- 27 Kasım 2014
- 129
- 70
- 53
- 34
- Konu Sahibi EbruEsra03
-
Lutfen yardim edin konuscak kisilere ihtiyacim var oncelikle hamile kalmak isteyenlerden ozur diliyorum hepinizi cok iyi anliyorum cunku bende 2 senedir bebek hasretiyle yanip tutusan biriydim ama simdi hamileyim ve cok mutsuzum ailemde hic ikiz yok hicte aklima gelmezdi ikize hamile kalacagim maddi yonden hic hazir degilim 2ci bir bebege hergun agliyorum keske hamile olmasaydim diye napcam arkadaslar akil verin cok mutsuzum bagzen dogurmamayi bille dusunuyorum cunku onlara vercek bir gelecegim yok ve bunu daha yeni anliyorumcok kotu depresyona girdim lutfen yardim edin once allahtan sonra sizden bir care bekliyorum aldirirsam cok pisman olcagimida biliyorum. Kendimden nefret ediyorum lutfen anneler yardim edin bana
Bebekleriniz doğduLutfen yardim edin konuscak kisilere ihtiyacim var oncelikle hamile kalmak isteyenlerden ozur diliyorum hepinizi cok iyi anliyorum cunku bende 2 senedir bebek hasretiyle yanip tutusan biriydim ama simdi hamileyim ve cok mutsuzum ailemde hic ikiz yok hicte aklima gelmezdi ikize hamile kalacagim maddi yonden hic hazir degilim 2ci bir bebege hergun agliyorum keske hamile olmasaydim diye napcam arkadaslar akil verin cok mutsuzum bagzen dogurmamayi bille dusunuyorum cunku onlara vercek bir gelecegim yok ve bunu daha yeni anliyorumcok kotu depresyona girdim lutfen yardim edin once allahtan sonra sizden bir care bekliyorum aldirirsam cok pisman olcagimida biliyorum. Kendimden nefret ediyorum lutfen anneler yardim edin bana
Ay maşaallah ne güzel hemde ikiz hemde doğal gebelik tedavisiz... İşte Allah'ın size ikramı. Siz Tevekkül ederek O'nun vereceğine inanarak istediniz ve O size karşılığınız verdi....canım benim sana çok yorum yapılmış ama bende bişeyler yazmak istedim...insan evlenirken öyle hayallerle evleniyoki hatta çogu kez doğacak çocukları nın isimlerini bile evlenmeden önce seçiyor.bende evlendim ve evlendiğimizin 1.yılı eşimin sperm azlığından dolayı çocugumuz olmadıgını öğrendik ikimizde yıkıldık çünkü 5sene ugraştan sonra avuşabilmiştik canım eşimle.ağılama tutmaz direk tüp bebek demişlerdi bize hemen denedik olmadı.bikaç ay sonra tekrar denedik olmadı..düşün iki tüp bebek denedik maddı manevi okadar külfetliki..iğneler kontroller rabbim kimsenin başına getirmesin.herkes bitaraftan çocuk soruyor yıpranıyor insan.herkesin kucagı dolu bakıyosun senin bomboş.hele canım eşim çocukları okadar çok seviyoki ben yanında üzülecek diye elime çocuk alamıyorm çünkü üzülüyor benim yüzümden anne olamıyosun diyor..ilk öğrendiğimizde boşanmayı bile düşündü ama o benim canımdı bebek hasretimizde olsa ben canımdan anne olmak istiyodum başkasından değil.aklımıza koymuştuk acılarıda çeksek tüp bebeği bırakmayacaktık okadar dua ettıkkı anlatamam.rabbim bizimde kucagımızı doldur diye.çünkü insan evlatları olunca gerçek aile oldugunu anlıyodu yada biz hasretten öyle sanıyodulk...para toplamaya başladık ama tüp bebek fiyatları okadar pahalıki devlette deneyecektik aralık ayında..
ama şukurler olsun kasımda hamile oldugumu öğrendim.hemde doktor iki kese gördu..daha kalp atışlarını duymadık ama ben hergün dua ediyorum inş.ikiz bebeklerimiz olur diye..çünkü rızkı veren allah.illaki çok luks mü yasamalıyız karnımız doysun yeter rabbim öyle yerlerden rızık verirki inş.biz bile şaşırırırz.
sana acizane tavsiyem sakın kötü düşünme rabbim bir nimet vermiş hemde ilk çocuklarınız bu nimete sıkı sıkı sarıl..yada tüp bebek bölümüne ugramanı tavsiye ederim orda benimde çok yazılarım var.öyle hasretler ve özlem dolu yazılar okuyacaksınki evlatlarına sımsıkı sarılacaksın..rabbim kimseyi evlat yokluguyla imtıhan etmesin..yazım çok uzun oldu ama inan tamamen duygularımı yazdım gözyası dökerek..rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş..
Canım normal yolla mı ikizlere hamile kaldın.bende çok isterdim ikiz bebeğimin olmasını .allah yavrularını bağışlasın inşallah.Şimdi doğurmuşsundur inşallah sen de bebeklerin de sağlıklıdır ve mutlusundur, zamanla alışacaksın, benim de 2 yaşında ikizlerim var biri kız biri erkek. Doğumdan itibaren yanımda kimse yoktu eşim çalışıyordu hep tek baktık eşimle şimdi büyüdüler kendi yemeklerini kendileri yiyorlar beraber oynuyorlar, birbîrlerini o kadar çok seviyorlar ki görmelîsin :) arada kavgaya tutuşuyorlar ama olur o kadar da. Güçlü olmaya çalış gerrkirse psikolojik destek al nasıl büyüdüklerini anlamayaaksın bile. Bana doğum yaptığım gün dün gibi geliyor 2 yıl olduğuna inanamıyorum. Çok zorlandım zaman zaman perişan oldum ama büyüyorlar işte Allah bağışlasın hepimizin yavrularını
Evet canım normal yolla hamile kaldım, hayırlısı olsun canım inşallah senin de sağlıklı ikizlerin olur Allah gönlüne göre versin. Tedavi mi görüyorsun ? Tüp bebek ile ikizleri olan bayağı kişi tanıyorum ama hani tüp bebek harici başka tedavilerle de olyordur belki benim çok bilgim yok daCanım normal yolla mı ikizlere hamile kaldın.bende çok isterdim ikiz bebeğimin olmasını .allah yavrularını bağışlasın inşallah.
Ne güzel iki defa ikiz sahibi olmuşsun :) doğal yolla mı oldu ikisi de? Ben de ikiz Bebeklere hamileydim doğal yolla olmuşlardı ama kan transfüzyonu yüzünden 4. ayda kaybettim onları. Hemen hamile kalmayı düşünmüyorum ama tekrar ikiz olma ihtimalleri var mı acabaBenim iki kez ikizlerim oldu şu an 6,5 yıllık evliyim ama 4çocuğum var. Evlendiğimizde kirada oturduğumuz evdeki eşyalarımızdan başka hiç bir şeyimiz yoktu ama şu an şükürler olsunki evimiz arabamız eşimin iyi bir işi iyi bir maaşı var gerçekten çocuklar kısmetiyle geliyor ilk ikizlerimize hamile kaldığımda arabamızı aldık doğdular evimizi aldık hemde iyi bir yerden küçükler doğdu arabamızı değiştirdik okullar kapanınca Anadolu yakasına taşınıcaz inşaallah yine bi ev almayı düşünüyoruz rızkı veren ALLAH
canım benim sana çok yorum yapılmış ama bende bişeyler yazmak istedim...insan evlenirken öyle hayallerle evleniyoki hatta çogu kez doğacak çocukları nın isimlerini bile evlenmeden önce seçiyor.bende evlendim ve evlendiğimizin 1.yılı eşimin sperm azlığından dolayı çocugumuz olmadıgını öğrendik ikimizde yıkıldık çünkü 5sene ugraştan sonra avuşabilmiştik canım eşimle.ağılama tutmaz direk tüp bebek demişlerdi bize hemen denedik olmadı.bikaç ay sonra tekrar denedik olmadı..düşün iki tüp bebek denedik maddı manevi okadar külfetliki..iğneler kontroller rabbim kimsenin başına getirmesin.herkes bitaraftan çocuk soruyor yıpranıyor insan.herkesin kucagı dolu bakıyosun senin bomboş.hele canım eşim çocukları okadar çok seviyoki ben yanında üzülecek diye elime çocuk alamıyorm çünkü üzülüyor benim yüzümden anne olamıyosun diyor..ilk öğrendiğimizde boşanmayı bile düşündü ama o benim canımdı bebek hasretimizde olsa ben canımdan anne olmak istiyodum başkasından değil.aklımıza koymuştuk acılarıda çeksek tüp bebeği bırakmayacaktık okadar dua ettıkkı anlatamam.rabbim bizimde kucagımızı doldur diye.çünkü insan evlatları olunca gerçek aile oldugunu anlıyodu yada biz hasretten öyle sanıyodulk...para toplamaya başladık ama tüp bebek fiyatları okadar pahalıki devlette deneyecektik aralık ayında..
ama şukurler olsun kasımda hamile oldugumu öğrendim.hemde doktor iki kese gördu..daha kalp atışlarını duymadık ama ben hergün dua ediyorum inş.ikiz bebeklerimiz olur diye..çünkü rızkı veren allah.illaki çok luks mü yasamalıyız karnımız doysun yeter rabbim öyle yerlerden rızık verirki inş.biz bile şaşırırırz.
sana acizane tavsiyem sakın kötü düşünme rabbim bir nimet vermiş hemde ilk çocuklarınız bu nimete sıkı sıkı sarıl..yada tüp bebek bölümüne ugramanı tavsiye ederim orda benimde çok yazılarım var.öyle hasretler ve özlem dolu yazılar okuyacaksınki evlatlarına sımsıkı sarılacaksın..rabbim kimseyi evlat yokluguyla imtıhan etmesin..yazım çok uzun oldu ama inan tamamen duygularımı yazdım gözyası dökerek..rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş..
Çok geçmiş olsun.. Allah sabrını versin inşallah.. Muhakkak ki bunda da bir hayır vardır ama hemen olduğu anda anlamıyoruz. Allah gönlünüze göre versin, evlat hasretinizi dindirsin hayırlısıyla inşallah..Şu hayat ne tuhaf :) Bazılarımız çok istiyo çocuk sahibi olamıyor, bazılarımız hiç istemiyo arka arkaya oluyor. Ama bizim elimizden gelen bişey yok. 10 ay arayla 3 bebeğimi kaybettim. Ben de hiç mutlu değilim ama Allah böyle münasip görsüyse napabilirim ki? 4ay da olsa yüzlerini göremesem de ikiz annesi gibi hisettim ya ona da şükür. Keşke yine ikiz bebeklere hamile kalsam. Ama hiç umudum yok. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Sağol canım Allaha şükür 4 yaşında bir oğlum var. İlk bebeğimde hiç sıkıntı yaşamadım ben Allahım acısını göstermesin. Ben ona tutunuyorum iki seferdir o olmasaydı bu kadar kolay atlatamazdım.Çok geçmiş olsun.. Allah sabrını versin inşallah.. Muhakkak ki bunda da bir hayır vardır ama hemen olduğu anda anlamıyoruz. Allah gönlünüze göre versin, evlat hasretinizi dindirsin hayırlısıyla inşallah..
Allah bağışlasın canım, ne güzel.. Allah ona, sizlere sağlık versin..Sağol canım Allaha şükür 4 yaşında bir oğlum var. İlk bebeğimde hiç sıkıntı yaşamadım ben Allahım acısını göstermesin. Ben ona tutunuyorum iki seferdir o olmasaydı bu kadar kolay atlatamazdım.
Cok sagolun suan bebegimin biri omzumda digeri uyuyor ama birazdan atar cigligi aciktim diye.iki aylik oldular cok sukur.rabbim isteyen herkese versin.dualarim hep onlar icin insan hasretini cekince anliyor.rabbim cok buyuk ihsan sahibi hic merak etmesin yazimi okuyanlar biraz sabir biraz dua biraz tevekkul..sonuc ins.bebeklerimiz kucagimizda.Hikayenizi çok duygulanarak okudum.. Ben de çok istiyorum bebek sahibi olmayı.. Allah inşallah iki bebeğinizi de dünyaya sağlıkla getirmenizi nasip etsin.. Ailenize sağlık mutluluk versin inşallah
Ben de şu an Allah'ın izniyle 7,5 aylık hamileyimCok sagolun suan bebegimin biri omzumda digeri uyuyor ama birazdan atar cigligi aciktim diye.iki aylik oldular cok sukur.rabbim isteyen herkese versin.dualarim hep onlar icin insan hasretini cekince anliyor.rabbim cok buyuk ihsan sahibi hic merak etmesin yazimi okuyanlar biraz sabir biraz dua biraz tevekkul..sonuc ins.bebeklerimiz kucagimizda.
Yazdiklarini okuyunca agladim Allahim zorda olan anne ve babaya hic bizaman boyle dusunceler yasatmasin 3 yil evlat hasretiyle yandim tedaviler gordum asilama yaptirdim olmadi tuttuk profun yolunu ameliyat olmam gerektigini soyledi oldum ve birkac ay bekledik yine olmadi bizim bebek bu kez tup bebege karar verdik isci maasiyla calisiyoruz sonucta ilcede oturuyoruz ve maddi zorluklar yasiyoruz tabikide ama bu yila girdik vi kez Allah yardim edecek dedik en basindan tek bebek istedim hep tek transfer oldu kontrole gittigimizde tutmustu ve hamileydim ama ikiz duyunca sok olduk esimle beklemiyoduk cunku icimde hep nasil bakarim korkum vardi dr ikiz deyince icim yandi resmen cok uzuldum sonra kafayi toparladim bunlar bana sabrimin sonucu Allahimin mukafatiydi nasil boyle dusundum diye vicdan azabi cektim resmen cok tovbe ettim uzuldugum icin simdi yavrulvarim dunyaya geldi 4 aylik adam oldularLutfen yardim edin konuscak kisilere ihtiyacim var oncelikle hamile kalmak isteyenlerden ozur diliyorum hepinizi cok iyi anliyorum cunku bende 2 senedir bebek hasretiyle yanip tutusan biriydim ama simdi hamileyim ve cok mutsuzum ailemde hic ikiz yok hicte aklima gelmezdi ikize hamile kalacagim maddi yonden hic hazir degilim 2ci bir bebege hergun agliyorum keske hamile olmasaydim diye napcam arkadaslar akil verin cok mutsuzum bagzen dogurmamayi bille dusunuyorum cunku onlara vercek bir gelecegim yok ve bunu daha yeni anliyorumcok kotu depresyona girdim lutfen yardim edin once allahtan sonra sizden bir care bekliyorum aldirirsam cok pisman olcagimida biliyorum. Kendimden nefret ediyorum lutfen anneler yardim edin bana
Maşallah , Allah bağışlasın ..Yazdiklarini okuyunca agladim Allahim zorda olan anne ve babaya hic bizaman boyle dusunceler yasatmasin 3 yil evlat hasretiyle yandim tedaviler gordum asilama yaptirdim olmadi tuttuk profun yolunu ameliyat olmam gerektigini soyledi oldum ve birkac ay bekledik yine olmadi bizim bebek bu kez tup bebege karar verdik isci maasiyla calisiyoruz sonucta ilcede oturuyoruz ve maddi zorluklar yasiyoruz tabikide ama bu yila girdik vi kez Allah yardim edecek dedik en basindan tek bebek istedim hep tek transfer oldu kontrole gittigimizde tutmustu ve hamileydim ama ikiz duyunca sok olduk esimle beklemiyoduk cunku icimde hep nasil bakarim korkum vardi dr ikiz deyince icim yandi resmen cok uzuldum sonra kafayi toparladim bunlar bana sabrimin sonucu Allahimin mukafatiydi nasil boyle dusundum diye vicdan azabi cektim resmen cok tovbe ettim uzuldugum icin simdi yavrulvarim dunyaya geldi 4 aylik adam oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?