Sonunda evim yerleşti..buyrun kızlar buda benim evim ;)

PrensesPeri

yepyeni bir yaşam :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
8.601
583
723
40
Eskişehir
Holüm

mutfağım

renkli kahvaltı ve günlük yemek takımım bayılarak almıştımcoksekeriremsu

yemek odam

koltukların üzerindeki beyaz takımını görünmesi için koydular..kaldıracağım sonra yerimseniben

salon sehpam

Son düzenleme:
yatak odam

çeyizler :1closedeyes:

bu dolapların kapakları böle açık kalacakmıs belirli bir süre fisfisfis

oturma odam..mavi koltuğa yeşil halı olmadı biliom ama geçici serildi yerimseniben

a.s.mutlulıklar dilerim canım çok şeker.güle güle otur evinde hayatım.a.s.

güle güle kullan canım iyi günlerde

canım çok güzel olmuş allah bir yastıkta kocatsın...en çok beğendiğim yatak odandaki aynalı şifonyerin ve mutfak masan....hepsi güzelde..onlar daha bir hoşuma gitti...kahvaltı takımım benimde renkli ve çok şirin oluyor masada.fıstık yeşili,turuncu ,sarı.....bende güya evimi çekip koyacaktım dimi bak taaa ne zamandan beri valla unuttum kusura bakma sen koyunca kalıma geldi..şimdi koyayım dicem ama malum yattığımdan dolayı temzilik yaamıyorum ve ev berbat.....güle güle oturun..güzel mutlu günler geçirin inşallah içinde

çok güzel..allah hepiize nasip etsin aynı mutluluğu..güle güle otur şekercim..bir yastıkta kocayın.

iyi evet ama heryer dantel örtü vs vs bakarken fenalık geldi bana ..

iyi ama şimdi yeni evli olacak herkes gelip bakacak ve mecbur koyması lazım...kadınlar çok laf yapar sonra..mutfak takımı sermemiş,salon takımı sermemiş vs vs...maksat çeyizi göstermek şimdi....onların lafını dinlemektense he diyeceksin baştan...bizim orda çok laf yaparlar valla.... ondan herkes serer....yoksa bizde çeyiz yapmaışlar diye yedi cihana ün salarlar....klava:

mutlulukla saglikla huzurla Allah oturmak nasip eder insallah ,hersey birbirinden guzel benim favorim mutfagim :) mutfak esyalarindan sandalyelere kadar her sey super

inş benimde böyle evimin cicilerimin fotolarını ekleyeceğim günler gelir...
Öyle tatlı ki herşey. belli umutlarla düzüldüğü. belli daha hiç birinin kötülükle lafla sözle kirlenmediği.. umarım hep öyle kalırlar canım benim. mutluklar....

mutlulukla bir ömür boyu oturmayi, nasip etsin Allah.
cok güzel olmus.güle güle oturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…