• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda deli olucam

Sidelya4121

Kanatlarım Var Ruhumda
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
222
50
98
34
3 aylık bir kızım var. kaynanam ve eşimin akrabaları kim gelse ooo çok sıcak kız için diyor. sırf kimse bir sey demesin diye oda termometre aldım oda ısısını 21 22derecede tutuyorum. bir de bunu diyenlerin çoğunun evi evimden sıcak. kaynanamın evi hariç o yakmıyor Bi sey. yaksada petek kendini dahi ısıtmıyor. yokluktan da değil oğulları para veriyor onun maası var Bi şeye de harcadığı yok. Sıcak diyenler Sanki kaynanamın gönlüne göre konuşuyorlar. Karşılıklı oturuyoruz ona sen gel diyorum sürekli götürüyor buz gibi evine kızım bronşit oldu neymiş sıcak tutmuşum. hamileliğime sevinmeyen bir gün nasılsın demeyen kaynanam görümcem kızım gülmeye başlayınca ballandı hesap sorar gibi konuşuyorlar benimle. Sanki annesi değil bakıcısıyım. Hastalanmasına mı kaynanamın suçlu aramasına mı üzüleyim sasırdım. bazen ricalarda bulunuyorum mesela eli sürekli ağzında öpmeyin diyorum. annesidir Bi kez sözüne deger verip dinleyeyim demiyorlar içimi rahat etmiyorlar en basit isteğim bile olmuyor.

Doktorumuza sordum böyle yapmam gerektiğini söyledi kusura bakmayın ben sadece doktoruma güvenirim, ayrıca çocuğun annesi benim, onun için en iyi olanı ben ister ben bilirim diyeceksin kapatacaksın ağızları. Bizim zamanımızda diye başlayan cümleler kurarlarsa artık zaman değişti çocuklar da değişti diyeceksin. Atmaca gb döneceksin çocuğun başında arkadaşım!

Ağzından öpmek ne ya? Bebek öpülmez! Bu bizim insanımız davar geldi davar gidecek.
Sert çıkın onu ben doğurdum diyin. Gitmeyin gelince de surat asın belki anlar da rahat bırakır.

3 aylık bir kızım var. kaynanam ve eşimin akrabaları kim gelse ooo çok sıcak kız için diyor. sırf kimse bir sey demesin diye oda termometre aldım oda ısısını 21 22derecede tutuyorum. bir de bunu diyenlerin çoğunun evi evimden sıcak. kaynanamın evi hariç o yakmıyor Bi sey. yaksada petek kendini dahi ısıtmıyor. yokluktan da değil oğulları para veriyor onun maası var Bi şeye de harcadığı yok. Sıcak diyenler Sanki kaynanamın gönlüne göre konuşuyorlar. Karşılıklı oturuyoruz ona sen gel diyorum sürekli götürüyor buz gibi evine kızım bronşit oldu neymiş sıcak tutmuşum. hamileliğime sevinmeyen bir gün nasılsın demeyen kaynanam görümcem kızım gülmeye başlayınca ballandı hesap sorar gibi konuşuyorlar benimle. Sanki annesi değil bakıcısıyım. Hastalanmasına mı kaynanamın suçlu aramasına mı üzüleyim sasırdım. bazen ricalarda bulunuyorum mesela eli sürekli ağzında öpmeyin diyorum. annesidir Bi kez sözüne deger verip dinleyeyim demiyorlar içimi rahat etmiyorlar en basit isteğim bile olmuyor.
Aramıza hoşgeldin

Onlar gelmeden soğutun evi. Bebek olmasaydı buz gibi yapın evi de onlar bi yerlerini üşütsünler görsünler bakalım sıcaklığın önemini :kızgın:

Üzüntüden kahroluyorum yaşlandırdılar beni. doktor dedi diyorum o eskide kaldı diyorum bebek bizim gibi değil diyorum. yok yok olmuyor daha Bi sözüme değer verip dinlemediler.

Onlar gelmeden soğutun evi. Bebek olmasaydı buz gibi yapın evi de onlar bi yerlerini üşütsünler görsünler bakalım sıcaklığın önemini :kızgın:
Fazla sıcağında iyi olmadığını biliyorum o yüzden oda termometre aldım susturamadım sanırsın faturayı onlar ödüyor

Ağzından öpmek ne ya? Bebek öpülmez! Bu bizim insanımız davar geldi davar gidecek.
Sert çıkın onu ben doğurdum diyin. Gitmeyin gelince de surat asın belki anlar da rahat bırakır.
Bebeğim elini ağzına götürüyor onlar da hasta dahi olsalar elini öpüyorlar

Çocuk bakmaktan daha zor çevreyi ikna etmek. Ama delire delire öğrenirsin milletin ne dediğini takmamayı. Hoşuma gitmeyen bir şey yapılıyorsa da çözüm çok basit: Bahane üret, çocuğu al, başka odaya git.

Kızım eskisi gibi süt almıyor 3 ayda oluyormuş bazı bebeklerde zorladıkça yavaş yavaş düzeliyor. Kaynanamda zaten içmiyor yeni yap bu benim bana ait diyor. Hemde kaç defa. Kızımda içimi rahat etti ya bir tane daha yapıcam bir de kızım onun olacak.

Back
X