Bunlar istemekle olacak şeylermi ben hiç ben evlenmek istiyorum diye düşünmedim doğru adamı görünce kendiliğinden gelişti zaman akışına bırakmak lazım hayat bunlardan ibaret degilkiEvet sonunda depresyon geldi nefes alamıyorum ya ben napacağimi bilmiyorum kafayi yiycem artik niye benim hayatim normal insanlar gibi değil anlamiyorum böyle dışarı çıkıp deli gibi bağırmak istiyorum insanlar evlenmek isteyince evleniyor sevgilisi olmasini isteyince oluyor çocuklarının olmasini isteyince çocuklari oluyor boşanan yeniden sevip seviliyor hersey normal herkesin hayatinda ya ne istedim cokmu birsey istiyorum niye kimse beni sevmiyor 30 yaşındayım inanamıyorum çocuk istiyorum anne olmak isterdim oda yok bu şanssizlik varken olmaycak da belliki puff dayanamiyorum bana verilmeyen seyleri arzulamaya artik
Allah korusun girmeyin o depresyona ben bir girdim sekiz senede zor toparlandim.Evet sonunda depresyon geldi nefes alamıyorum ya ben napacağimi bilmiyorum kafayi yiycem artik niye benim hayatim normal insanlar gibi değil anlamiyorum böyle dışarı çıkıp deli gibi bağırmak istiyorum insanlar evlenmek isteyince evleniyor sevgilisi olmasini isteyince oluyor çocuklarının olmasini isteyince çocuklari oluyor boşanan yeniden sevip seviliyor hersey normal herkesin hayatinda ya ne istedim cokmu birsey istiyorum niye kimse beni sevmiyor 30 yaşındayım inanamıyorum çocuk istiyorum anne olmak isterdim oda yok bu şanssizlik varken olmaycak da belliki puff dayanamiyorum bana verilmeyen seyleri arzulamaya artik
Malesef benimki kaldi sade bende değilim bir büyüğüm daha var hangimize üzüleceğimi şaşirdim .istediğim inanilmaz şeyler değil ki benim ya insanlar zorluk yaşiyo ama onlarin bitiyor benim bitmiyor şimdi hangi erkek 30 yaşındaki kizla evlenmek isterkisiz herkesin herşeyi olduguna inanıyorsunuz ya
neden bu insanlar ellerinde olmayan herşey için çabalıyorlar.
siz şuan da yokluk yaşıyor geçmişde elinizde olanların kıymetini bilmediginiz içinde olabilir.
merak etmeyin çogu insan 0 görmeden dibe batmadan yükselemiyor.
yükseldiginiz zaman herşey bir bir olacaktır ama önce isyan etmemeyi yanlızlıgın sessizliginde dinlenmeyi enerjinizi depolamayı deneyin.
çünkü hayat asla bir yerde kalmıyor
Malesef benimki kaldi sade bende değilim bir büyüğüm daha var hangimize üzüleceğimi şaşirdim .istediğim inanilmaz şeyler değil ki benim ya insanlar zorluk yaşiyo ama onlarin bitiyor benim bitmiyor şimdi hangi erkek 30 yaşındaki kizla evlenmek isterki
Çok şükür iyi canm ahlakimda eğer benim hayatimda bisey olursa su saatten sonra mucizem olurCanim niye boyle diyorsun tam tersi olgunsun ve ahlakin iyiyse daha iyi bence neden olmasin kendine bunu yapma.Ummadigin guzellikler ciksin karsina insallah.
Dua ettin mi peki ?Çok şükür iyi canm ahlakimda eğer benim hayatimda bisey olursa su saatten sonra mucizem olur
Çok şükür iyi canm ahlakimda eğer benim hayatimda bisey olursa su saatten sonra mucizem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?