ne insanlar var yaa ufff sinir oluyorum adama bak
bende 3.5 yıl sonra ayrılmıştım erkek arkadaşımdan hemde bir sürü fedakarlığa katlandığım halde..aynı senin gibi yıllarca hesapları ben ödediğim halde ve daha bir sürü şey..ama şimdi geriye baktığımda keşke daha önce ayrılsaymışım diyorum..zaman kaybetmiş olursun biraz üzülürsün biter gider..sonra hayatına çok daha iyi biri girer..Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar..çok haklısınız hayırlısı olsun artk diyorum kendime
Erkek arkadaşın hani kendini çok zeki sanan tipler var ya işi bilicen işe gitmicen diyenler hani onlardan anlaşılan. O tipler bile biraz fikir sahibidir en azından seninki hepten salmış.
Tembel insan çekilmez canım. Sevgi çok önemli ama ev bark geçim derken bakmışsın sen tükenmişsin. Enine boyuna düşünmeye bile gerek yok ama iyi düşün kararını ver.
Sorumluluklarini bilmeyen Erkekten hayir gelmez...
Yasi kucuk degil diyosun , seninle bulusunca bile masraflari senin odemen onu rahatsiz etmiyosa , demekki bir ömür boyu boyle olacak...
erkek adam bu durumu kaldiramaz..
seni bir ömür boyu baskalarina muhtac edebilecek karakterde.
ben köpekler gibi aşık olsam da böyle birşeye karşı olurdum, ayrılırdım
ne bu yaa, seni kısıtlıyo kendi her haltı yiyo
işe gitmez, çalışmaz etmez, 1 sene boyunca hiç utanmadı mı buluştuğunuzda
ben bu ilişkinin ilerisini göremedim, bence hayatını heder etme böyle insanlar için.
en nefret ettiğim erkek tipi, boş gezenin boş kalfası..
bilmiyorum kafasında bi dünya var orda yaşıyo
bilmiyorum kafasında bi dünya var orda yaşıyo
rahatsız olmuyo bazen bana soruyo para var mı diye
rahatsız olmuyo bazen bana soruyo para var mı diye
kesn kararımı verdim ona da söyledim.çok bekledim iş bulsun diye ama olmadı ona da dedim ya düzl ya da bitti beni ikna etmeye çalışıp uzatma dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?