- Konu Sahibi beautygirl16
-
Kız ben gözlük almak için gözlerimi bozdum resmen . Böyle şeyleri umursama bence aşk sevgi dış görünüşe bakmıyo . Ne kadar yakışıklı bi cocuk olursa olsun karşındaki çocuk gibi davranırsa yada hovardalik yaparsa yanında olur musun
Hahahha öylelerini çok duydum, ama gözlüklerimi degistirmek istiyorum yarin dukkiana gidip bakmam lazim.
Zaten onun dis gorunusu umrumda degil, yasadigim yerde bunun gibi bir türk yok deyebilirim. Hem akilli hem çaliskan ....
Bak işte onun da sende bunu bulması gerekiyor . bu kız güzel sevgili olayım dememeli . Ki zaten bi erkek dış görünüşünü begeni sevgili oluyorsa bi kızla düşünceleri başkadır . Ayrıca erkek arkadaşımla tanistigimizda bende kiloluydum ama onunla birlikte zayiflamis beraber spor yaptık ki o bana zayiflicaksin demedi hiç bi zaman ben istedim :) Zekanda tavirlarinda etkilemeye bak güzellik mutlaka olur bin bir türlü makyaj malzemesi zayıflama aletleri var :)
Bunlari duydukça çok rahatliyorum.
Ama komsumla ben hiç konusmam, ne selam veririm nede ilgileniyormus gibi yaparim...
O sevgin yüzünden olan bi durum genelde böyle oluyor zaten utaniyorsun. Tavuk pilav yap evde çocuğa götür Hayır yapıyoruz diye
Çok iyi vermişsiniz ben de bir şey sormak istiyorum o istikrarı nasıl sağladınız ben 2 gün diyetteyim ikincigünün akşamı çatlayana kadar yiyorum hep aynı kısır döngü
çünkü aç kalarak diyet yapıyorsun cnm benim eski diyetler hep o sebepten bitti
diyet yapmak mesele değil ki bir ay aç kalabilirim
sonra tıkabasa yerim hop geriye geliyor fazlasıyla
beslenme alışkanlığını değiştirmek gerek
aburcuburu azaltmak hatta amaç kilo vermekse belli bir süre hiç yememek ideal kiloya ulaşıldığında dozunda tüketmek gerek çok isteniyorsa
aç kalmayın sağlıklı doğal şeyler yiyin
o zaman bir elmanın bir peynirin bir yemeğin lezzetini alacaksınız bir çorbayı lezzetle içeceksiniz
damağınız gerçek tada ulaşıcak
o yapay gıdalar kimyasallarla bezeli
Insallah veririm. Size bir hafta sonra kilomu söylerim, insallah 73 -74 olurum.
Ablalar beni diger konularimda hatirliyorsunuzdur.
Size bir iyi bir de kötü haberim var.
Komsumdan hoslaniyordum ya ben, ayrilmis sevgilisinden bir iki gün önce bende kuzeni araciligiyla duydum. Ben çok sevindim dün sevincimden resmen uyuyamadim. Bakin biseyde yapmadim sadece dua ettim hahaah
Benim açimda kötü haberde ramazanda kilo almam. Boyum 1.64 kilom ise tam 78. Tarti aldim kendime , tartilinca shok oldum.
Komsumla konusmam için bana güven lazim, güven için zayiflamam lazim , zayiflamam içinde tam bir ayim var.
Okullar burda 1 eylül açiliyor , ozamana 10 kilo vermeliyim.
Aklimda isveç diyeti vardi ama bana uygun olmadigini dusunuyorum.
Birde sonrasinda nasil etkilerim?
Aynen dediginiz gibi yapicam ben. Zaten zayiflamak için can atiyorum.
Ben ramazandan önce hergün bir veya iki bardak zencefilçayi içiyordum arada içine sarimsakta atiyordum, sizce onda faydasini gorebilirmiyim?
bir de ben dış görünüş önemli değil masalına inanmıyorum
bir genç kız bakımlı ve sağlıklı bir vücuda sahip olmalı özellikle
bu hem özgüven için gereklidir hem de bir erkek ilk etapta görüntüye bakar
o niyeti bozuk olan insanlar görüntü artı hal ve harekete bakar
benim cilt sorunum var şuan erkek arkadaşım da diyor benim için hiç önemli değil benim cildimde izler olsa sivilceler olsa sen beni beğenmez misin diye
evet şimdi benim cildilmde sivilce lekesi olması onda negatif bir şey oluşturmuyor biliyorum şuan bu onun için gerçekten sorun değil
ama bana aşık olma sebebi duru yüzüm ve hanım hanımcık davranışlarımdı
nitekim ben de ilk önce onun dış görünüşüne aşık oldum benim dikkatimi çekti, tanımam etmem
huyunu suyunu tanıdıkça öğrendim ve ilişkimizin devamı öyle geldi
sadece diyet değil ama diyeti kesinlikle yap ablan olarak söylüyorum kilo vermelisin vericeksin anlattığım şekilde kolayca
dişlerin sararmış olmasın mutlaka fırçala düzenli olarak
hergün duş al
saçların temiz giysilerin her daim temiz olsun
bir genç kız mis kokmalı sakın ağır parfümler kullanma
doğallığınla parlamalısın
vücudunu ne zaman epilasyona başlarsın ya da başladın mı bilmiyorum ama ağda ya da makine ye alıştır sakın jilet vurma
tırnakların temiz olsun ojeli olsun demiyorum
zaten dediğim gibi beslenirsen cildin ışıldayacak saçların parlayacak tırnakların güçlenecek
benim cilt problemim yaşadığım hormonal bir bozukluktan kaynaklanıyor sivilce çıkmasına sebep oldu dudaklarımın üstünde şimdi tedavi görüyorum kalan lekeler için
onlarda geçiyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?