Sonunda deliricem

mormo1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
121
1
48
Edirne
derdim hiç bitmiyor sonunda cidden deliricem.Benm uzun sürelik bi ilişkim var,erkek arkadaşın kıyafetime arkadaşlarıma her şeye karışır ki ben zaten öyle aşırı uçlarda olan bi insan değilim.Bir yıldan fazla oldu işi bıraktı çalışmıyo tembellik yapıyo babası cebine para koysun diye bekliyo onun da parası yok.bu bir yıldır da bütün buluşmaları masrafları ben karşıladım onun zaten durumu yok diye.bu söylenecek bi şey değil ben zaten bunu dert etmiyorum ama bile bile çalışmaması bu durumdan rahatsız olmaması sinir etmeye başladı.yaşı da öyle babadan harçlık alacak yaş değil hani...Neyse işten çıkınca tuturdu ben babamın dükkanında çalışcam.e iyi güzel ama kendi babası bile ona o işte para olmadığını düzenli bi hayatı olamayacağını o işle yeni bi hayat kurmayacağını söylüyo ama bizimki inatetmiş durumd para kazanmasam da orda durcam diyo.bunlar beni zaten yeterince yormuşkn bi de başka bi şey çıktı karşıma.bizimki babasına dükkanı taşıyalım demiş yer seçmş.tam plajın ortasında bi dükkan bulmuş.oraya taşıyorlar.ben zaten ord çalışmasına karşıyım o bi de dükkanı plja taşıyo.oldukları yer illetin bikinili,üstsüz pazarda gezdiği yer düşünün öyle rahat.oysa ben bikini giyemem denize gidemem ama o orda bikinili üstsüz kadınların içinde yaşayack.geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama benm ne dinime ne aile tarzıma uymuyo bu.bana iki lafından biri Allah olan adamın dükknın önüne sandalye atıp bikinili kzları izlemesini kaldıramıyorum

sen gerçekten bu insanı hayatında istiyormusun yani ilerisini düşünüyormusun merak ettim?

yol yakınken dön tembel adamdan hayır gelmez...
şöyle bir şey var..
siz evlendikten sonrada işsiz kalabilir şuanda işsiz diye demiyorum bunu..
ama erkek adam boş oturmamalı hiç bişey yapamasa çıkıp pazarda limon simit satmalı..
he heleki ailene ters bir karakteri varsa yol yakınken uzaklaş bacım...

ilerisini hep istediğim için bu kadar uğraştım fedakarlık yaptım bu kadar uzun sürdü ama şimdi ne yapıcam bilmiyorum

valla canım sakın yalnış anlama ama bu insanın seni mutlu ediceğini düşünemiyorum sürekli sorun yaşarsınız gibi geliyo bana sorumluluk sahibi birisine benzemiyo gibi ve bi çabası yok diye düşünüyorum...

her zaman işsiz kalma ihtimali var ama o ben her işte çalışamam deyip duruyo.ben zaten ona demiştim ben çalışmasam allah beni senin eline düşürmesin diye çünkü egosundan her işi de beğenmiyo

tek istediğim çaba görmek zaten o en ufak bi çaba gösterse ben tamamen destek olcam ama uğraş yok çaba yok e haliyle geleceğe güven yok

o size istediği kadar karışıyo giyiminize kadar ama siz dükkanı oraya açmasını istemediğiniz halde sizi dinlemiyo?
ben olsam gözünün yaşına bakmazdım yol yakınken dönerdim
ayrıca çalışması, çalışmak için çaba göstermesi lazım

tek istediğim çaba görmek zaten o en ufak bi çaba gösterse ben tamamen destek olcam ama uğraş yok çaba yok e haliyle geleceğe güven yok

canım ben sana fikrinimi söyleyeyim çünkü aynısını bende yaşadım bence yol yakınken sen bitir bu ilişkiyi herşeyde sevgi olmuyo sevgi aşk kurtarmıyo bazı şeyleri sen mutlu olamazmışısın gibi geliyo bu insanla nelki biraz üzülüceksin ama bence senin için eniyisi bu canım

her zaman işsiz kalma ihtimali var ama o ben her işte çalışamam deyip duruyo.ben zaten ona demiştim ben çalışmasam allah beni senin eline düşürmesin diye çünkü egosundan her işi de beğenmiyo

hahaha boğaziçi mezunu mu da iş beğenmiyo..bizde üniversite mezunuyuz da ne işlerde çalıştık yeri geldi..ayak işleride yaptık...
iyi düşün taşın bu adamla evlensen artıları eksileri neler..
seviyorum diyebilirsin ama evlilik sadece sevgiyle yürümüyor yarın öbürgün zor durumda kaldığınızda adam çalışmayıp evde yatarsa senin çalıştığınla geçinmeye kalkarsanız o iş yürümez...
he evlenmeyi düşünmüyorum zaten de diyosan ne işin var bu adamla..
ayrıca ben erkek arkadaşınında evlenmeyi geciktirdiğini veya geciktiriceğini düşünüyorum..yoksa dişini tırnağına takıp çalışması para biriktirmesi lazım..

sana abla tavsiyesi,zararın neresinden dönersen kardır,
bu adamı bir an önce hayatından çıkar ve işi gücü olan seni yormayacak bir insanla evlen.

kesinlikle dinlemiyo iş bu diyo nasıl karışırsın falan diyo.dedim ki madem öyle baban zaten devam ediyo sen de bi iş bak çalış hayır diyo illa orası olacak.gitme şurya istemiyorum dedim kusura bakma gitcem dedi.ben de kusura bakma o zaman öle bi yerde olmak için can atan tembel bi adamınhayatımda yeri yok dedim

üzgünüm ama bu insanla bir ömür geçirebilir misin?bence bunu düşün..ayrıca işin cıvını çıkarmış.kişi nasılsa karşısındakini öyle görür.arkadasım bunu hiç unutma..içimden çok şey demek geliyor ama bir insanın hayatını etkilemek büyük bir vebal..git yada kal diyemem ama şunu bil bazı şeyler senin gözünü çok şükür ki açmış burda paylaşıyorsun..gerçekleri görüyorsan değiştirmeye çalışma çünki o gerçek..aklının oyun yapmasına musade etme..olaylar içerisinde detay arama..yani çalışmıyor mu sonuca bak..seni kısıp başkalarına içmi geçiriyor yine sonuca bak..böylelikle daha net karar verirsin olayları yumusatmaya çalışma yani..tüm kızlara tavsiyemdir bunlar..duygusallıgınıza yenilmeyin..

biliyorum sevgiyle eviliiği bırakın bi yerden sonra ilişki bile yürümüyo.İlerisini düşünerek başladık kendi işi vardı çalışııp birikim yapıyordu sonra brden böyle oldu

biliyorum sevgiyle eviliiği bırakın bi yerden sonra ilişki bile yürümüyo.İlerisini düşünerek başladık kendi işi vardı çalışııp birikim yapıyordu sonra brden böyle oldu

ozaman daha fazla ilerlemeden görmüş oldunuz zor durumda nasıl davrandığını...

çalışmak istememesi bence en büyük problem bir erkek için.
arkadaşınız evde yatıp,babasından harçlık almaktan da şikayetçi değil.
başka işte çalışmaktansa babasının yanında rahatlığı seçmiş.
bence en büyük problem burda,bir erkek için kabul edilebilir değil bu durum.
artı sizin dediklerinizi de kaale almıyor.
devam ettirmeniz halinde çok üzülür pişman olursunuz.

böyle tipleri çok arıyo musunuz
yani sen bu adamın nesini sevdin acaba
seni maddi olarak sömüren işsiz güçsüz serserinin biri işte
ne diye çekiyosun kahrnı erkek mi kalmadı memlekette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…