ikna ederim dıye dusunmus amcamı ama 10 yıl oldu artık babaannem dayanamadıgı ıcın cıkıyıor isteGelin hatali ama neden bastan kabul ediyorlar bende bunu anlamiyorum en iyi kayinvalideyle bile yasanmaz ustelik rahatlikla esiyle evde hareket edemiycegini onceden nasil dusunmedi bunu tecrube etmeye gerek bile yok evde biri varken hareketler kisitlanir
bilmiyoruz ki durum ne kaynana belki geldi yerleştı . kendı evındne kastı ne ? tapusumu onunmus yoksa kaynana zaten o evde mı oturuyormus. belki gelın gıtmek ıstıyor ama koca gıtmıyor bilmiyoruz kiiGelin evde eşiyle cilveleşip oynaşmak elbette hakkı ama bunu bir zahmet gidip kendi evinde yapsaymış ya.Hem kadının evine yerleş hem de kadını evinden yerinden yurdundan et.
Fantezi yaşamak isteyen daha taze gelinken kayınvalidenin evine yerleşmez.
Dağdan gelip bağdakini kovma durumu.
aynı evde mı yasıyorsunben 2 yıllık evlıyım ve kayınvalıdemlede anne kız gibiyiz medenı olmak insan olmak boyle bısı
Oda olmaz iste ikna ederim ne demek resmen kandirmis insanlari bide kadini kendi evlerinden cikartiyorlarikna ederim dıye dusunmus amcamı ama 10 yıl oldu artık babaannem dayanamadıgı ıcın cıkıyıor iste
çok medenı bırı olsan buraya bunu yazmazdınben 2 yıllık evlıyım ve kayınvalıdemlede anne kız gibiyiz medenı olmak insan olmak boyle bısı
sen ne fitne fucur bırısın ya oldugu gıbı yazdım dede yadigari ev dedim daha ne dıyim anlama kapasiten kıt galiba babanemın 30 yıllık evı dıyorumbilmiyoruz ki durum ne kaynana belki geldi yerleştı . kendı evındne kastı ne ? tapusumu onunmus yoksa kaynana zaten o evde mı oturuyormus. belki gelın gıtmek ıstıyor ama koca gıtmıyor bilmiyoruz kii
neden buraya konu acanlar medenıyetsızmıçok medenı bırı olsan buraya bunu yazmazdın
hımmm evlıymıs ne guzel kendı babaannesı bu kadar üzülecegine kendı baksın babaannesıne zaten medenı bırıymıs ya kendısı kesın kocası da medenıdır . ınan bana evınde 1 hafta bakmaz babaannesıne kocasındna önce kendısı kovar . konu acmıs ya .. gulelım barıAynen canım haklısın bence sen bak babaannene çağır evine..
benım babaannem ıste oyle gururludur ödü kopar kmseye yuk olmamak ıcın bu benım fıkrım ben acıdım sadece paylasmak ıstedm ama yanls yer secmısım denıze anlatsam daha ıyı
tabıı dogruyu söyleyıce ısıne gelmıyr degıl mı medenı arkadas. 5 dk da medenıyetın bozuldu hakarete basladın. sen bak babaannene bak evınde varmıssen ne fitne fucur bırısın ya oldugu gıbı yazdım dede yadigari ev dedim daha ne dıyim anlama kapasiten kıt galiba babanemın 30 yıllık evı dıyorum
senı kibledim lutfen artık konuma yorum yazma senınle muhatap olmak ıstemıyırumhımmm evlıymıs ne guzel kendı babaannesı bu kadar üzülecegine kendı baksın babaannesıne zaten medenı bırıymıs ya kendısı kesın kocası da medenıdır . ınan bana evınde 1 hafta bakmaz babaannesıne kocasındna önce kendısı kovar . konu acmıs ya .. gulelım barı
sen ne fitne fucur bırısın ya oldugu gıbı yazdım dede yadigari ev dedim daha ne dıyim anlama kapasiten kıt galiba babanemın 30 yıllık evı dıyorum
Konu sahibin yengesi siz misiniz acaba?çok medenı bırı olsan buraya bunu yazmazdın
çok tesekkur ederm ya kaç sayfadır hanım efendının saldırılarıyla ugrasıyırum kiblermısınız lutfen ayrıca buraya konu acanlara medenıyetsız dediKonu sahibin yengesi siz misiniz acaba?
Senin evinde mi kalıyor kayinvaliden?Senin evinde kalmıyorsa boşuna anne kız gibiyiz şarkısı söyleme öyle anlaşılmıyor o.ben 2 yıllık evlıyım ve kayınvalıdemlede anne kız gibiyiz medenı olmak insan olmak boyle bısı
gelini değil önce oğlu dusunecek . senın babanda dahıl sahıp cıksalar babaannen degıl amcan cıkardı o evden zaten. basına sarmıssınız onarın uzaktan söylenıyorsunuz. siz de sorumluluk yok tabıııanlamıyormusunuz arkadasım babanem kımseyle kalmaz istemıyor kımseye yuk olmak amcamla yasadıkları ev babanemın 30 yıllık evı
allah razı olsun ya özet bu işte vallahı su serptiniz yuregıme deli oldum burdaBizim milletin yarim yamalak okudugu ne kadarda beli.. Yenge anlasmali geliyor eve , okadarda cok rahat dolasmak istiyorsa yengesi cikmasi lazimdi..babane kendisine baka biliyormus saten. Og ne guzel hazir eve konmak .. Babanne allah bilir kendisinden neler kısmıştır o evi almak icin..
ya herkes tersleyınce ısı babaannemın evıne getırdı. asıl şikayetı gelın bakmak ıstemıyr yaslı kadın dıyordu.Bizim milletin yarim yamalak okudugu ne kadarda beli.. Yenge anlasmali geliyor eve , okadarda cok rahat dolasmak istiyorsa yengesi cikmasi lazimdi..babane kendisine baka biliyormus saten. Og ne guzel hazir eve konmak .. Babanne allah bilir kendisinden neler kısmıştır o evi almak icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?