Sonunda evim yerleşti..buyrun kızlar buda benim evim ;)

hersey cok güzel, güle güle güzel günlerde kullanin, renklerde ho$:)
tam bir yeni gelin evi.. bayiliyorum ya gezmeye, gerçekte geziyormus gibi oluyorum

Allah bir yastikta kocatsin darisi tüm bekarlarin başina

canım dantelsiz de çok boş duruyor..bir koltukların üzerindekileri kaldırım.zaten benim 2 dantel bir tanede makine işi takımım var..fazla yapmadık..oda bir düşüncedir tebessüm ettim sadece rehavet arkadaşım benim yerime cevap yazmış diye yazmadım bile yerimseniben

renkli tabaklarıma bayılıyorum ya coksekeriremsu kahvaltıyla günlük takımı birleştirdim yerimseniben seninde olur inşallah a.s.

hersey cok güzel, güle güle güzel günlerde kullanin, renklerde ho$:)
tam bir yeni gelin evi.. bayiliyorum ya gezmeye, gerçekte geziyormus gibi oluyorum

canım valla bende öle topicteki tüm evleri gezdim..benimkide yerleşir yerleşmez çektim koydum yerimseniben

Allah huzur içinde kullanmayı nasip etsin inş.

Çok güzel olmuş gerçekten ve bende öyle rengarenk tabak istiyorum günlük kullanıma

Ayrıca canım danteller (sanırım görmeye alışık olduğuma) hiç abartılı gelmedi. Sonuçta orası yeni gelin evi. Belki bazılarını bi müddet sonra kaldıracaksın ama bazılarına kıyamıcaksın bile.

Bir de kimse kızmasın ama yeni gelin çeyizini görüpte her tarafta dantel var çok sıkıldım gibi üslup kullananıda ukala olarak görüyorum
:1closedeyes:

canım bidenem... çok çok çok güzel olmuş evin valla gezmiş görmüş kadar oldum inan.... ve herşeyi eksiksiz düşünmüşsün bitanem valla benim evimde bile eksik olan şeyleri senin evde tam takır gördüm.. eeeee becerikli kişinin hali başka oluyor böle...inş mutluluk ile adım atacağın o ev bir ömür boyu huzur getirir sana...

reyhancım çok güzel olmuş evin arkadaşım..inşallah huzurlu ve mutlu bi biçimde yaşarsınız....en çok mutfağı beğendim ben zaten mutfağı severim bilirsin arkadaşım.....sana ömür boyu mutluluklar

dantel kısmına gelince rehavet haklı canım yeni gelinsin çeyizini göstermen lazım sonra milletin ağzı durmaz...

e yaptılarda ne büyük bişe oldu.:mymeka: millet anca konuşur aç kalsan bi ekmeğe muhtaç olsan hepsi kapıları kapatır. Millet ne der derdine düşemem ben hiç vallaa.kafamçokkarıştı saçma şeyler Millet görsün sanki biz millet içinmi yaşıyoruzz lülülülülülülülülülülülü

ayyy ne kadar çok çeyizi varmış ne yapcam ben yaa daha hiçbişi yokk... güle güle oturun Allah mutluluk versin

canııım kusenim Allah huzur mutluluk içinde bir ömür boyu oturmayı nasip etsin ben evi yerleştirirken de bizzat gördüğüm için daha bi heyecanlandım umarım Allah olmayanlara da verir inş. neyse senin düğünü yapalım hele bi hayırlısıyla :))) sıra bana da gelecek...

bizim burdada öle canım..bakmaya gelecekmiş insanlar..ne diyeceksin ki yaşadığın yere uyum sağlamak zorunda kalıyorsun bazı konularda yerimseniben

ana kusenim gelmiş..kk diye diye sonunda seni de üye ettim :roflol: hadi hayırlı olsun..sağol canım güzel dileklerin için Şeniz Allah sana da nasip etsin a.s.

çeyizlere iyi veya kötü diye bir yorumda bulunmadım zaten ki beni hiç alakadar etmez .. :) sadece çok fazla ve bakarken beni bile baydı ev zaten küçük ferah bi ortam oluşmamış demek istedim hepsi bu .. tabi herkesin yaşam tarzı farklı zevkleri farklı .. ben şahsen millet laf etmesin diye neyim var neyim yok sermem kimseyide ilgilendirmez .. ama dediğim gibi herkesin ortamı yaşama tarzı farklı zaten şuanki nesil bende dahil olmak üzere dantel olayına pek sıcak bakmıyorlar .. geçen tv izliyordum kadın plazmanın üzerine bile koymuş ailecek gülmekten öldük :) .. ayrıca ,; ukalalık ise çok farklı birşey .. fikirlerini açıkça söylemek ' ukalalık bunlar apayrı şeyler ..

allahım mutlulukla yasatmayı nasıp etsınŞeniz sevdığın bı ınsanla yuva kurmak cok guzel bı duygu eşya yada o bu demeden bunu duşunmek grekır yerimseniben çeyızını serme adetı bızdede var fakat baskı yok mesela ıkı yengemde kendı ısteklerı doğrultusunda acmıslar ve komsularımız gelıp bakmıslardr benım şahsen hosuma gıder ama yatak odam ozel olduğu için cok fazla serılı bırakmam onları a.s dantel işine gelınce ben cok bayılırım ama vıtrın takımı ay tv ustune yok şuraya buraya deılde ozellıkle pıke ve nevresım takımlarına bayılıyorumm gule gule otur ıns :1hug:

hersey gusel Allah bır yastıkta kocatsınŞeniz
mutluluklar a.s.

ewin çok güzel canım.
Bir ömür ağız tadın bozulmasın allah daim etsin mutluluğunu güle güle oturuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…