Sonunda deliricem

İlerde çok çok pişman olursunuzzz

Gözünüzüü açın bence bir an önce ; hem karnım doysun hem pastan dursun hesabı sevgilinizdeki

kendinizi bu kadar ezdirmeyin , sevgilinizinde o işi isteme amacı belli zaten

bugüne kadar gelip bu kadar bağlandığım için zaten pişmanım.başkasının gölgesinde yaşayan adam saygıyı hak etmez bunu ona da söyledim ama onun için sakıncası yok bunun.biz ayrılma aşamasına gelmiştik gel yüzyüze adam gibi konuşalım dedim gelemem param yok dedi (20 lira için) bi kaç hafta sonra babasına 2 milyar paraverdi

bırakın ezdirmeyi aksin baskın olmaya çalıştım çünkü haksız,ben de dyorum pra yok gelir yok nedn orda olasın diye iş bu diyo.öyle iş olmz o olsa olsa hobi olur dedim

teşekkür ederim tavsiyeniz için söylediklerinizçok doğru.bi ömür zaten geçmez gibi geliyor.

Sorumluluklarını bilmeyen insan için bir kez daha düşünülmeli derim yorar insanıbence sorun erkek arkadaşınızın çalışmayı sevmemesi,tembelliği olmalı plajda çalışması daha sonra bakılacak bir durum

bırakın ezdirmeyi aksin baskın olmaya çalıştım çünkü haksız,ben de dyorum pra yok gelir yok nedn orda olasın diye iş bu diyo.öyle iş olmz o olsa olsa hobi olur dedim

ne işiymiş allah aşkına adam gibi çalışıp ekmeğini kazanmak istese gelecek kurmak istese gece gündüz iş arardı , plajda sereyim postu yatayım diye düşünmezdi

bilemiyorum hem çok geri kafalı hemde tembel böyle biriyle evlilik yapabilir misiniz onu düşünün

zaten öyle zaten bir yıldır ben olmayan paramla bizi idare ediyorum çalışmıyo iş aramıyo üstüne o işi oraya taşıması...yani her şey birikince böyle oldu işte.

her şeyden çok tembelliği dokunuyo bana,o her kadının karşısında görmek isteyeceği güçlü ve güvenilir erkek yok

Bu ne tas bu ne hamam. Bir sene kadın parası yiyecek ve hiç parasızlığı dert edinmeyecek kadar tembel; kazanmasam da bu işi yapıcam ama bir aile de kurucam diyecek kadar hayalperest; senin kılık kıyafetine karışacak ama plajın ortasında tüm gününü geçirecek kadar dengesiz.

Sal ipini gitsin. Canınızı sıktığınıza bile değer mi?

öyle gerçekten acayip bi dengesizlik var aramızda o benden bi ey istediğinde ben gocunmam yaparım ama o senelerce lafını eder

Keyfi yere çalışmayan adamdan babasına sevgilisine sırt dayayan adamdan hayır gelmez.
Geleceğinizi sen tek başına düşünecek veya kuracak değilsin.
karşılıklıdır bu işler.
Bu tip tembel adamlar için harcamayın kendinizi.
Bunu adam edeceğim diye uğracacağına yalnız kal daha iyi.

her şeyden çok tembelliği dokunuyo bana,o her kadının karşısında görmek isteyeceği güçlü ve güvenilir erkek yok

bence kısacası sen yavaş yavaş hayatından çıkar bu insanı sana faydalı biri değil hiç birşey olmaz ileride bu adamdan bence çok sorun yaşarsın....bak o kadar yorum yapıldı bir tane olumlu bişey geldimi herkes hayatından çıkar diyo bu adamı sonuç olarak bu adamın hayatından çıkarman şart...

zaten öyle zaten bir yıldır ben olmayan paramla bizi idare ediyorum çalışmıyo iş aramıyo üstüne o işi oraya taşıması...yani her şey birikince böyle oldu işte.

Yorumları okumadım ama hiç ciddi bir şekilde konuştunuzmu karşınıza alıp ama ciddi kendinden emin böyle erkek arkadaşınızı överek elinden her işin geleceği ve geleceğiniz için güzel adımlar için çalışması gerektiği gibi konuşmuşsunuzdur muhakkak ama anlamadı ya da anlamamazlığa veriyor baba parası da bir yere kadar yeniyor evlenince işin rengi değişir ayrıca kişi belli bir yaşa olgunluğa geldikten sonra neden babasının eline bakmak istesin ki çok sağlıklı bir yapı değil ben bayan olduğum halde erken yaşta çalışmaya başladım dışarıdan üniversiteyi okudum devamda ediyorum herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum o bir erkek daha fazla sorumluluğu var bence eski zamanlarımızdan gelen anlayış görenek bunu gerektirir

teşekkür ederim yorumlrınız için zaten ona ayrlmak istediğimi söyledim.sadece doğru yapıp yapmadığımı merak ettim

teşekkür ederim yorumlrınız için zaten ona ayrlmak istediğimi söyledim.sadece doğru yapıp yapmadığımı merak ettim

bence senin için geleceğin için mutluluğun için en doğru karar canım...peki o ne dedi sen ayrılmak istedğini söyleyince?

konuştum kaç kez konuştum anlattım glecektn bahsettim,ama bi değişme olmadı.anladı ama işine gelmedi

cnm yol yakınken arkana bile bakmadan koşa koşa kaç

hersey cekilirdee evde hımbıl hımbıl yatan adam boş gezen bir adam çekilmez

haaa çalışır çabalar ama az kazanr ona dicek lafım yok ama böle senin sırtından ne kadar geçinecek bu adam seni mutlu edemez cnm

bence senin için geleceğin için mutluluğun için en doğru karar canım...peki o ne dedi sen ayrılmak istedğini söyleyince?

bunun iş olduğunu anlatmaya çalışıyo güya bana.o zaman başka iş bul dedim ama anlamak istemeyen anlamıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…