sağol canımArkadaşım , hepsi çok güzel , çiçeğin renkleride ,
fakat çiçek top gibi duruyor.aynı renklerde canı çiçek ,çok daha hoşolur
çok teşekkür ederim canımÇok çok güzel bayıldım canım.Özellikle kollar çok hoş normalde bolero tipi kolları hiç sevmem ama bu çok guzel gercekten.Bende gelin ayakkabımı renkli düşünüyorum.Güle güle mutlulukla giy inş.:):)
teşekkür ederim tatlım,amin inşallah...modeli çok beğendim canım...zaten benim favorilerim arasında ama ben boydan kaybettiğim için üzerimde düşünemiyorum.....buketin ve ayakkabında çok hoş uyumlular.......
herşey gönlünce olsun,mutluluklar dilerim.....
teşekkürler kuzumsüperrrrr! mutluklar dilerim canm :))
Kızlar sonunda karar verdim,hiç aklımda olmayan ve özellikle aşkucumun çok beğendiği şu modelde karar kıldım.
Yorumlarınızı beklerim...
Bu arada gelin çiçeğimi ve ayakkabılarımı da bu renk ve modellerde düşünüyorum sizce nasıl olur kızlar,uyar mı bu gelinliğe?
Eki Görüntüle 354647 Eki Görüntüle 354648 gelinliğim bu olacak nasipse,dikiliyor...
ama kolları şöyle olacak kızlar
Eki Görüntüle 354651
gelin buketini ve ayakkabıları ise şöyle düşünüyorum,gelinliğimin rengi kreme yakın kırık beyaz oluyor,sizce uyar mı bu ayakkabı ve çiçek?
Eki Görüntüle 354652 Eki Görüntüle 354653
Eki Görüntüle 354654 Eki Görüntüle 354655
yorumlarınızı alayım fıstıklaaaar
benim gelinlikçim de bu modeli önerdi. Çok güzel duruyor üstte dedi. Ben farklı bir modele karar verdim ama bu da çok şık gerçekten :) Güle güle giy, çiçeğini de çok beğendim ama ayakkabı için biraz daha farklı bir model düşün derim.
teşekkür ederim tatlım
gelinliğin çok hoş gerçekten çok zarif allah mesut etsin fakat ayakkabılar daha şık olmalı bence sade ve daha hoş durabilecek bi model forever new de bulabilirsin mesela böyle bir şey
Eki Görüntüle 367811
Gelinliğe, ayakkabı-buket kombinine bayıldım :) Mutlu günleriniz olur inşallah.
Acaba nerde diktiriyorsunuz, ben de bu modeli çok beğenmiştim. Diktirmeye karar verirsem en azında daha önce yapmış olan birini tercih edeyim :)
Çok zarif bence canım mutluluklar
canım çok güzelmiş bende mi böyle bişi diktirsem diye içimden geçti :)
gelinlik güzel ama kollarını begenmedım ben onları cıkartırsan süper durabılr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?