
kimsenin bişey dediği bişey istediği yok
borsada para batırdığından beridir borcum var deyip durduğundan 2,5 senedir hiç bişey istemedim ondan
ne yıldönümlerinde ne doğumgünümde bana hiç bişey almadı.tatil,gezme bunlar nedir unuttum sayesinde..
verdiğim maaşlarım,birikimlerim altınlarım nerde
kim için bu kadarına katlandım ben ne için?
evimi temizliyorum,yemeğini yapıyorum,çalışıyorum her akşam saatlerce ona hizmet ediyorum yine de kötüyüm yinede geçimsizim ona göre..
demesine göre bu tavırlarına tek sebep benim..
o kadar karaktersiz ki bana iftira attı,kısır dedi
üste çıkmak içinde her sözü söyledi.
bize ev veren,para veren destek olan babama anneme küfürler ediyor ne hakla ne cürretle..
inan onu öldürebilirdim ama sadece yüzünü tırnaklarımla çizebildim yapabildiğim tek şey buydu
bide 2 gündür işe gitmiyor.
karşıma geçip geçip şu yaptığına bak diyor.
az bile yaptım
ölmesini diliyorum şuan ondan nefret ediyorum
içim soğumayacak,unutmayacam bunları..
Allah kimseye yaşatmasın
çok zor yaşadıklarım anlatsam kimse anlamaz beni biliyorumm

kısır eşşek demek ne demek ya..çok ağır bi laf..ayrıca dini nikahı oyuncak etmiş eşiniz..size yaptığı onca şeyden sonra daha ne yapmasını bekliyorsunuz, kapıya koymasını mı?

kısır eşşek demek ne demek ya..çok ağır bi laf..ayrıca dini nikahı oyuncak etmiş eşiniz..size yaptığı onca şeyden sonra daha ne yapmasını bekliyorsunuz, kapıya koymasını mı?
bi onu yapamaz sanırım ev benim olduğundan dolayı
elinden gelse onuda yapar
zira eskiden kiradayken
kirayı ben ödüyorum defol git demişliği dahi var.

evet her tartışmada üzerime yürür mesela
ağır küfürler eder bana aileme
ama ben hep sakladım herkesten
benim hikayem çok acı arkadaşlar
uzun uzun yazacak gücü bulamıyorum kendim de
Ne desem de teselli etsem bilemedim.Anne olamamış bir kadın olarak yüreğime bir taş oturdu ki tıkandım ,nefes alamıyorum..
Güzel kardeşim,Rabbim yüreğine ferahlık versin ..İnşallah eşin şuurunu kaybedip söylediği bu iğrenç laflar için çok çok pişman olur ve yaptığının ne vicdansızlık olduğunu anlar ve üzülür...
Senin için hep dua edeceğim..Bundan sonra çok mutlu olursun inşallah..

bi onu yapamaz sanırım ev benim olduğundan dolayı
elinden gelse onuda yapar
zira eskiden kiradayken
kirayı ben ödüyorum defol git demişliği dahi var.
bu adamla mutlu musun gerçekten ?

İyi ki baba olmamış dedim içimden çünkü haketmiyor.

Nankörlügün artık dibine ekmek banıyor eşiniz denen müsvette

Yani deniz şu an o kadar sinirliyimki o kadar ağır şeyler yazmak istiyorumki.

Bu adamdan rica ediyorum kurtul.

taviz tavizi doğurur.

ne için katlanıyorsun bu adama sebeb ne sevgimi saygımı ne ?

seni kesmesinimi bekliyorsun.

Zaten sanırım boş ol da demiş nikah kesinlikle düşmüşki bunu şakasıda siniride olmaz.

sen bir başkası ile evlilik yapmadan onunla tekrar nikahta kıyamıyorsun ( ki kıyacağını sanmıyorum )

neden böyle biliyormusun çünki canın sıkılınca karına zulum etme diye canın sıkılınca

karını boşama diye....

Ailen sana bu kadar destekse canına kastınmı var ?

kısır olmak uç değilde ş.siz olmak bence suç

Eşiniz demeyede dilim varmıyor ya eşşeğin önde gideni kendisi çünkü, hazır yemeye alışmış bolca şımartılmış bencil şımarık bir yaratık

siz bu kadar fedakarlık yapın o sizin yaranıza tuz bassın birde iftira atsın namusunuza

bizim şer gördüğümüzde hayır vardır, acı ama böyle bir adama çocuk vermemek çok daha hayırlı olmuş

ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi

Detayları okumadım ama “kısır eşek” lafı yenilir yutulur değil, yutsan midene oturur.

Üzüldüm senin adına deniz.

17 sayfa ilerlemiş bakamadım, şu an ne durumdasın?

demekki içinden öyle düşünüyormuş ama o ana kadar sana söylememiş..tartışma anındada ağzından kaçmış..

aynen kısırsam da(ki hiç sanmıyorum tek problemim yumurtlama tembellği yani pko)
allahın emriyle kısırım..

zaten o iftira boyutu çok acı gerçekten
düşündükçe beynim zonkluyor
insanlığımdan utanıyorum onu eş olarak kabul ettiğim için

Detayları okumadım ama “kısır eşek” lafı yenilir yutulur değil, yutsan midene oturur.

Üzüldüm senin adına deniz.

17 sayfa ilerlemiş bakamadım, şu an ne durumdasın?
psikolojik olarak çöktüm zaten
boynum onunla boğuşurken oluşan yaralarla dolu
kemiklerim ağrıyor resmen..
ama hiç bir ağrı duyduğum sözler kadar yakmıyor canımı..
aileme ettiği sözler geliyor aklıma ara ara
düşünmemeye çalışıyorum ama işte..
bunu yutup oturmayacağım o çok belli
ama ne yapacağımıda bilmiyorum
belki ailem dışında başka biriyle paylaşırım olanları akıl alırım bir büyüğümden yada başka bişey artık..

Sizin bi konunuz daha yok muydu bu şekilde eşinizle ilgili açtığınız, inanın konularınıza bakmadım şuan, ama öyle hatırlıyorum. Önce eşinizi yerin dibine sokup sonra yüceltmiştiniz.
sevcan uğraşma benimle
muthemelen karıştırıyorsun
bi zahmet gir açtığım konularıma bak
ve mümkünse sen yorum yapma çünkü seninle tartışacak halde değilim

demekki içinden öyle düşünüyormuş ama o ana kadar sana söylememiş..tartışma anındada ağzından kaçmış..
aynen bende öyle düşünüyorum zaten düşüncesi oymuş
beni kısır olarak görüyormuş
ondan adet olduğum zaman bana küsüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…