Sonunda deliricem

bunun iş olduğunu anlatmaya çalışıyo güya bana.o zaman başka iş bul dedim ama anlamak istemeyen anlamıyo işte

canım benim en azından şanslısın evlendikten sonra anlamadın bazı şeyleri daha vaktin var şanslısın yollarını ayırmak hayatından çıkarmak için...

canım benim en azından şanslısın evlendikten sonra anlamadın bazı şeyleri daha vaktin var şanslısın yollarını ayırmak hayatından çıkarmak için...

evet evlendkten sonra çk daha zor olacaktı ama şidmi de zor üç yıl yakın oldu

evet evlendkten sonra çk daha zor olacaktı ama şidmi de zor üç yıl yakın oldu

ya kuzum bu bi süreç ben 4 yıllık ilişkimi bitrdim kimse vazgeçilmez değil emin ol biraz üzülüceksin ama zamanla geçicek bak emin ol

ya kuzum bu bi süreç ben 4 yıllık ilişkimi bitrdim kimse vazgeçilmez değil emin ol biraz üzülüceksin ama zamanla geçicek bak emin ol
biliyorum tabi ki vazgeçilmez değil geçtim de zaten.sadece emeğime yazık kimse ona bu kadar yardım etmezdi

konuştum kaç kez konuştum anlattım glecektn bahsettim,ama bi değişme olmadı.anladı ama işine gelmedi

Sizi kaybedeceğinin farkında mı değil acaba belkide kaybetme korkusu yok gerçi insanın içinde olacak bazı insanlar güzel rollerde yapar evlenene kadar sonrasında evlendik zaten diye eski haline de dönebilir burada işte devreye o insana güvenmek düşüyor hayat sizin tabi ki herkes seçimlerinin getirdiklerini yaşıyor ama sorumsuz bir insan zor çok zor yakın çevremden görüyorum ortada ne evlilik ne huzurlu bir yuva kalıyor ilişkide bile böyle etkiliyorsa siz düşünün evliliğe olacak etkilerini

ayrılacağıma inanmıyor.açıkcası ondan iyi tanıyorum onu.şidmi ayrılmayı kabul etse üç beş güne pilman olacak haklısnıın diyecek.hatasını anlaması güzel ama iş işten geçtikten sonra işte..ve bana kabul et ya gicem ya da sana gitmiyorum diye yalan söylerim dedi.e bunu diyen adam ayrıldıktan sonra pipşmn olsa geri gelse ne olur bu arada ne halt yedin demezler mi

nefret EDRİM TEMBEL İNSANLARDAN
HELE BİRDE HEM TEMBEL HEM ERKEKSE

ADAM 10 NUMARA OLSUN
AJANSTAN ÇIKMA OLSUN
AMA TEMBELSE
BAŞKA NEDEN ARAMAYA GEREK YOK

SEN BIRAK KUZUM ONU BİKİNİLİ HATUNLARIYLA
KAÇ KURTAR KENDİNİ
BÖYLESİYLE ÖMÜR GEÇMEZZZ

Hiç hoşlanmadığım insan türü tembel ama egoist olanlar.
Adam hem iş beğenmiyor, hadi beğenmedi diyelim hem aramıyor ve hem de babası bile uyarmasına rağmen ütopyada yaşıyor.
Niçin o işi istiyor? Çünkü tembellik yapabilecek ya da oradaki ortamın cazibesi çekti.
Üstelik bir erkek olarak bi bayana kendini taşıtmaktan utanmıyor.
Elinize alıştırmışsınız konu sahibesi. Bu adam evlendikten sonra da hep elinize bakacaktı muhtemelen çok çok yüksek ihtimalle.
Size 20 tl yi çok görüp (ki bi de geliş gidiş masrafı dahi sizden, bu kadar olmamalı) babasına 2 milyar verebiliyor.
Biraz kendinizin kıymetini bilin.

kesinlikle içiim rahat olmadıktan sonra yürümüyo işte

Hangi şey gizli kalırmış ki?
İş konusunda o kadar isteksiz olan adam bu işe niye bu kadar tutuldu acaba?!
Bunun yanısıra bana da siz ''ayrılacağım kesin bitti'' izlenimini vermediniz.
Barışırsanız hata olur.

Son düzenleme:

evet param yok gelemem dedi ama babasına o kadar para verdi.babası uyarmasına rağmen oraya gidiyo çünkü artk dükkan plajda ve kendi işinin(!) patronu güya

Siz o zaman dönmeyecek kararınızın arkasında sağlam bir duruş sergileyeceksiniz eğer böyle kabul etmiyorsanız mutlu değilseniz karşınızdaki insan ya değişecek ya değişecek olmazsa geriye iki yol kalıyor ya bir söz vardır ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin üzgünüm

iki buçuk yıl sonra

bende 3.5 yıl sonra ayrılmıştım erkek arkadaşımdan hemde bir sürü fedakarlığa katlandığım halde..aynı senin gibi yıllarca hesapları ben ödediğim halde ve daha bir sürü şey..ama şimdi geriye baktığımda keşke daha önce ayrılsaymışım diyorum..zaman kaybetmiş olursun biraz üzülürsün biter gider..sonra hayatına çok daha iyi biri girer..Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…