Sonunda delirtti beni😣

Ahhahhahh,bir burcubahar vardı hele,bunu diyene terlikle girişi girisiveriyordu,sonra cift cizgi,şokkkkk:))
Bunu 3 yil sonra çiş ogretmek,yildim baslikli konunuzda hatirlatirim,demedi demeyin:)))
Yuzume bile tukure bilirsin..nicin insanlarin isterlerse akli basinda bir sekilde korunarak hamile kalmayacagina inanmiyorsunuz bende bunu anlamiyorum..

Yuzume bile tukure bilirsin..nicin insanlarin isterlerse akli basinda bir sekilde korunarak hamile kalmayacagina inanmiyorsunuz bende bunu anlamiyorum..
Ben bugün bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olacağım nasıl neden olduğunun bir önemi kalmadı ki size tavsiyem büyük konuşmayın büyük konuştuğum her şeyi yaşadım hayırlısı deyin geçin kırmayın kırılmayın o kadar boş ki bu dünya 😔

Ben bugün bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olacağım nasıl neden olduğunun bir önemi kalmadı ki size tavsiyem büyük konuşmayın büyük konuştuğum her şeyi yaşadım hayırlısı deyin geçin kırmayın kırılmayın o kadar boş ki bu dünya 😔
Size gecmis olsun..ama msji size degil baska bir uyeye yazmistim..yanlis anlasilma olmasin

Geçmiş olsun canım Allah büyük vardır bi hayır 🎈 üzülme Dicem ama tesellisi olmaz bu durumun
Rabb'im en kısa zamanda gönlüne versin inşallah

Gecmis olsun oncelikle.
Erkekler senin işte ve evde yoruldugundan anlamaz. Lafla sozle olmaz. Eve yardimci alip yardimcinin parasi onun cebinden cikinca anlar. Isterse evi b.k gotursun kendinle ilgilenip haftada bir gun eve yardimci al, esin odesin.

Size gecmis olsun..ama msji size degil baska bir uyeye yazmistim..yanlis anlasilma olmasin
Biliyorum bana yazmadığınızı ama yine de büyük konuşmayın imtihan edilmek çok zor bu dünyada hele ki büyük konustuklarımızla ... Hayırlı akşamlar...

Üzmeyin kendinizi yine olur bebeğiniz inşallah. Bende tam 2 sene önce bugün kalbi durduğu için kaybetmiştim 😔. Çok geçmiş olsun

Ay lutfen hicc oyle birsey yok..beceriksizligin bahanesi o..
Bunun beceriyle bi ilgisi yok. Bazen cok dikkat ediyorsun gene oluyor. Spiral varken bagirsagimda bebek oluştu bunun benim becerimle ne ilgisi var mesela ölüyodum. Sanki istenmeyen gebeliklerden zevk mi alıyor insanlar üstten üstten konuşunca hayattaki her seyi çözmüş mu oluyosunuz. Deneyimlemediginiz seyleri anca başa gelince anlayabilirsiniz.

Bunun beceriyle bi ilgisi yok. Bazen cok dikkat ediyorsun gene oluyor. Spiral varken bagirsagimda bebek oluştu bunun benim becerimle ne ilgisi var mesela ölüyodum. Sanki istenmeyen gebeliklerden zevk mi alıyor insanlar üstten üstten konuşunca hayattaki her seyi çözmüş mu oluyosunuz. Deneyimlemediginiz seyleri anca başa gelince anlayabilirsiniz.

Bağırsakta nasıl bebek oluyor, onu anlamadım. 😦

Bıktım 10 senedir temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, işe git hepsini tek başıma yapmaktan. Hiç mi insan elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz elini içtiği suyun bardağını bile kaldırmaz. Çıkardığı donunu bile yerine kaldırmaz. Sen alıştırmışsın demeyin günlerce yıkamadım toplamadım yine aynı hiç bir şey değişmedi inadından sorumluluk almadı bu evlilikte. En son hamile olduğum için kokudan rahatsız oluyorum bulaşıkları sen hallet dedim bir hafta durdu bulaşık tezgahta. Koktu yine yıkamadı.İsteyerek hamile kalmadım korunduğum halde oldu. Yikamycam isterse aylarca dursun dedi. Dediğini de yapar şüphem yok. Öyle büyümüş çünkü . Topladım bütün bulaşıkları attım çöpe sonunda delirtti beni. Belki anlar diye attım belki bırakır inadı diye.Var mıdır bunun çözümü? Nasıl vazgeçer inadından bu tembelliğinden? Elestireceğinizi biliyorum. Ayrılmak da var aklımda yaza doğru böyle devam ederse doğumdan sonra ayrılacağım.
Not: 30 Aralık Çarşamba bugün Bebeğimi kaybettim kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım.
Çok sık yardımcı al, ben öyle çözdüm sorunu baktım kavga ediyoruz umrumda olmadı para. Harca o zaman dedim. Şu an sadece kovid yüzünden alamıyorum 😐 düzenim bozuldu

Ay Allah korusun bu dış gebelik mi oluyor çok geçmiş olsun

Back
X