Sonunda Hamileyim hemde ikiz ama cok mutsuzum yardim edin!

Benim iki kez ikizlerim oldu şu an 6,5 yıllık evliyim ama 4çocuğum var. Evlendiğimizde kirada oturduğumuz evdeki eşyalarımızdan başka hiç bir şeyimiz yoktu ama şu an şükürler olsunki evimiz arabamız eşimin iyi bir işi iyi bir maaşı var gerçekten çocuklar kısmetiyle geliyor ilk ikizlerimize hamile kaldığımda arabamızı aldık doğdular evimizi aldık hemde iyi bir yerden küçükler doğdu arabamızı değiştirdik okullar kapanınca Anadolu yakasına taşınıcaz inşaallah yine bi ev almayı düşünüyoruz rızkı veren ALLAH

Benim ikiz degil ama bi kizim oldu esim kayinvalidemin yanindayiz diye istemiyodu ama ben aldirmadim simdi durumumuz gayt iyi esim kostura kostura geliyo geceleri uyutuyo bakiyo rizkini veriyo Allah iyiki dogurmusum sende dogur iyiki dpgurmusum diceksin Allah saglikla dogurmayi ve buyutmeyi nasip etsin

Canim sen hamilelikten dolayi gelisen psikolojik bunalima girmissin..cogu kadin hamileyken yada dogumdan sonra bu sikintilari yasiyor...sakin ha sakin aklina yanlis seyler getirme.ve eger mumkunse varsa yakinlarin gununu onlarla gecirki evde tek kalip psikolojik olarak dahada cokmeyesin..hamilelik ilerledikce hormon dengen degistikce duzeliceksin ve boyle dusunmiceksin.biraz sabir..

Sacmalama lutfen topla kendini.ikiz evlat sahibi olmak isteyen onu birak evlat sahibi olmak isteyen bir suru insan var.hic bir sey nedensiz degildir.ikiz bebek olduysa bu bolluk bereketdir.bebekler riskiyla bereketiyle gelir.hic ummadin yerden para gelir bir suru hediye gelir.dolabin dolar tasar.biz evladimiz dogdu birsuru borcumuz varken bir yerden nasip oldu evimizi satin aldik.umudunu yitirme.allahin kudretinden supheye dusme.kendine acimayi birak.evet isin hic kolay degil.ama allahi teala sana yardimci olur.sakin kurtaj dusunme.hayatinda ole bir bosluga dusersinki ordan seni kimse cikartamaz vijdan azabida cabasi.

bebek her zaman bereketiyle gelir
RABBİM verdiyse mutlaka rızkını da veriyor
insanlar bebek için yanıp tutuşurken hele de ikiz olmuşken daha ne istiyorsun
ikiz anneliği bambaşka bir duygu
ben de bir ikiz annesiyim ve bunun güzelliğini yaşıyorum
şuan ben de hazırlıksız 3.ye hamileyim ama korkmuyorum
hiç kimsem yok ve de çalışıyorum
ama biliyorum ki RABBİM bunu bir mucize olarak verdi ve rızkını da mutlak a verecektir
ALLAHtan gelene hayır demek büyük günah ..
Bence şuan şoktasın ondan böyle konuşuyorsun ama asla bir cana kıyma ne olursa olsun
ona sımsıkı sarılırsan bak gör bi anda tüm dünyan baştan yaratılmış gibi olacak ve bu bebekler sana ne kapılar açacak

Yaradan kimseye maddi durumuna göre çocuk vermiyor .Sen kendinle övünecegine aldırmaktan dogurmamaktan bahsediyorsun.Oysabi oturup adam akıllı düşünsen ne kadar şanslı oldugunu anlıyacaksın.Millet birtaneye sahip olmak için varını yogunu döküyor Rabbim sana ikitane vermiş öpte başına koy.

Aldırırsan yaşayacağın pişmanlık şuan yaşadığın mutsuzluğun yanında solda sıfır kalır. Sakın öyle bir hata yapma doğduklarında dünyanın en mutlu insanı olacaksın ne olursa olsun aç bile kalsan yalnız olmayacaksın, verende alanda Allah bunun kararınıda sen veremezsin bence biran önce kendine gel sakin sakin doğumu bekle... Yardıma ihtiyacın olursa da yardım iste ben de burdaki diğer annelik hayali kuran herkeste sana elini uzatır Allahın vereceklerine bizlerde vesile olur yardım ederiz evelallah...

Bende şuan 7 haftalık ikizlere hamileyim ve bende gece gündğçz aglıyrm kendimden nefret edyrm bu bebeği çok istemştm ama ikiz değildi şstedğim allahım günah yazmasın bana ama bende her doktora gidişimde belki birinin kalbi durmştr diye gidyrm salagım ben eşimide üzüyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yanlış yoldasın arkadaşım 7. aya geldiğinde Allah korusun 1 ine istediğin şey gerçekleşirse diğerini de kybedersin. böyle konuşma insanlar çocuk sahibi olmak için ne badireler atlatıyor. lütfen.

İnşallah bu düşündüklerinin acısını çekmezsin sonradan. Bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah. Umarım p aman fikrin değişecek. Ama Psikolojik Destek almalısın bence arkadaşım. Normal değil çünkü düşündüklerin.

Haklısınız ama elimde değil bu düşüncelerden kurtulamıyrm ikizleri doğururlwn ölmekten bile korkuttm herseyden korkuyrm belkide gitmeyliyim yardım almaya çnkğ işin şçinden çıkmayrm ağlayıp duruyrm bunları düşündgm için suçluluk duygusuyla

öyle düşünmeni gerektircek bir rahatsızlık mı var yani doğum yaparken ölebilirim diye düşünmene neden olacak? bak burda bir sürü ikiz anne adayı var ve bir sürü ilaçlar kullanıyoruuz. herşeye olumlu tarafından bakmak zorundayız öbür türlü düşünürsek zaten yandık

Yooo hiç bi saglık sorunum yok ama hani doğumda ölen anneler de var yok değil eger bu bebek tek olsaydı ikinciyi kesinlkle düşünmezdim sagol arkadaşım bana yardmcı oldgn yol gösterdğn için bebekleri sevmeye çalşacagm 😞

ilk başlarda böyle olur zaten ne kadar çok istesen de biranda hamile olduğunu anlayınca insan kaygılanmadan edemiyor benim maddi sıkıntım yoktu ama nasıl bakacağım ben işteyken kim bakacak diye çok endişelenip ağlamıştım ama şimdi boşuna kaygılandığımı anlıyorum sen dert etme çocukları kucağına alınca hepsi birden geçer

tabi ki sev hayal et sana ne kadar muhtaçlar. hem ölenler tek bebekle de ölebilir bu düşünceleri unut sıkma canını

inananamiyorum yillardir hamile kalmadim suan 2iz 3 uz olsun dunyalar benim olur yaa o nasil beddua ya nasil kiyarsiniz bir canliya allah size hediye vermis kiymetini bilin siz normal degilsiniz doktara gidin bence bole bir cocuga bile saglikli bakamazsiniz

Ablacimm bebek rizkiyla geliyor..

Rizki veren Allah. Allah kimseye tasiyamayacagi yuku vermez, bunu sakin unutma.

Ablam dogurdu 3 ay once dogurdu bebisi. :) ve benimle ayni gunde dogdu yigenim, teyzembenim kiyamam ben ona, bi bebisle okadar huzurlu oluyosunki. 2incisini dusunemem bileee. Sen bebislerini kucagina alinca. Maddi durum vs vs herseyi unutursun. Onlar senin yawrularin senin caninnn. Ya ben suan 17 yasindayim. Ve inanki eger evlenirsem 2ikiz bebegim olsun cooookk isterimm... Allah im herkese bebisler nasip etsin. Amieenn.. Bu arada herkesin ramazani mubarek olsun ablalarim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Allahtan gelene razi ol arkadasim. Sukret. Tamam korkuyosun ama sukretmeyi unutma.
Teyzem 40 yasinda ve 120 civari kiloyla hamile kaldi. Ben napicam bu kiloyla nasil dogurcam bu yastan sonra nasil bakicam diye agladi. Hamileligin son gunlerine dogru alisti kabullendi ama basta neden diye sordu hep. Gunu doldu sezeryan o kiloyla zor diye nornali beklerken bebek karninda oldu. Ölü bebegi dogurdu normal dogumla. Nasil dogururum diye korkuyordu ama dogurdu. Hersey olacagina varir o istemedi diye ölmedi bebek.
Senin de allah korusun ikiz hamilelik riskli bisey olur ben istemedim de oldu diye icin icini yer.
Insanlar neler cekiyorlar bebek ugruna. Senin psikolojini anliyorum ama kendini o psikolojiye birakmaman lazim. Dua et bol bol, icin ferahlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okuyabilirsen okumanı isterim canım ben çok aglamıstm okudugumda Allah yardım eder böyle seyler aklına getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…