Sonunda bunuda duydum:(

bence denizin taktik deneyecek vakti ve hali yok
çünkü zaten bu zamana kadar bir çok şey yaptı

buarada deniz bildiğim kadarıyla siz kapalı bir ailesiniz ailen eşinin boşol demesine karşı çıkmıyormu
misal biz açığız annem türbanlı değil ama bizde çok önem verilir dini nikaha. mutlaka habersiz yapılır mutlaka büyükler arasında nikah vekaletle kıyılır , zira küçüklerin sorunu oldugunda büyükler aklı selim araya girsinle vs vs diye. biliyorsun biz göçmeniz , yani nikahın düşüp düşmemesi mühim olmalıdır bana göre ama , anlıyorum suanda çok üzgünsün fakat bunuda araştırırsın bir ara

Alkışlıyorum inan ki.

zaman geçiyor.... kararını çabuk alman lazım... iyi yada kötü. ileride keşke daha önce adım atsaydım dememek için... gençliğin gitmeden.

biliyormusun adam eksik senden. sen geçsin eminim güzelsin de. eksikliklerini seni bastırarak kapatmayı deniyor. senin güvenini kırarak, sindirerek te amacına ulaşıyor....

devam etmek istediğini görüyorum. eğer gerçekten devam edeceksen de o adam tedavi olmalı. ama öle psikiyatri ilaçla vs gibi değil. adam akıllı klinikte yatacak kadar iyi bir tedavi. yoksa unut onu....

canım gerçekten onu düşünemiyorum şuanda bu konuda ki mesajlar da saçma geliyor bana bu kadar sıkıntı varken bir tek konuşacak nikah mı kaldı allah aşkına
zaten nikah düştüyse bi daha tazeletme zahmetinde bulunmayacak kimse

işte dışardan gören göz
çok güzel açıklamışsınız

defalarca teklif ettim tedavi olmasını
hep reddetti,istemedi ben çok savaştım
artık yeter ne savaşacak nede evliliğimi kurtaracak gücüm kalmadı artık
onu ben düzeltmek için çalışamam
biraz zaman geçsin
sağlıklı bir karar vericem
şuan ne desem sonrasında pişman olabilirim.

Terbiyesiz adam !! Ne iğrenc bir yakıştırma bu.iki gün sonra özür diler.ama söyledigi sözün yarası asla geçmez..

bence asıl üzerinde durulması gereken konu bu
bu bir fırsat bence
ondan ayrılmak,uzak durmak için bir fırsat
ben olsam ya ben giderdim yada onun gitmesini teklif ederdim
bu durumda aynı çatı altında yaşamazdım o insanla
biraz uzaklaşmanız gerekiyor ileriyi görebilmek için
belki pişman olur dersini alır, belki siz yalnız kalıp sakin kafayla düüşnünce boşamaya karar verirsiniz
belki o gider dava açar
ama uzaklaşmak şart, geçerli sebebi de ortada

banada öyle geliyor şu durumda evde kalmak yanlış nikah düşsede düşmesede
burada asla yazamayacağım tarzda söyler sarfedildi
son sözler söylendi sanki evde kapılar kapalı oturuyoruz odalarda savaşıyoruz birbirimizi görmemek için böyle evlilik zaten olmaz
ama iste benim dezavantajım akrabalarımla beraber oturmak
herşey daha kötü olabilir.

Kendi teyzem ve eniştemden bahsetmek istiyorum size. Eniştem inanılmaz tonton, esprili şakalı bir insan olarak tanınır. Biraz büyüyene ve büyüklerin sözlerini duymaya başlayana kadar onun aslında eşini ve çocuklarını döven biri olduğunu bilmiyordum. Kuzenim evlenirken evden çıkmadan önce çok şahane bir konuşma ile ona bir kırmızı gül vermiş ve hep mutlu olmasını dilemişti. Ben de ne kadar duygulanmıştım. Ama ne öğrendim biliyor musunuz? O günün sabahında hem teyzemi hem kuzenimi dövmüş. Teyzem çaresizdi. Ekonomik özgürlüğü yoktu. Ve o dönem boşanmak o kadar kolay bir mevzu değildi. Kuzenimin çocukluğuna dair hep kırık buruk anıları var, düşünün en mutlu gününde dayak yemiş. Daha ne olsun. Çocuğunuzun hikayesi bu olmasın.

Kusura bakmayin ama ne siz ne evliliginiz esinizin cok umurunda degil gorunen o ki, adamda bir pismanlik yok, attiginiz adimlara karsilik yok bir de kafasina gore bosayip duruyor sizi siz hala duzelirse diye bekliyorsunuz, bence bu beyhude bekleyisten vazgecin esiniz iste bu yasadiginiz insan ve hep boyle kalacak cunku halinden memnun, onunuzde iki yol var ya bu insanla yasamayi secip mutsuz olacaksiniz ya da kendinize kiymet verip hayatiniza bakacaksiniz biraz gercekci olun lutfen. Dilerim hakkinizda hayirlisi olur ve mutlu bir geleceginiz olur ama unutmayin geleceginizi insa edecek olan sizsiniz

Hicbir zaman buyuk konusmak istemem ama yazmadanda duramadim Rabbim yardimcin olsun o sozu hic unutamayacaksin ama Rabbim vermiyorsada bir bildigi var demek ki kim soyleyebilir hangi vicdan sahibi insan sarfedebilir o sozu ablacim Allah islah eylesin esinizi ve hayirli vicdanli bir evladiniz olsun inşAllah ama babasi akillansinda size dua edecegim..

onun akrabalarıyla otursanız daha mı iyi olacaktı?
o kadar şanslısınız ki
avantaja çevirin elinizdekileri
herşey şimdikinden daha kötü olamaz

canım yeni gördüm ve inanamadım şok oldum resmen
allahım eşine hidayet versin inş
dicek bişi bulamıyorum snen ne yaşadıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz
imtihanın çok ağır rabbim sabır versin

Halami gördüm sizde .. O da ayni bu şekilde bir adamla evliydi.. Babanem bosanmasini kesinlikle istemedi halamin o da bosanmadi iki de cocuk... Kan kusturdu 20 yil adam halamda ki nasil basarili güzel sakin bir kadin...

Sonra bir gün adam gitti bosandilar baskasiyla evlenip cocuk yaptı adam..şimdi halamin dediği tek şey 'keşke yasim geçmeden bu adamdan ayrilip hayatimi kurtarsaydim her günüm her anim boşa gecmis simdiyse elimde bir hicle kaldim"...

Savasti didindi sustu eline hic bir şey geçmedi arkadasim.. Seni seven sen didinmeden de sever.. Esin sana kıymet
vermiyor belki de görr diye oluyor bunlar, anla diye...

Bazen bir şeye yapismak illa olacak ben istiyorum olacak demek yanlis sana evrenden verilen mesaja kulak ver, tikama kkulaklarini,kapama gözlerini.... Her şey apacik ortada...

Allah yardimcin olsun dusuncelerimi biliyorsun az cok denizcim

Sakin ol
Sakin dusun
Zaman sana ve ona iyi gelecek

Ama bu adam degismeyecek sen ne kadar ugrasirsan ugras bu kacinci biliyorsun

Allah yardimcin olsun dusuncelerimi biliyorsun az cok denizcim

Sakin ol
Sakin dusun
Zaman sana ve ona iyi gelecek

Ama bu adam degismeyecek sen ne kadar ugrasirsan ugras bu kacinci biliyorsun
Sayamadım canım kaçıncı bu
bana yaptığı yaşattığı herşey için nefret ediyorum ondan
yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum.
beni hak etmeyen bir adama yeterince fedakarlık yaptım sende biliyorsun
hepsi boşunaymış..
keşke herşey bir çırpıda bitseydi ama olmuyor işte
korkuyorum,üzgünüm şaşkınım
psikolojim çok bozuk
bana dua edin lütfen

Kiyamam sana

Dualarim hep seninle
Ama affetme hemen çunku senin ona karsi zafini biliyorum
Cocuk herseyi cozmeyecek

ahh canım benim ahhh rabbim seni tez zamanda feraha eriştirsin inş
senin ne yaşadıklarını,fedakarlıklarını herşeyini rabbimde bizde biliyoruz
elbet rabbim çok sabılrı ama eşine öyle bir tokta çarparki kendisi bile ne olduğunu anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…