Sonunda evim yerleşti..buyrun kızlar buda benim evim ;)

güle güle otur.bende konyada oturuyorum.bi gün çayını içmeye gelir yakındanda görürüm artıkkkkk .sırnaşık şey

çok hos canim allah mutlu .huzurlu ve sağlikli bir şekilde oturmayi nasip etsin her seyin çok muntazam gule gule otur hayatim

canım evin çok güzel inş bir ömür boyu mutlu huzurlu bir yuvan olur saglıkla birlikte mutlulugunu rabbim daim etsin.

cnm ya çamaşırmakinasının üstündeki banyo takımları çok güzel duruyorlar .evinizin her köşesi çok güzel ve çok şık güle güle oturun .mutlu günler geçirin cnm benim .mutfağındaki porselenlerede bayıldım hepside süper.

güle güle otur :) bi fikrimi dile getirmek istiyorum bence danteller demode oldu hoşda durmuyor zaten bence o dantelleri kaldırırsan daha modern görünüme sahip olur kaydirigubbakcemile sengözlerimebaksanab

canım Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin...herşeyin çok ama çok cici güzel olmuş...dantellerin biraz göz yormuş...ama kendinde demişin zaten...tamamı ile kaldırmasanda ilerde seyreltebilirsin...yazık o kadar emek verilmiş sonuçta...kaydirigubbakcemile5...benimde takıldığım nokta şu...buzdolabının üstündeki şu yazılı rakamlı her ne ise etiketler :bbo: onları çıkar ordan (çıkıyorlar zaten...onlar fabrikalarda bilgilendirme amaçlı konuyor sanırım)...sanki evinde senin kullanımında değilde,mağazada teşhir malı gibi ...ne bileyim hiç hoşlanmam....ben yeni bir şey aldığımda ilk işim (özellikle görünen yerlerde olanlar) özenle bu tür yazıları çıkarmak olur...ama beyaz eşya ama tencere tava,kova hepsinden çıkarırım...bazen gittiğim evlerde de görüyorum alalı kaç sene olmuş,hala üstünde birde zamanla çıkarması güçleşiyor ve kirlenip yıpranıp çok çirkin görünüyorlar....ama benimki nacizane bir abla tavsiyesi...tercih senin....:sm_confused:bunun dışında dediğim gibi evin çok cici olmuşmutluluklar...kaydirigubbakcemile3

canım güzel olmuştaaaaaaaaaaaaaaaaa
sanki çok dantel kullanmışsın birde çok sarkıtmışsın bana onlar cazip gelmedi
onun hariçinde güzel

canım allah geçim verir inşallah. mutfak tezgahındaki çöp kutuna buzdolap süslerine ve kapı arksı uçurtmana bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…