sonunda ipler elimde şimdi ne yapayım?

sedaing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
23
1
36
Erzurum
ben nişanlıyım yazında evlencez kısmetse ama bana zaman ayırmıyor nişanlım akşm 8 de çıkıyor dersten sonrada kahveye gidiyor arkadşları ile sürekli kavga ediyoruz bu yüzden en son geçen hafta 1 hafta byunca aramadm sonra hergün arayıp buluşalm falan deyince buluştuk ben bu durumdan memnun olmadığımı anlattım bu aralar iyi gidiyoruz hazır ipler elimdeyken bu durum sürsün istiyorum çünkü beyfendi 1 hafta sonra eski haline dönüyor sizce napiim??

kahve alışkanlığı bambaşka birşey vallahi ne desem bilemedim.. benimde nişanlımın abisi seninki gibiydi şimdi evliler eşi kızmasına küsmesine rağmen üzgünüm hala gidiyor haftasonları 1 gün..
dilerim sen caydırabilirsin.. ama metot konusunda inan bir bilgim yok..

bende olumlu olumsuz bi sürü örnek görüyorum bizimki ne olck hiç bilmiyorum ama kahve gerçkten iğrenç bişe kaldırsınlar yaa:))

kahveye gittiğinde ona tavrını koy.senden önemlimi bu kahve.Hiçte sevmem kahve kültürü olan erkekleri

bende kahve ne bilmezdm öğrendm sayesnde ama şöle bişe var bu konuda üstüne gidince inadına yapıyor

ya sevgilinle arandaki muhabbete bağlı.misal onun kahveye gittiği saatleri bilirsin o saatlerde hiç arama hatta sonrada arama.o sana dönüş yapıp neden aramadığını sorduğunda 'rahatsız etmek istemedim' gibi aslında kendinin rahatsız olduğunu anlatacaksın.tabi anlarsa

hahahaa anlamaz ama küsünce anlar
aman yok bi öğrendiğim taktk varsa o da aramamk artık buluşalmda demiyorum o diyene kadr bekliyom çatlasamda yani bu arkadşları maçlarıı kurtlar vadileri delirtiyo beniii ne varsaa gel yanıma huzur bul işte adammm:))

Öncelikle, ben mecazi anlamda bile veya öylesine bile kullanılmış haliyle, şu bir insanın iplerinin bir başkasında olması tabirini hiç sevmiyorum niyeyse.

Bu konuda iplerin elinizde olması gibi bir şey nasıl olur bilemiyorum ama, kahve alışkanlığının bir dolu alışkanlık ve bağımlılık benzeri birşey olduğunu iyi biliyorum.

ayrıca henüz nişanlıymışsınız ve saat sekize kadar çalışan bir nişanlınız var. İnsanlar evli bile olsalar, hayat sadece iki kişilik olamaz bu mümkün değildir ve de doğru değildir zaten.

Dolayısıyla, nişanlınız konumuyla veya eşiniz konumuyla hiç farketmez, arkadaşlarıyla görüşme alışkanlığı eğer kahvede beraber olmak ise kahveye mutlaka gidecek, yok değil balıga giderek oluyorsa fırsat buldukça ve öncelikli olarak balığa mutlaka çıkacak, tuttuğu takımın maçlarını hiç kaçırmıyorsa yine aynı şekilde arkadaşlarıyla mutlaka hepsine gitmek isteyecek, yürüyüşü dereyi tepeyi seviyorsa hafta sonlarını mutlaka böyle bir etkinlikte geçirmek isteyecek, sanatsal etkinlikleri seviyorsa yine aynı şekilde hem kendi hem de arkadaşlarıyla buluşmak için mutlaka bunları yapmak isteyecek, ilginç şeylere düşkünse dağda bayırda elinde fotoğraf makinesiyle gezecek gibi gibi gibi....

Bu örnekler arttırılabilir çeşit çeşit.

Sonuçta önemli olan, her iki tarafın da karşılıklı olarak birbirlerinden ricalarını doğru bir şekilde dile getirebilmeleri ve her konuda karşılıklı taleplerin ve verilecek ödünlerin dozunun iyi ayarlanmasıdır.

Yine her iki tarafın da, evlilik müessesesinin gereğini ve önemini farkedebilmeleri, artık sadece kendi sorumluluklarını değil birbirlerinin de sorumluluklarını taşımaları gerektiğini doğru bir şekilde ama gereksiz sınırlamalar ve kısıtlamalar yapmadan, evli olmalarına rağmen her iki tarafın da, birbirlerinin sonuçta ayrı ve başka bir birey olduğunu asla unutmadan hareket edebilmesidir.

Eğer daha ciddi veya can sıkıcı bir mesele yoksa ortada, veya aranızda anlaşmazlığa sebep olan başkaca birşeyler yoksa, en azndan nişanlılık döneminizdeyken akşamları kahveye giderek arkadaşlarıyla yaptığı buluşmaların aranızda büyük bir mesele halini almasının yanlış olacağını ve hem sizi hem de karşınızdakini belki de boş yere üzeceğini ve yok yere canınızı sıkmaktan başka bir şey olmayacağını düşünüyorum.

Evlendiğinizde aynı çevrede oturacaksanız, belki o zamanlar için birden bu alışkanlığını yenmesi zor olmasın diye, şimdiden biraz daha seyrekleştirmesi bu konuda iyi bir antrenman olabilir. Haftanın belli günlerinde kahveye gitmek gibi ortak bir noktada çözüm üretebilirsiniz belki.

üf hiç haz etmediğim erkek tipi. babam da böyleydi annem ne kadar uğraşsa da başarılı olamadı valla. işin garibi kahve pislik bi yer gibi geliyor ama çok kaliteli meslek sahibi insanlar da oluyor orda. babamın bütün arkadaşları çok önemli görevlerde insanlardır mesela o yüzden.
madem kahveyi seviyor bu insanlar kahvede ne yapıyorlar oyun oynayıp muhabbet ediyorlar çok güzel kafeler var kızlı erkekli gidilebilecek bence bi sevgili çift daha bulun onlarla hep beraber gidin
sevgilinizin hayatına daha müdahil olmuş olursunuz.
ama ben saat 8de çıkan adamın koşa koşa kahveye gidecek enerjiyi nerden bulduğunu çok merak ettim açıkçası.
hergün buluşalım deseniz yorgunum işten çıktım der kesin.
şu erkeklerin arkadaşlarına bu kadar aşık olması ne garip.

çok güzel yamışsınız teşekkür ederm ama işte biz bi çözüme ulaşamıyoruz maç var gidiyor işi var gidiyor banada haftada 1 2 kez vakt ayrırıyor yalan diyemem ama o hep böyleymiş gece 12 de girermiş hep eve benm korkum evlenncede böyle deam etmesi şmdi anlaşıyyoruz evlennce haftada 2 gün gidersn o bazen oluyoki 3 4 olsun deliriyorum o zaman bide erkekler evlennce daha raht oluyor diyen çok açıkcası bu korkum şmdi için değil daha çok evlilik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…