- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Aldatılıp affetmiştim oysakiAlsatiyosa bosanin zaten durdugunus hata
Niye? Siz aldatsaniz o affeder mıydı?Aldatılıp affetmiştim oysaki☹☹
Asla Affetmez Asla birdaha evlilik düşünüyorum hayatım çocuğum üzerine kurulu artık sadeceNiye? Siz aldatsaniz o affeder mıydı?
Aslında konuyu yazmadan önce Açıklama yapmam gerekirdi genelde 12 kumaşında okununca biliyoruz gidiyorum her olunca öyle düşünerek yazmamıştım ben hamileyken eşim tarafından Aldatıldım çok ağladı çok pişman da çok yalvardı affettim üzerinden 2 sene geçti eşim yine değişmeye başladı En ufak şeylerde kavga Her şey sadece onun istediği gibi olmayacakmış Marketten alınacak bir şey bile onun istediği şekilde alınacak sürekli dışarıya çıkar hep dışarıda bir işi var Hep sorsan Hep bir bahanesi var Bana karşı ilgili değildir uzaktır Onun için bakım yapsan makyaj yapsam giyinsem Süslen Sem hiçbirini görmez hiç birine önem vermez Evet evet Bana Salakkk Aptallık diyebilirsiniz nişanlıyken eski sevgilisiyle Aldatmıştı Vazgeçemedim ondan aptallık biliyorum ama bile bile Vazgeçemedim O kadar aşıktım o kadar seviyordum Bir insan bu kadar şeyi yaşatan birinden nasıl vazgeçemez bir kadın aldatılır nasıl vazgeçemez bunu kendime çok sordum ama yine de affettim sonunda gücüm kalmadı topladım eşyalarımı çıktım evden şimdi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum çalışıp yavruma bakacağım Ama artık geri dönmeyeceğim çok acı çektim Daha anlatamadığım acılar da var
Hiçbir delil yok elimde malesef ki mahkemede çıkıyor mu bilmiyorumKonu aldatmaysa neden sonra kaldıramıyorsunuz çünkü içinize yediremiyorsunuz ve artık evlilik müessesesinin temelleri sarsılmış bitmiş bence iş bu raddeye geldiyse geri dönmeyin asla boşanma davası açın aldatmayla alakalı delilleriniz varsa mahkemeye sunun bitmiş her şey aldatmadan daha büyük bir yanlış olamaz çünkü geçmiş olsun
Çok sevindim çok sabahlara kadar ağlayarak sevdim başka kadınla mesajlaştığını görerek sevdim salak diyin hakettimHatırlıyorum seni arkadaşım.
Kafamda sürekli gözyaşı döken biri canlanıyor,seni okuyunca.
Kendini bu kadar üzmeye değer mi?
Eğer maddi gücün olmadığı için boşanmaktan korkuyorsan,adamı ev arkadaşı gibi göreceksin,onun hareketlerini takmayacaksın.
Ama gücün varsa toparlan ve boşan arkadaşım.
Hiç birimiz bu hayata eziyet çekmeye gelmedik.
Sizin elinizde olması lazım mesajdır fotoğraftır gibi deliller mahkemenin o konuyla alakalı hiç bir yetkisi yokHiçbir delil yok elimde malesef ki mahkemede çıkıyor mu bilmiyorum
Sadece kadına yazdığı mesaj var beni arar ısın önemli bir konu hakkında konuşmak istiyorum yazmış numarasını yazmış bu var sadeceSizin elinizde olması lazım mesajdır fotoğraftır gibi deliller mahkemenin o konuyla alakalı hiç bir yetkisi yok
Zaten hep bu aşırı tek taraflı sevgi insanı bitiriyor ,tek taraflı sevgi olmaz seven aldatmaz peki size bu aldatma konusuyla alakalı şahitlik yapacak biri yokmu mahkemede tanıdık bildik birileri bence ispatlarsanız psikolojik yıpranma vs gibi şeyleri sunarak durumu iyise eşinizin tazminat alırsınız değilse bile hakkınızı alın yanına kar kalmasın gerçekten iğreniyorum bu adamlardanÇok sevindim çok sabahlara kadar ağlayarak sevdim başka kadınla mesajlaştığını görerek sevdim salak diyin hakettim
Telefonunuza ses kaydı programı yükleyip arasaydınız o numarayı sorsaydınız sıkıştırıp belki açıkça itiraf edecekti kadın o ses kaydı aynı zamanda elinizde olurduSadece kadına yazdığı mesaj var beni arar ısın önemli bir konu hakkında konuşmak istiyorum yazmış numarasını yazmış bu var sadece
Estağfurullah neden salak diyeyim?Çok sevindim çok sabahlara kadar ağlayarak sevdim başka kadınla mesajlaştığını görerek sevdim salak diyin hakettim
Ses kaydı delil sayılmıyor muşTelefonunuza ses kaydı programı yükleyip arasaydınız o numarayı sorsaydınız sıkıştırıp belki açıkça itiraf edecekti kadın o ses kaydı aynı zamanda elinizde olurdu
Aslında konuyu yazmadan önce Açıklama yapmam gerekirdi genelde 12 kumaşında okununca biliyoruz gidiyorum her olunca öyle düşünerek yazmamıştım ben hamileyken eşim tarafından Aldatıldım çok ağladı çok pişman da çok yalvardı affettim üzerinden 2 sene geçti eşim yine değişmeye başladı En ufak şeylerde kavga Her şey sadece onun istediği gibi olmayacakmış Marketten alınacak bir şey bile onun istediği şekilde alınacak sürekli dışarıya çıkar hep dışarıda bir işi var Hep sorsan Hep bir bahanesi var Bana karşı ilgili değildir uzaktır Onun için bakım yapsan makyaj yapsam giyinsem Süslen Sem hiçbirini görmez hiç birine önem vermez Evet evet Bana Salakkk Aptallık diyebilirsiniz nişanlıyken eski sevgilisiyle Aldatmıştı Vazgeçemedim ondan aptallık biliyorum ama bile bile Vazgeçemedim O kadar aşıktım o kadar seviyordum Bir insan bu kadar şeyi yaşatan birinden nasıl vazgeçemez bir kadın aldatılır nasıl vazgeçemez bunu kendime çok sordum ama yine de affettim sonunda gücüm kalmadı topladım eşyalarımı çıktım evden şimdi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum çalışıp yavruma bakacağım Ama artık geri dönmeyeceğim çok acı çektim Daha anlatamadığım acılar da var
Son damlada telefonuna kaydetmiş olduğu bir numaradaki kadın hiç normal biri değil sordum servis şoförü eşim kaç yere servis çekiyorum personelin biri dedi profilde kadının sadece Kalçasının resmi hangimiz bunu profil yaparız
Tabiki sayılıyor numara ve konuşma ki bu konuşmada açıkça olayı aydınlatacak boyutta birşeyler söylerse karşı taraf elbette delilSes kaydı delil sayılmıyor muş
Çalışıyorum zaten kasiyerim ben onca şey yaşayıp ilk defa evi terkettim dönüşü olmaz artıkSorunuza cevaben, hayır abartmamışsınız. Hatta geç kalmışsınız. Umarım ayrılmaya manevi olarak hazırsınızdır. Çünkü bu kadar şeyi yaptığı halde ayrılmadığınız için yine barışabileceğinizi düşünüyorum.
Bir daha barışırsanız, bir işe girin, birikim yapın. Mesleğiniz yoksa bir meslek edinin, kendinizi geliştirin. İstediğinizde ayrılmaya maddi, manevi gücünüz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?