Gelinlik Modelleri Sonunda karar verdim işte gelinliğim...

modeli çok beğendim canım...zaten benim favorilerim arasında ama ben boydan kaybettiğim için üzerimde düşünemiyorum.....buketin ve ayakkabında çok hoş uyumlular.......

herşey gönlünce olsun,mutluluklar dilerim.....

süperrrrr! mutluklar dilerim canm :))

Arkadaşım , hepsi çok güzel , çiçeğin renkleride ,
fakat çiçek top gibi duruyor.aynı renklerde canı çiçek ,çok daha hoşolur
sağol canım
nişanlımda aynı şeyi söyledi,disko topu gibi dedi çiçek için karar verdim altına tül koydurtucam ve o kadar yuvarlak yaptırmıcam buketi
çok teşekkür ederim canım kolları bolero gibi diil alttaki gamze özçelikin kolları gibi olacak ama,gerçi onuda sölemiş olabilirsin :26:
teşekkür ederim tatlım,amin inşallah... benimde boyum çok uzun değil kuzum 1.67yim topuklu falan yapıcaz bişiler sende düşünebilirsin bence
süperrrrr! mutluklar dilerim canm :))
teşekkürler kuzum

benim gelinlikçim de bu modeli önerdi. Çok güzel duruyor üstte dedi. Ben farklı bir modele karar verdim ama bu da çok şık gerçekten :) Güle güle giy, çiçeğini de çok beğendim ama ayakkabı için biraz daha farklı bir model düşün derim.

teşekkür ederim canım ayakkabının bulursam önü açık olanını alacağım nasipse ama renk ve sadelik olarak bundan yanayım

gelinliğin çok hoş gerçekten çok zarif allah mesut etsin fakat ayakkabılar daha şık olmalı bence sade ve daha hoş durabilecek bi model forever new de bulabilirsin mesela böyle bir şey

teşekkür ederim tatlım

Gelinliğe, ayakkabı-buket kombinine bayıldım :) Mutlu günleriniz olur inşallah.

Acaba nerde diktiriyorsunuz, ben de bu modeli çok beğenmiştim. Diktirmeye karar verirsem en azında daha önce yapmış olan birini tercih edeyim :)

teşekkür ederim canım... çok güselmiş gerçekten bu ayakkabılarda bayıldım...
nişanlımda aynı şeyi söyledi daha şık seçelim dedi ve haftasonu sipariş ettik ayakkabılarımı.özel yapılıyor ayağıma göre inşallah rahat ederim...

teşekkürler tatlım
bakırköyde diktiriyorum canım,paris modaevinde...

nişanlımında beğenisine kulak vererek gelinlik ayakkabımın seçimini şu şekilde yaptım canlar...

bu model yapılıyor ayakkabım ama ben üstündeki taşı istemedim,sizce taş koydurtayım mı yoksa taşsız mı kalsın kızlar?sizce nasıl?

zevklerimiz uyuşuyor galiba bende bu gelinliği ve gamze özçeliğin kol tarzını çok beğeniyorum. :) benimde düğünüm eylülde daha gelinlik işine adım atmadım sadece sormakla yetiniyorum.Sadece merak ettim provalar ne alemde gidiyor? son hali varmı gelinliğinin?

Çook güzel gelinlik modeli dantelde şıklığını o kadar bütünlüyor ki.. Allah olmayanlarada versin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…