- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Merhaba arkadaşlar konu açmıştım daha önceden kaç kez sorun eşimle bir türlü anlaşılmıyor olmamızdır parasal açıdan ev açısından cinsellik açısından Çocuk açısından her konuda zıtız onunla Oysaki 2 yıllık nişanlılık döneminde o kadar mükemmel anlaşıyorduk ki bir erkeğin evlendikten sonra ne derece değişebileceğini görmüş oldum dün akşam yine çok tartıştık yine beni ezmeye çalıştı Sabah işe gidecek gibi erkenden kalktım kendime bir valiz yaptım kızımın eşyalarını da aldım Kızıma da eşyalarımı da baba evine bıraktım Annemlere de akşam geldiğinde her şeyi anlatacağım ama şimdilik Sadece bugün kızıma bakın dedim Annem Yıllık izinde Çünkü şu an En azından kızıma bakabilir Ben ne yapsam da yaranamıyorum bakalım akşam ne olacak ama artık benim sabrımın bardağı taştı buna eminim Bir haftadır kolaykonu açıyorum yorum yazıyorsunuz Bu Yaşadığım olayı da yazmak istedim şimdi Sizce abarttım mı Ben
Konuyu daha detaylı anlatırım isterseniz ama sadece örnek olarak Aldatılmıştım desem yinede anlatırım istersenizNe olduğunu bilmiyoruz ki abartmışsınız, abartmamışsınız diyelim. Konuyu, olayı yazarsanız yorum yapabiliriz.
O zaman geç bile kalmışsınız.Konuyu daha detaylı anlatırım isterseniz ama sadece örnek olarak Aldatılmıştım desem yinede anlatırım isterseniz
Konuyu daha detaylı anlatırım isterseniz ama sadece örnek olarak Aldatılmıştım desem yinede anlatırım isterseniz
En doğru karar bu evliliği bitirmek. Ortada ihanette varmış daha ne olsun. Üzüldüm adınıza.Konuyu daha detaylı anlatırım isterseniz ama sadece örnek olarak Aldatılmıştım desem yinede anlatırım isterseniz
Konu aldatmaysa neden sonra kaldıramıyorsunuz çünkü içinize yediremiyorsunuz ve artık evlilik müessesesinin temelleri sarsılmış bitmiş bence iş bu raddeye geldiyse geri dönmeyin asla boşanma davası açın aldatmayla alakalı delilleriniz varsa mahkemeye sunun bitmiş her şey aldatmadan daha büyük bir yanlış olamaz çünkü geçmiş olsunKonuyu daha detaylı anlatırım isterseniz ama sadece örnek olarak Aldatılmıştım desem yinede anlatırım isterseniz
Yeni üye olduğum için nerden gizleniyor bilemedim Yalan Aldatma geçimsizlik eşim herşey de ilk benim dediğim olur mantığıkonuyu yazmamışsınız. profili gizlemişsiniz. ne diyebiliriz ki?
Alsatiyosa bosanin zaten durdugunus hataYeni üye olduğum için nerden gizleniyor bilemedim Yalan Aldatma geçimsizlik eşim herşey de ilk benim dediğim olur mantığı
Blöf yapmak için gitseydim asla durmazdım aldatıldım affettim kavga ettim ama artık dönmek istemiyorumKesin kararli degilsen, bosanmayacaksan evi terk edip gitmek bana çok çiğ geliyor.. Cunku geri dönüşlerde sorunlar kat be kat artiyor.. Ders vermeyle, blöf yapmayla bi insanin karakteri degismez, bi iliski rayina oturmaz.. Son noktaya gelip kesin karari vermeden boyle hamlelere gerek yok..
Son damlada telefonuna kaydetmiş olduğu bir numaradaki kadın hiç normal biri değil sordum servis şoförü eşim kaç yere servis çekiyorum personelin biri dedi profilde kadının sadece Kalçasının resmi hangimiz bunu profil yaparızBardağı taşıran son damla neydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?