Sonunda canıma yetti!!!

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Merhaba arkadaşlar konu açmıştım daha önceden kaç kez sorun eşimle bir türlü anlaşılmıyor olmamızdır parasal açıdan ev açısından cinsellik açısından Çocuk açısından her konuda zıtız onunla Oysaki 2 yıllık nişanlılık döneminde o kadar mükemmel anlaşıyorduk ki bir erkeğin evlendikten sonra ne derece değişebileceğini görmüş oldum dün akşam yine çok tartıştık yine beni ezmeye çalıştı Sabah işe gidecek gibi erkenden kalktım kendime bir valiz yaptım kızımın eşyalarını da aldım Kızıma da eşyalarımı da baba evine bıraktım Annemlere de akşam geldiğinde her şeyi anlatacağım ama şimdilik Sadece bugün kızıma bakın dedim Annem Yıllık izinde Çünkü şu an En azından kızıma bakabilir Ben ne yapsam da yaranamıyorum bakalım akşam ne olacak ama artık benim sabrımın bardağı taştı buna eminim Bir haftadır kolaykonu açıyorum yorum yazıyorsunuz Bu Yaşadığım olayı da yazmak istedim şimdi Sizce abarttım mı Ben

Bir kadın için evini bırakıp gitmek kolay değildir diye düşünüyorum çok bunalmış olmalısınız belki uzak durmak ikinizede Iyi gelir yaşamadan bilemezsiniz

Diger konularinizi bilmiyorum ama burada goruyoruz gidip gidip donmek icin 40 takla atanlar var.
Donecekseniz gitmeyin, bu kadar mutsuz iseniz de donmeyin kimsenin sizi ezmesine musade etmeyin.
Esiniz ile konustunuz olmadi, destek aldiniz olmadi ise bazen gitmeyi de bilmek gerek.

'Yine beni ezmeye çalıştı.' demenizden dominant ve eleştirel bir kocanız olduğuna kanaat ettim.
Bu tipler hep ben yek ben tek ben der; sorsan ondan şereflisi, ondan iyisi yoktur.

Baba evinize gitmeniz tamam ama geri dönerseniz de sorunlar x2 olacak ve bu adamın totosu dağlara değmiş olacak.

Eğer gücünüz varsa ayrılın...

Kesin kararli degilsen, bosanmayacaksan evi terk edip gitmek bana çok çiğ geliyor.. Cunku geri dönüşlerde sorunlar kat be kat artiyor.. Ders vermeyle, blöf yapmayla bi insanin karakteri degismez, bi iliski rayina oturmaz.. Son noktaya gelip kesin karari vermeden boyle hamlelere gerek yok..

Ne olduğunu bilmiyoruz ki abartmışsınız, abartmamışsınız diyelim. Konuyu, olayı yazarsanız yorum yapabiliriz.

Ne olduğunu bilmiyoruz ki abartmışsınız, abartmamışsınız diyelim. Konuyu, olayı yazarsanız yorum yapabiliriz.
Konuyu daha detaylı anlatırım isterseniz ama sadece örnek olarak Aldatılmıştım desem yinede anlatırım isterseniz

Konuyu daha detaylı anlatırım isterseniz ama sadece örnek olarak Aldatılmıştım desem yinede anlatırım isterseniz

Konuyu bilmeden nasıl yorum yapabiliriz? Sadece bu bilgiyle yorum yapılamaz. Boşanma davanız görülürken başkasıyla mesajlaştı diye de aldattı diyor olabilirsiniz. Veya normal bir aldatmaysa da evden ayrılma sebebiniz o değil. Dün başka bir şey yaptı diye baba evine gidiyorsunuz. Konuyu benim için anlatmayın. Siz kendiniz buradan mantıklı tavsiyeler almak istiyorsanız anlatın. Yoksa konudaki boşlukları herkes kendi kafasına göre doldurup yorum yapar.

Şimdi ben de kafama göre boşlukları doldurup yorum yapayım mesela. Bence abartıyorsunuz. Aldattığında affetmişsiniz. Bu kadar ufak şeyde niye evi terk ediyorsunuz? Ufak şey diyorum çünkü büyük bir konu olsaydı herhalde yazardınız.

İşte muhtemelen faydasız bir şey yazdım. Çünkü ne yaşadınız bilmiyorum. Kafama göre tahminlerime göre yazdım.

Sonuna kadar haklısın ama evi terk etmek çözüm değil. Ailenle konuş, ikinizin tarafından da aklı başında iki büyükle beraber oturup konuşun. Ayrıca niye terk ediyorsun ki evi? Onun valizini topla, onu koy kapının önüne. Bakalım dışarı da kime ahkam kesecekmiş beyefendi.

Ayrılmakta haklısınız ihanete Asla tepkisiz kalıp hayatına hiçbirşey olmamış gibi onursuzca devam etmemeli bir kadın.ama inşallah bundan sonraki adımlarınızı planlayarak o evden çıkmışsınızdır..Yoksa gidip gidip döneyim bi daha gideyim döneyim falan tarzında takılan çok arkadaş oldu burda ne sorunları bitti ne konuları ..

Konu aldatmaysa neden sonra kaldıramıyorsunuz çünkü içinize yediremiyorsunuz ve artık evlilik müessesesinin temelleri sarsılmış bitmiş bence iş bu raddeye geldiyse geri dönmeyin asla boşanma davası açın aldatmayla alakalı delilleriniz varsa mahkemeye sunun bitmiş her şey aldatmadan daha büyük bir yanlış olamaz çünkü geçmiş olsun

Blöf yapmak için gitseydim asla durmazdım aldatıldım affettim kavga ettim ama artık dönmek istemiyorum

Bardağı taşıran son damla neydi peki
Son damlada telefonuna kaydetmiş olduğu bir numaradaki kadın hiç normal biri değil sordum servis şoförü eşim kaç yere servis çekiyorum personelin biri dedi profilde kadının sadece Kalçasının resmi hangimiz bunu profil yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…