• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda ikizlerimle minik bir tatil..

ay çok sevindim..Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
becerirsin kesinlikle..yeter ki eşin sana yardımcı olsun..benim eşim hakkını yiyemem bu konuda bana geceli gündüzlü çok yardımcı oluyor..
valla doğrusunu söylemek gerekirse bende kayınvalidemi istemem..zaten 7 yıl boyunca onlarla tatile gittim daha ne yapayım..
tesekkür ederim cok sagol :anneadayı: eşimden umudum var inşallah sizin gbı oluruz. ayrıca sen bılırsın en ıysını ama anlasamadıgın ınsanla tatıle gıtmek bence mantıksız. tatıl dedıgın huzurlu rahat olmalı. e 7 yıl zaten gitmişsin bence cocuklarla hıc alıstırma kalın aılecek basbasa.

Aman sakın alma bir iki göstemelik yardımcı olup sonra senden cok tatil yaparlar boşver kımse olmasın bir saat gir denize daha rahat et biz her sene götürüyorduk baktım kadın bronz dönüyor ben cocuk peşinde öğle uykusu yemek zayıflamıs ve aynı ten rengimle geri dönüyorım yaz tatilinden .eylülde kızım ben ve eşim gittik cok daha rahat ettik kimseye ayak uydurmak zorunda değilsin kızım şimarıklık yapmadı rahat huzurlu bir tatildi tavsiye ederim:)
bizimkiler tatil yapmaz eminim aslında..ama ben özellikle eşimin rahata alışmasını istemiyorum..çünkü bunun sonu yok..çocuklar bizim sonuçta biz alışmalıyız onlarla tatile gezmeye..

tesekkür ederim cok sagol :anneadayı: eşimden umudum var inşallah sizin gbı oluruz. ayrıca sen bılırsın en ıysını ama anlasamadıgın ınsanla tatıle gıtmek bence mantıksız. tatıl dedıgın huzurlu rahat olmalı. e 7 yıl zaten gitmişsin bence cocuklarla hıc alıstırma kalın aılecek basbasa.
yüzde yüz aynı düşüncedeyim..çekirdek aile olarak gitmeliyiz.. :)

Biz de bayram sonu gittik Antalyaya. Çok zor geçmedi . Orta karar diyelim
Eşim de büyüklerin yanımızda olmasını istiyor. Eğer kV niz ile anlasabiliyorsaniz tatilde büyük rahatlik olur. Ama bekar kardeşiniz gorumceniz felan vqrsa onlar dqha iyi olur.
benim bekar erkek kardeşim var ama onun bize yararı olmaz..böyle gide gele bebişlerde bizde alışacağız gibi geliyor..
aslına bakarsan ben annemi götürmek çok isterim..çünkü daha önce hiç otele tatile gitmedi..ama eşim kayınvalidemi mutlaka getireceği için vazgeçiyorum..ya bir seferliğine götüreceğiz ikisini de yada hiç kimseyi götürmeyeceğiz

Back
X