sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

ikna ederim dıye dusunmus amcamı ama 10 yıl oldu artık babaannem dayanamadıgı ıcın cıkıyıor iste

bilmiyoruz ki durum ne kaynana belki geldi yerleştı . kendı evındne kastı ne ? tapusumu onunmus yoksa kaynana zaten o evde mı oturuyormus. belki gelın gıtmek ıstıyor ama koca gıtmıyor bilmiyoruz kii

bilmiyoruz ki durum ne kaynana belki geldi yerleştı . kendı evındne kastı ne ? tapusumu onunmus yoksa kaynana zaten o evde mı oturuyormus. belki gelın gıtmek ıstıyor ama koca gıtmıyor bilmiyoruz kii
sen ne fitne fucur bırısın ya oldugu gıbı yazdım dede yadigari ev dedim daha ne dıyim anlama kapasiten kıt galiba babanemın 30 yıllık evı dıyorum

Aynen canım haklısın bence sen bak babaannene çağır evine..
hımmm evlıymıs ne guzel kendı babaannesı bu kadar üzülecegine kendı baksın babaannesıne zaten medenı bırıymıs ya kendısı kesın kocası da medenıdır . ınan bana evınde 1 hafta bakmaz babaannesıne kocasındna önce kendısı kovar . konu acmıs ya .. gulelım barı

benım babaannem ıste oyle gururludur ödü kopar kmseye yuk olmamak ıcın bu benım fıkrım ben acıdım sadece paylasmak ıstedm ama yanls yer secmısım denıze anlatsam daha ıyı

Ee madem gururluydu bu kadar neden gelinle oturma şartı koştu başta?Hanımefendi gibi otursaydi evinde.

Sen de evliymişsin acıdıysan al yanına sende kalsin bakalim yaşamak kolay mi yaşlılarla?

sen ne fitne fucur bırısın ya oldugu gıbı yazdım dede yadigari ev dedim daha ne dıyim anlama kapasiten kıt galiba babanemın 30 yıllık evı dıyorum
tabıı dogruyu söyleyıce ısıne gelmıyr degıl mı medenı arkadas. 5 dk da medenıyetın bozuldu hakarete basladın. sen bak babaannene bak evınde varmıs

senı kibledim lutfen artık konuma yorum yazma senınle muhatap olmak ıstemıyırum

Bizim milletin yarim yamalak okudugu ne kadarda beli .. Yenge anlasmali geliyor eve , okadarda cok rahat dolasmak istiyorsa yengesi cikmasi lazimdi..babane kendisine baka biliyormus saten. Og ne guzel hazir eve konmak .. Babanne allah bilir kendisinden neler kısmıştır o evi almak icin..

ben 2 yıllık evlıyım ve kayınvalıdemlede anne kız gibiyiz medenı olmak insan olmak boyle bısı
Senin evinde mi kalıyor kayinvaliden?Senin evinde kalmıyorsa boşuna anne kız gibiyiz şarkısı söyleme öyle anlaşılmıyor o.

anlamıyormusunuz arkadasım babanem kımseyle kalmaz istemıyor kımseye yuk olmak amcamla yasadıkları ev babanemın 30 yıllık evı
gelini değil önce oğlu dusunecek . senın babanda dahıl sahıp cıksalar babaannen degıl amcan cıkardı o evden zaten. basına sarmıssınız onarın uzaktan söylenıyorsunuz. siz de sorumluluk yok tabııı

allah razı olsun ya özet bu işte vallahı su serptiniz yuregıme deli oldum burda

ya herkes tersleyınce ısı babaannemın evıne getırdı. asıl şikayetı gelın bakmak ıstemıyr yaslı kadın dıyordu.

belki gelin cıkıyordur oglu cıkmıyordur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…