- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi deniz_1988
-
daha öncede oldu ama nikah düşmedi dediler bizde üstünde durmadıkBunu daha önce de yaptı demediniz mi? O zaman da düşmüş zaten nikahınız işte. Dediğim gibi inanmıyorsanız saygı duyarım sizin için önemli olmamasına ama inanıyorsanız aslında en çok önem vermeniz gereken nokta bu.
keşke sende kalabilseydim uzaklaşabilseydim herşeyden ama mümkün değilcanım kolaymı tabiki değil..
şimdi biraz sakin ol..
otur düşün..
sen bu evliliği devam ettirebilecekmisin..
bu laflar sözler hakaretlerin sonu gelcekmi..
dediğim gibi keşke burada olsan bende kalsan kafanı dinlesen..
yada eşin gitsin ona biraz yalnız kalmak istediğini düşünmek ve karar vermek istediğini söyle canım..
bence en uygunu bu..
3 talakla boşayınca Erkek olan kişi malesef nikah tazelemekle olmuyor. hanımefendi bi başka adamla gerçek manada evlenip ayrılmış olması gerekiyor ki tekrar eski eşiyle evlenebilsin.
kelimesi kelimesine katılıyorum sizeböyle ahlaksız adamdan çocuğunuz olmuyordur. Allah koruyor sizi. bu dayakçı, küfürbaz, saygısız, kıskanç, psikopat, kıymet bilmez, merhametsiz (yazıyorum ki bir daha görün nasıl bir adam) adamdan kurtulunca inanıyorum ki moraliniz düzelecek, hormonlarınız rahatlayacak ve karşınıza çıkan iyi, merhametli; çocuklarınızda onun huyunu görmek istediğiniz adamdan olacak yavrularınız.
eğer o nickinizdeki 1988 de doğum tarihinizse eğer ve siz bu gencecik yaşta bu adi adama katlanmaya direniyorsanız yazık, Ananıza babanıza yazık...
neler denemedim kio zaman canım yemeğini ayır..
yatağını ayır..
ondan ayrı bir düzen kur evinde..
biraz burnu sürtsün bakalımm..
hoş sen bunları denedin zaten ama..
Dinen erkeğin 3 kere boş ol demesi yetiyor. Çok umursamam bu konuları ama adam bal gibi de boşamış eşini
geniş konular kızgınlık anında söylenmiş pişman olunmuş ise hüküm nedir bilmiyorum araştırmak lazım
daha öncede oldu ama nikah düşmedi dediler bizde üstünde durmadık
eşim bu konularda çok gevşek
dini nikahı önemsemiyor sanırım
öyle olacak ki 2. kez bu cümleleri kullandı
Allah'ın boşanma hakkını erkeğe vermesinin bir sebebi var. Sebebi nedir diye sorulduğunda hep kadının hassas ve gemileri yakan ruh hali gösterilir. Aynı evlilikte bunu iki kere yapıyorsa insan bir düşünmek lazım.
Ama bunun vebalinden sadece eşiniz sorumlu değil ki. O önemsemiyorsa siz önemsemiyor musunuz? Size kim bir şey olmaz dedi bilmiyorum. Hoca falansa belki benden daha iyi biliyordur ama sanmıyorum. Normalde inanın üzerime vazife olmayan şeylere yorum yapmam ama 3 kere boş ol demek bana çok ağır geldi.
Normalde insanlara da sadece daha iyilerini hakettiklerini söyler geçerim ama bebek planlıyorsunuz, o çocuğa çok üzülüyorum. Aile içi şiddet ve küfür onun normali olmamalı. İlerde babası sürekli annesine küfür eden döven birisi olursa. o çocuğun annesine saygısı kalır mı sanıyorsunuz? Babasından sürekli dayak yiyen annenin koyduğu kurallara uyar mı sanıyorsunuz? Bir gün oğlunuz olsa onun da ilerde sinirli ve sinirlendiğinde gözü dönen biri olma ihtimali içinizi acıtmıyor mu? Dayak olan evde büyüyen çocukların yüzde kaçı kendisi dayak atan biri haline dönüşüyor biliyor musunuz?
Açıkçası ben barışacağınızı ve bir şans daha vereceğinizi düşünüyorum. Ama bunun olabilecek çocuğunuz için ne kadar büyük bir haksızlık olduğu içimi parçalıyor.Lütfen bebğinizi sadece bir bebek olarak düşünmeyin, onu bir çocuk, bir ergen bir yetişkin gibi de hayal edin. Onu bir birey olarak düşünün. Sonra da evinize bakın. Ona bu ortamı layık görüp görmediğinizi düşünün.Babası sinir nöbetlerine tutulduğunda annesine sarılıp ağlayan bir çocuk portresi size ne kadar iç açıcı geliyor. Evet size yoldaş olur. Evet size dert ortağı olur, evet yalnız ve mutsuz hayatınıza ışık olur o bebek. Ama bunun karşılığında siz ona ne sunuyorsunuz? Onu evinizde ne bekliyor? Dayakçı bir baba, küfür, hakaret, ağlayan bir anne.
o kadar güzel yazmışsınız kiAma bunun vebalinden sadece eşiniz sorumlu değil ki. O önemsemiyorsa siz önemsemiyor musunuz? Size kim bir şey olmaz dedi bilmiyorum. Hoca falansa belki benden daha iyi biliyordur ama sanmıyorum. Normalde inanın üzerime vazife olmayan şeylere yorum yapmam ama 3 kere boş ol demek bana çok ağır geldi.
Normalde insanlara da sadece daha iyilerini hakettiklerini söyler geçerim ama bebek planlıyorsunuz, o çocuğa çok üzülüyorum. Aile içi şiddet ve küfür onun normali olmamalı. İlerde babası sürekli annesine küfür eden döven birisi olursa. o çocuğun annesine saygısı kalır mı sanıyorsunuz? Babasından sürekli dayak yiyen annenin koyduğu kurallara uyar mı sanıyorsunuz? Bir gün oğlunuz olsa onun da ilerde sinirli ve sinirlendiğinde gözü dönen biri olma ihtimali içinizi acıtmıyor mu? Dayak olan evde büyüyen çocukların yüzde kaçı kendisi dayak atan biri haline dönüşüyor biliyor musunuz?
Açıkçası ben barışacağınızı ve bir şans daha vereceğinizi düşünüyorum. Ama bunun olabilecek çocuğunuz için ne kadar büyük bir haksızlık olduğu içimi parçalıyor.Lütfen bebğinizi sadece bir bebek olarak düşünmeyin, onu bir çocuk, bir ergen bir yetişkin gibi de hayal edin. Onu bir birey olarak düşünün. Sonra da evinize bakın. Ona bu ortamı layık görüp görmediğinizi düşünün.Babası sinir nöbetlerine tutulduğunda annesine sarılıp ağlayan bir çocuk portresi size ne kadar iç açıcı geliyor. Evet size yoldaş olur. Evet size dert ortağı olur, evet yalnız ve mutsuz hayatınıza ışık olur o bebek. Ama bunun karşılığında siz ona ne sunuyorsunuz? Onu evinizde ne bekliyor? Dayakçı bir baba, küfür, hakaret, ağlayan bir anne.
hangi mesajımda okudunuz seviyoeum yapmam asla boşanmam diye yazdığımıbu konunun sonu yine yok yapamam seviyorum olur.bakın görün.biz boşa konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?