Sonunda delirtti beni😣

çamaşır sepetiyle donunu koydugu yer arasında tam 75 cm var üşenmedim ölçtüm

genede yere atıyor banyoya gireken , sepete koysana diyorum kadın kaldırsın diyor , senın pis donunu kadına kaldırtmaya utanmıyormusun diyorum

tamam kaldırırım diyor ama kaldırmıyor sabah benden önce işe gidiyor bakıyorum gene yerde, mecbur ben kaldırıyorum kadına ayıp olmasın diye ,

öküz hep öküzdür ne yaprsan yap , bunların elinde ömrümüz tükenecek

Korunduğum halde oldu bölümünü ben anlamıyorum. Birlikte olmasaydınız. Boşanmayı düşündüğünüz adamla nasıl yatabiliyorsunuz?
10 yıldır aynı yöntemle korunup sonunda nasıl kaldığımı ben de bilmiyorum yaşadığım şoku görseydiniz öğrendiğimde.

çamaşır sepetiyle donunu koydugu yer arasında tam 75 cm var üşenmedim ölçtüm

genede yere atıyor banyoya gireken , sepete koysana diyorum kadın kaldırsın diyor , senın pis donunu kadına kaldırtmaya utanmıyormusun diyorum

tamam kaldırırım diyor ama kaldırmıyor sabah benden önce işe gidiyor bakıyorum gene yerde, mecbur ben kaldırıyorum kadına ayıp olmasın diye ,

öküz hep öküzdür ne yaprsan yap , bunların elinde ömrümüz tükenecek
Olay tam da bu tembellik çok kötü.

10 sene ev işi inatlaşması yapmak için fazla uzun bir süre. Evlenmeden hiç mi görmediniz hiç mi konuşulmadı anlamadım ki. Böyle alışmış ve değişmek istemeyen bir adama hiçbir şey yapamazsınız. Ya kabulleneceksiniz ya boşanacaksınız. Size tek önerim düzenli yardımcı almanız sizin de canınıza yazık
Böyle konuşmuyordu sevgiliyken.

Stabil değil aslında ama anlatamıyorum bunu farklı bir konu.
Yok özellikle belirttim sizin için yazmadım genel için yazdım.Burada çok konu okuyoruz adam bildiğin hayvan ama yatakta melek mi görünüyor göze bilmiyorum.
Eşiniz aynı benim eniştem gibi.Asla iş yapmaz havlusunu yerden bile kaldırmaz hatta saniyeler önce temizlenmiş yeri bile hemen batırır umrunda olmaz.Terapist boşanma tehdidi bir işe yaramadı.Ablam haftalık temizlikçi tuttu parasını ondan alıyor.Bu şekilde bir çözüm buldular yani.

Sen alıştırmamışsın çocukluktan gelen şımarıklık tembellik var hayatı boyunca hiç bir zaman bu işleri yapmayınca evlenincede yapmıyor doğal olarak kendinide ben eve para kazandırıyorum diyede pişkince savunuyordur kesin. Anladığım kadarıylada inatçı birisi, inatçı birine inatla gitmek onu dahada alevlendirir yapacağı şeyide yaptırmaz. Bence karşılıklı çok sakin bir dille empati kurdurarak derdinizi anlatmayı deneyin
Anlamıyor kaç kere konustum

Çalıştığını belitmişsin yaşın kaç ne iş yapıyorsun ne kazanıyorsun bilemem ama eşin yardımcı olmuyorsa ev işlerine ücretini vererek yardımcı tut genel temizlik için cam kapı tül perde ütü gibi zor işleri yaptırırsan bulaşık çamaşır ortalık toplama seni fazla yormaz ben şiddet aldatma ve içki kumar gibi kötü alışkanlıklar dışında boşanmaya karşıyım evlilik bir yönüyle sabır işi yarı çocuğun büyüdüğünde baban çok paspal idi donunu ortalığa atıyordu bardağını bile yıkamıyordu boşadım mı diyeceksin iyi düşün adamın başkaca kusuru yoksa bunlar boşanma sebebi olmamalı.

Güzellikle konuşmayı demişsinizdir mutlaka ne cevap veriyor o zaman. Yani inatlaşmadan yardım istediğinizde..
Yaptığım işlerin basit olduğunu annesinin köyde çamaşır vs hepsini elinde yıkadığını benim tembel olduğumu bekarken alismadigimi alışmaya kendi aslında vs söyleyecek çok şey buluyor

13 yildir evliyim 2 planli olarak yaptigim cocugum var..Hem sozde korunup nasil hamile kaliniyor.

Hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz olmadığını duymuşsunuzdur sanırım böyle kınayip hayret edenlere bende hayret ediyorum

Sen alıştırmışsın değil tatlım. Anası öğretememiş. Eşşek kadar herifi eğitecek değilsin sana eğitilmiş gelmesi gerekirdi.
Sen hiç bir şey yapmasan toplamasan temizlemesen o yine pisliğinde yaşar sen rahatsız olursun. Yapmamak çözüm olmayacak yani.
Bebek de var bilemedim. Ama çocuğumun böyle bir adamı örnek alarak büyümesini istemezdim.
Kadınlar ailelerinin yetiştirmedeği erkeklerin rehabilitasyon merkezi değildir.

Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Canım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardin🤭😂 Ama yinede çok seviyorum minik kuşumu😂

Back
X