Sonunda Hamileyim hemde ikiz ama cok mutsuzum yardim edin!

Cok uzun zaman olmus ama umarim okursunuz.
Siz ne guzel bir insansiniz Allah sevdigi kulunun istegini hemen yerine getirmezmis daha cok dua etsin diye sizin durumunuzda tam olarak boyle olmus sanirim Allah herkesi sizingibilerle karsilastirsin

Merhaba konunun üzerinden yıllar geçmiş ancak aynı durumda şuan olan bir olarak cevaplamak istedim umarım gören olur karşıdan saçmalama günah aldırma demek çok kılay tabiki bende istemem böyle birşey ancak doktor 2 kese var dediğin yaşadığım kaygı korku endişe haftalardır benimle birlikte sürekli dua ediyorum ancak geçmiyor ne ypacağım ? Siz büyüttünüz mü zor muydu süreç umarım mesajımı gören olur

şuan ikizlerim 7 aylıklar. öyle mutluyum ki onlara sahip olduğum için. Tabiki zor.. Ama tek çocukta annede 1 sabır varsa bende 2 sabır var. Otomatik yükleniyo sanki. Sabah 7.30 akşam 17 çalışıyorum ama evden çalışıyorum. Gündüz yardımcım var. Ben hem çalışıp hem ona yardımcı oluyorum. Yemek ev işi çamaşır ütü hepsine koşturuyoruz beraber. Hem de bebişlere bakıyoruz. 6'dan sonra ben yalnız bakıyorum. öyle pratikleşiyor ki insan inan su gibi akıyor her şey. Çalışmasam yalnız bakardım yani o derece :) Aile büyüklerimiz de var yakınımızda. İçini ferah tut yani su akar yolunu bulur. Eğer sağlıkla geliyorlarsa gelsinler. Doğduklarında iyi ki diyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…