Sonunda canıma yetti!!!

Benim canıma yetti artık göz yaşlarımdan uyuyamadığım günler olldu

Gitsin onlarla hayat sürsün onlara layık

görücü usulü mü evlendiniz ?

sonradan nasıl bu kadar değişebildi? nişanlılık döneminde hiç mi açık vermedi?
Sevgiliyken ses tonu dan üzüldüğümü anlayıp beni güldürmek için çabalar sarf eden adam gitti yerine ağladığımı bile görse gidip film izleyen adam geldi

Bir kadın için evini bırakıp gitmek kolay değildir diye düşünüyorum çok bunalmış olmalısınız belki uzak durmak ikinizede Iyi gelir yaşamadan bilemezsiniz
Hiçbir kadın mutluluğu terk etmezki ya nasıl zor bir durum anlatamam

Ya Bi an kimseye anlatamadım öylece yazdım evet Aldattı affettim çok pişman çabaladı bi şans verdim dün akşam onun telefonundan kendime bişey yollayacaktım B diye kayıtlı biri dikkatimi çekti bi baktım profil sadece kadın kalçası ya böyle bişey neden kaydeder okadar yeminler etti af diledi yine bir ihanet kavga ettim kabul etmedi bi türlü birsürü personel arabaya binip iniyor öyle kaydedilmiş bi numara profile bile bakmadım desede sabah çıktım o evden

Ooo anladım. O profil fotosunu rağmen nasıl yalan söylüyor halen

Blöf yapmak için gitseydim asla durmazdım aldatıldım affettim kavga ettim ama artık dönmek istemiyorum
Evden ciktim, simdi bekliyorum, bakalim ne olacak gibi bi seyler demissin, kararli olsaydin hamleleri sen yapardin bundan sonra diye düşündüm ve o yuzden oyle bir yorum yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…