çalışmak istememesi bence en büyük problem bir erkek için.
arkadaşınız evde yatıp,babasından harçlık almaktan da şikayetçi değil.
başka işte çalışmaktansa babasının yanında rahatlığı seçmiş.
bence en büyük problem burda,bir erkek için kabul edilebilir değil bu durum.
artı sizin dediklerinizi de kaale almıyor.
devam ettirmeniz halinde çok üzülür pişman olursunuz.
bırakın ezdirmeyi aksin baskın olmaya çalıştım çünkü haksız,ben de dyorum pra yok gelir yok nedn orda olasın diye iş bu diyo.öyle iş olmz o olsa olsa hobi olur dedimİlerde çok çok pişman olursunuzzz
Gözünüzüü açın bence bir an önce ; hem karnım doysun hem pastan dursun hesabı sevgilinizdeki
kendinizi bu kadar ezdirmeyin , sevgilinizinde o işi isteme amacı belli zaten
teşekkür ederim tavsiyeniz için söylediklerinizçok doğru.bi ömür zaten geçmez gibi geliyor.üzgünüm ama bu insanla bir ömür geçirebilir misin?bence bunu düşün..ayrıca işin cıvını çıkarmış.kişi nasılsa karşısındakini öyle görür.arkadasım bunu hiç unutma..içimden çok şey demek geliyor ama bir insanın hayatını etkilemek büyük bir vebal..git yada kal diyemem ama şunu bil bazı şeyler senin gözünü çok şükür ki açmış burda paylaşıyorsun..gerçekleri görüyorsan değiştirmeye çalışma çünki o gerçek..aklının oyun yapmasına musade etme..olaylar içerisinde detay arama..yani çalışmıyor mu sonuca bak..seni kısıp başkalarına içmi geçiriyor yine sonuca bak..böylelikle daha net karar verirsin olayları yumusatmaya çalışma yani..tüm kızlara tavsiyemdir bunlar..duygusallıgınıza yenilmeyin..
bırakın ezdirmeyi aksin baskın olmaya çalıştım çünkü haksız,ben de dyorum pra yok gelir yok nedn orda olasın diye iş bu diyo.öyle iş olmz o olsa olsa hobi olur dedim
Sorumluluklarını bilmeyen insan için bir kez daha düşünülmeli derim yorar insanıbence sorun erkek arkadaşınızın çalışmayı sevmemesi,tembelliği olmalı plajda çalışması daha sonra bakılacak bir durum
ne işiymiş allah aşkına adam gibi çalışıp ekmeğini kazanmak istese gelecek kurmak istese gece gündüz iş arardı , plajda sereyim postu yatayım diye düşünmezdi
bilemiyorum hem çok geri kafalı hemde tembel böyle biriyle evlilik yapabilir misiniz onu düşünün
derdim hiç bitmiyor sonunda cidden deliricem.Benm uzun sürelik bi ilişkim var,erkek arkadaşın kıyafetime arkadaşlarıma her şeye karışır ki ben zaten öyle aşırı uçlarda olan bi insan değilim.Bir yıldan fazla oldu işi bıraktı çalışmıyo tembellik yapıyo babası cebine para koysun diye bekliyo onun da parası yok.bu bir yıldır da bütün buluşmaları masrafları ben karşıladım onun zaten durumu yok diye.bu söylenecek bi şey değil ben zaten bunu dert etmiyorum ama bile bile çalışmaması bu durumdan rahatsız olmaması sinir etmeye başladı.yaşı da öyle babadan harçlık alacak yaş değil hani...Neyse işten çıkınca tuturdu ben babamın dükkanında çalışcam.e iyi güzel ama kendi babası bile ona o işte para olmadığını düzenli bi hayatı olamayacağını o işle yeni bi hayat kurmayacağını söylüyo ama bizimki inatetmiş durumd para kazanmasam da orda durcam diyo.bunlar beni zaten yeterince yormuşkn bi de başka bi şey çıktı karşıma.bizimki babasına dükkanı taşıyalım demiş yer seçmş.tam plajın ortasında bi dükkan bulmuş.oraya taşıyorlar.ben zaten ord çalışmasına karşıyım o bi de dükkanı plja taşıyo.oldukları yer illetin bikinili,üstsüz pazarda gezdiği yer düşünün öyle rahat.oysa ben bikini giyemem denize gidemem ama o orda bikinili üstsüz kadınların içinde yaşayack.geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama benm ne dinime ne aile tarzıma uymuyo bu.bana iki lafından biri Allah olan adamın dükknın önüne sandalye atıp bikinili kzları izlemesini kaldıramıyorum
her şeyden çok tembelliği dokunuyo bana,o her kadının karşısında görmek isteyeceği güçlü ve güvenilir erkek yok
Bu ne tas bu ne hamam. Bir sene kadın parası yiyecek ve hiç parasızlığı dert edinmeyecek kadar tembel; kazanmasam da bu işi yapıcam ama bir aile de kurucam diyecek kadar hayalperest; senin kılık kıyafetine karışacak ama plajın ortasında tüm gününü geçirecek kadar dengesiz.
Sal ipini gitsin. Canınızı sıktığınıza bile değer mi?
derdim hiç bitmiyor sonunda cidden deliricem.Benm uzun sürelik bi ilişkim var,erkek arkadaşın kıyafetime arkadaşlarıma her şeye karışır ki ben zaten öyle aşırı uçlarda olan bi insan değilim.Bir yıldan fazla oldu işi bıraktı çalışmıyo tembellik yapıyo babası cebine para koysun diye bekliyo onun da parası yok.bu bir yıldır da bütün buluşmaları masrafları ben karşıladım onun zaten durumu yok diye.bu söylenecek bi şey değil ben zaten bunu dert etmiyorum ama bile bile çalışmaması bu durumdan rahatsız olmaması sinir etmeye başladı.yaşı da öyle babadan harçlık alacak yaş değil hani...Neyse işten çıkınca tuturdu ben babamın dükkanında çalışcam.e iyi güzel ama kendi babası bile ona o işte para olmadığını düzenli bi hayatı olamayacağını o işle yeni bi hayat kurmayacağını söylüyo ama bizimki inatetmiş durumd para kazanmasam da orda durcam diyo.bunlar beni zaten yeterince yormuşkn bi de başka bi şey çıktı karşıma.bizimki babasına dükkanı taşıyalım demiş yer seçmş.tam plajın ortasında bi dükkan bulmuş.oraya taşıyorlar.ben zaten ord çalışmasına karşıyım o bi de dükkanı plja taşıyo.oldukları yer illetin bikinili,üstsüz pazarda gezdiği yer düşünün öyle rahat.oysa ben bikini giyemem denize gidemem ama o orda bikinili üstsüz kadınların içinde yaşayack.geri kafalı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama benm ne dinime ne aile tarzıma uymuyo bu.bana iki lafından biri Allah olan adamın dükknın önüne sandalye atıp bikinili kzları izlemesini kaldıramıyorum
her şeyden çok tembelliği dokunuyo bana,o her kadının karşısında görmek isteyeceği güçlü ve güvenilir erkek yok
zaten öyle zaten bir yıldır ben olmayan paramla bizi idare ediyorum çalışmıyo iş aramıyo üstüne o işi oraya taşıması...yani her şey birikince böyle oldu işte.
bence kısacası sen yavaş yavaş hayatından çıkar bu insanı sana faydalı biri değil hiç birşey olmaz ileride bu adamdan bence çok sorun yaşarsın....bak o kadar yorum yapıldı bir tane olumlu bişey geldimi herkes hayatından çıkar diyo bu adamı sonuç olarak bu adamın hayatından çıkarman şart...
teşekkür ederim yorumlrınız için zaten ona ayrlmak istediğimi söyledim.sadece doğru yapıp yapmadığımı merak ettim
Yorumları okumadım ama hiç ciddi bir şekilde konuştunuzmu karşınıza alıp ama ciddi kendinden emin böyle erkek arkadaşınızı överek elinden her işin geleceği ve geleceğiniz için güzel adımlar için çalışması gerektiği gibi konuşmuşsunuzdur muhakkak ama anlamadı ya da anlamamazlığa veriyor baba parası da bir yere kadar yeniyor evlenince işin rengi değişir ayrıca kişi belli bir yaşa olgunluğa geldikten sonra neden babasının eline bakmak istesin ki çok sağlıklı bir yapı değil ben bayan olduğum halde erken yaşta çalışmaya başladım dışarıdan üniversiteyi okudum devamda ediyorum herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum o bir erkek daha fazla sorumluluğu var bence eski zamanlarımızdan gelen anlayış görenek bunu gerektirir
konuştum kaç kez konuştum anlattım glecektn bahsettim,ama bi değişme olmadı.anladı ama işine gelmedi
bence senin için geleceğin için mutluluğun için en doğru karar canım...peki o ne dedi sen ayrılmak istedğini söyleyince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?