- Konu Sahibi PrensesPeri
-
Allah huzur içinde kullanmayı nasip etsin inş.
Çok güzel olmuş gerçekten ve bende öyle rengarenk tabak istiyorum günlük kullanıma
Ayrıca canım danteller (sanırım görmeye alışık olduğuma) hiç abartılı gelmedi. Sonuçta orası yeni gelin evi. Belki bazılarını bi müddet sonra kaldıracaksın ama bazılarına kıyamıcaksın bile.
Bir de kimse kızmasın ama yeni gelin çeyizini görüpte her tarafta dantel var çok sıkıldım gibi üslup kullananıda ukala olarak görüyorum
hersey cok güzel, güle güle güzel günlerde kullanin, renklerde ho$:)
tam bir yeni gelin evi.. bayiliyorum ya gezmeye, gerçekte geziyormus gibi oluyorum
iyi ama şimdi yeni evli olacak herkes gelip bakacak ve mecbur koyması lazım...kadınlar çok laf yapar sonra..mutfak takımı sermemiş,salon takımı sermemiş vs vs...maksat çeyizi göstermek şimdi....onların lafını dinlemektense he diyeceksin baştan...bizim orda çok laf yaparlar valla....ondan herkes serer....yoksa bizde çeyiz yapmaışlar diye yedi cihana ün salarlar.... klava:
e yaptılarda ne büyük bişe oldu.:mymeka: millet anca konuşur aç kalsan bi ekmeğe muhtaç olsan hepsi kapıları kapatır. Millet ne der derdine düşemem ben hiç vallaa.kafamçokkarıştı saçma şeyler Millet görsün sanki biz millet içinmi yaşıyoruzz lülülülülülülülülülülülü
canııım kusenim Allah huzur mutluluk içinde bir ömür boyu oturmayı nasip etsin ben evi yerleştirirken de bizzat gördüğüm için daha bi heyecanlandım umarım Allah olmayanlara da verir inş. neyse senin düğünü yapalım hele bi hayırlısıyla :))) sıra bana da gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?