Sonunda deliricem

Erkek arkadaşın hani kendini çok zeki sanan tipler var ya işi bilicen işe gitmicen diyenler hani onlardan anlaşılan. O tipler bile biraz fikir sahibidir en azından seninki hepten salmış.
Tembel insan çekilmez canım. Sevgi çok önemli ama ev bark geçim derken bakmışsın sen tükenmişsin. Enine boyuna düşünmeye bile gerek yok ama iyi düşün kararını ver.

Sorumluluklarini bilmeyen Erkekten hayir gelmez...

Yasi kucuk degil diyosun , seninle bulusunca bile masraflari senin odemen onu rahatsiz etmiyosa , demekki bir ömür boyu boyle olacak...

erkek adam bu durumu kaldiramaz..
seni bir ömür boyu baskalarina muhtac edebilecek karakterde.

kesn kararımı verdim ona da söyledim.çok bekledim iş bulsun diye ama olmadı ona da dedim ya düzl ya da bitti beni ikna etmeye çalışıp uzatma dedim

ben köpekler gibi aşık olsam da böyle birşeye karşı olurdum, ayrılırdım
ne bu yaa, seni kısıtlıyo kendi her haltı yiyo
işe gitmez, çalışmaz etmez, 1 sene boyunca hiç utanmadı mı buluştuğunuzda
ben bu ilişkinin ilerisini göremedim, bence hayatını heder etme böyle insanlar için.
en nefret ettiğim erkek tipi, boş gezenin boş kalfası..

rahatsız olmuyo bazen bana soruyo para var mı diye

bilmiyorum kafasında bi dünya var orda yaşıyo

o adamla olmaz anacım, huy bu değişmez. Yengemin kardeşi de böyleydi üstelik bi de evli ama eşiyle birlikte ailesinde kalıyordu. Adam iş buluyordu (anne babası baskı yapınca ) 10 gün çalışıyordu 3 ay yatıyordu bu iş bana göre değil deyip bırakıyordu, hazırcı bi adamdı. Eşi de öyle fedakar ki yıllarca çekti adamı. Adam bi süre sonra zıvanadan çıktı babası saygın bi esnaftı, konu komşuya babasının arkadaşlarına gidip babam gelemedi utanıyor şu kadar paraya ihtiyacı var diye bi sürü insandan para toplamış o parayla kayıplara karıştı 3 yıl filan ortalarda yoktu parayı yemiş bitince geri geldi. Karısı 13 yıl sonra boşadı artık...

Diyeceğim o ki bu adamın sonunu da farklı görmüyorum

emeğime yazık kimse benim gibi yardım etmez demişssin bir iyilik yap ve bence başkaları iyilik yapsın birazda onlarada fırsat ver ve sen çekil artık

Kaç kaç kaç kaç hemde hiç arkana dahi bakmadan kaç.... Senin derdinin bikinili kız değil bu adamın sorumsuzluğu ve tembelliğinin olması gerek. Sen kalkmış bikinili kızlardan bahsediyorsun, keşke adam gibi çalışsa da tek kusuru bikinili kızlara bakmak olsa. Hey gidi heyyy

Ömrünü törpüler bu kişi senin.

İlerde ite kaka evlendiniz diyelim sen tabiri caizse eşek gibi çalışırken o evde yan gel yat osman yapar.

Bir erkeğin çalışması ve özverili olması şart. Yoksa sen yıpranır durursun.

kesn kararımı verdim ona da söyledim.çok bekledim iş bulsun diye ama olmadı ona da dedim ya düzl ya da bitti beni ikna etmeye çalışıp uzatma dedim

Düzelmeyeceği ortada zaten. Hiç başka şans vermeyi falan düşünme artık. Akıllı birisine benziyorsun zaten bırak onu kendi haline.
Ailesine yazık valla insanlar ne umutlarla evlat sahibi oluyor. Belki ailesinin şımartması, hiç sorumluluk yüklememesinin sonucudur kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…