Sonunda delirtti beni😣

13 yildir evli akli basinda ilaclarini duzenli kullanan ilac alirken antibiyotik kullanmayan her akilli kadin bilir..Nasil oldu mu..Diger bir msjda yazdigim gibi spiral hic taktirmadim o bana guven vermiyor..Benim icin su an en iyi yontem hap
13 yıldır evli olan bla bla bla ve akli basında olan ve doktoruyla konuşan her kadın bilir doğum kontrol hapı kesinen korumaz bazen istisnai durumlar maleseff olabiliyor. Ilk defa duymus gibi soka girmesin kimse .Oldu mu..

13 yıldır evli olan bla bla bla ve akli basında olan ve doktoruyla konuşan her kadın bilir doğum kontrol hapı kesinen korumaz bazen istisnai durumlar maleseff olabiliyor. Ilk defa duymus gibi soka girmesin kimse .Oldu mu..
Emredersiniz Komutanim

Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Bu tipler değişmez
Ya kabulleneceksin ya ayrilacaksin
Bazı kadinlar ben alsitirdim der onada inanma
İçinde olmayani alistiramazsin
İcinde olacak

Vallahi bir esim bir ben varim o an baska kimin elinde olacak..💛
Ne deyim bu sizin düşünce tarzınız. Ben büyük büyük lafları sevmem kullanmam Allah büyüktür bizim elimizde sadece bı cüzi irade var tedbir alabiliriz ama herşeye yüzde yüz malik değiliz o yüzden dedim ama sizin inanç yapınız düşünceniz bişey diyemem bu benim yaşam tarzım

Böyleleri asla değişmiyor. Arkadaşımın eşi böyle inat yapmam dedi mi yapmıyor anasının evinde öyle görmüş. Suyunu bile önüne getirmişler. Her hafta ayrı menü istiyor kızdan. Anlatıyor bazen ben dinlerken fenalık geçiriyorum o hala adamın dediğini yapmaya çalışıyor peygamber sabrı var herhalde . Çok zor vallahi bir de hamile hamile hormonlar hepten vuruyordur Allah yardımcınız olsun

Canım onlar icin yuva mı yıkılır yaa. Bak şükür et ya ben napim geçen çorabını mutfakta buldum. Banyoda cekirdek kabuklari topladim. Sen ayakkabisini silmek icin almış mutfaktaki sari bezi ayakkabisini silip geri mutfağa atmış böyle bi kocan olsa napardin🤭😂 Ama yinede çok seviyorum minik kuşumu😂
Ben öylelerini baska bi isimle cagiriyorum da sizi minik kusmius gene, dikkat edin bi daha banyoda ayakkabisini dis fircanizla fircalayip geri koymasin

çamaşır sepetiyle donunu koydugu yer arasında tam 75 cm var üşenmedim ölçtüm

genede yere atıyor banyoya gireken , sepete koysana diyorum kadın kaldırsın diyor , senın pis donunu kadına kaldırtmaya utanmıyormusun diyorum

tamam kaldırırım diyor ama kaldırmıyor sabah benden önce işe gidiyor bakıyorum gene yerde, mecbur ben kaldırıyorum kadına ayıp olmasın diye ,

öküz hep öküzdür ne yaprsan yap , bunların elinde ömrümüz tükenecek
Yanlis anlamayin ama boyle adamlari nasil mideniz aliyor...esim kendi kirli calamasirinj kirli sepetine atarken ozenle katlar ya da baska camasirina sarar ben gorup de tiksinmeyim diye....su yazilanlar ciddi sok ediyor beni cunku ailemde babam ve erkek kardeslerim vardi tek kizdim ve hic boyle birsey duymadim gormedim

Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.

parasını verip bir temizlikçi tutacak yapmıyorsa. Herkes kendi sorumluluklarını yerine getirmeli. Siz onun hizmetçisi değilsiniz ki. Evde iş bölümü şart.

Yaptığım işlerin basit olduğunu annesinin köyde çamaşır vs hepsini elinde yıkadığını benim tembel olduğumu bekarken alismadigimi alışmaya kendi aslında vs söyleyecek çok şey buluyor
Yani ev isi yapmiyor ona cozum bulunabilir, eve yardimci alin parasini da ondan alin bu tamam ama asil sorun ne biliyor musnuz ? Siz hamileyken yapamadiginz iste gram yardin etmeyip sizinle inatlasan merhametsiz bir adamla evli olmaniz, bunun hastaligi var ki zaten hamilelikte gormussunz ne oldugunu ne bileyim bu adama kotu gunde guvenilmez kj

Allah sabır versin. Bence çok çabalama çünkü değiştirebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Muhtemelen annesi suyunu bile ayağına getirmiştir oğlusunun. ..o yüzden anlatamazsin

Ortalıkta her gördüğün dağınıklığı çöpe at...öncesinde uyar ..sonra yeni şeyler sipariş et ..

çamaşır sepetiyle donunu koydugu yer arasında tam 75 cm var üşenmedim ölçtüm

genede yere atıyor banyoya gireken , sepete koysana diyorum kadın kaldırsın diyor , senın pis donunu kadına kaldırtmaya utanmıyormusun diyorum

tamam kaldırırım diyor ama kaldırmıyor sabah benden önce işe gidiyor bakıyorum gene yerde, mecbur ben kaldırıyorum kadına ayıp olmasın diye ,

öküz hep öküzdür ne yaprsan yap , bunların elinde ömrümüz tükenecek
Çöpe at atma kirlige

Kartım ben de tüm diretmelerine rağmen vermiyorum. Evin ihtiyaçlarına maddi destek oluyorum. Pandemiden önce cam silme vs büyük işler için alıyordum şuanda almıyorum virüsten dolayı. Birikim yapmaya çalışıyorum kendim. Düzelirse bir şeyler yapmak için düzelmezse kendim için.
Niye caninizi sıkıyorsunuz ki bosverin...Hiç acimayin iki güne bı alın temizleyen birini...Parasını da onun maaşından ödeyin isteyin yani yetişemiyorum o yüzden yardımcı geldi die...Ya yardımci olacak yada gelene ses etmeyecek.Calisiyorsunuz üstelik hamilesiniz çok bencil esiniz ama düzelmez bence üzgünüm

Back
X