sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

Esimi sonra ikna ederim dusunceside varmis ustelik gelindr cok dusunceli hakkaniyetli olsa annenin evi burasi bizim cikmamiz lazim derdi bence oda masum degil..gecelik giyip evde dolasamiyorum diye bahane uretiyor bunu bastan zaten biliyor olmaliydi babanenin gecimsiz tarafi olsa onlari soylerdi sebep olarak konu sahibi babanesiyle ilgili olumsuz birsey belirtmemis zaten sorun cikartmaya meyilli bir kadin olsa ben degil siz cikin derdi

Nasıl acımasız konuşmalar bunlar? Umarım hayat sizi acımasızca bilmeden hüküm verdiğiniz hayatlar üzerinden sınamaz.! Zira yaşlılığı düşkünlüğü o yaşta bir nefese ne kadar ihtiyaç duyulur bilmiyoruz. Çok yazık çok. Bende ekleyeyim bari. Umarım babaanne olduğumda kocam vefat eder yanlız kalırsam gelinim felan olursa umarım iyi oluruz umarım !

Gelin basta kabul etmeseymiş evet. Ev ustune ev olmuyor bunu anlamamakta israr ediyor bazilari ancak ayni eve cikildi diye bu durumu kabullenip oturmak zorunda değil kimse.
Hoş kadını kiraya cikartmak yerine, kendileri kiraya gitmelilerdi bence ama ev kimin üzerine ?

Ayrica geline saydiriyorsunuzda geri kalan 4 cocuk niye bir annelerine sahip cikamiyor? Siz bu kadar uzulmuşsunuz madem sizinle yaşasın babanneniz.

ama emın olun karsı cıkanlar yaraları olan ınsanlar ve burada yazıp deşarj oluyorlar sizin benım gibilerde hayattan ders alıyoruz pay cıkarıyoruz paylasmak bu yuzden var işte♥

O zaman babaanne ve diger cocuklari uyanik davranip
Nasil olsa bu bakar
Bizde rahat ederiz diye dusunmeyecekti ..
Ev ev ustune olmaz kendin soyluyorsun iste
Gelin hanim cahildi gencti kabul etti diyelim koca kadin bilmiyor mu ne olabilecegini ...
Babaannen de 30 yillik evinde
Kalkp kendi yemegini hazirlasaydi bi zahmet
11 e kadar hizmet bekleyecegine
Her neyse hadi atti kadini kapinin onune koydu
Simdi niye alip siz bakmiyorsunuz ??????

ev babaannemın dedemden kalma ... boyle bır ıstegı olsa bızden once halam bırakmaz ama elı ayagı tutuyor ve kkımseye muhtac olmak ıstemıyor

babanem 69 yasında bakılacak bir durumu yok allah kötü kalplilerin eline düşürmesin düşkun olursa bız kmseye baktrmayız babanemızı ...

ev babaannemın dedemden kalma ... boyle bır ıstegı olsa bızden once halam bırakmaz ama elı ayagı tutuyor ve kkımseye muhtac olmak ıstemıyor

Ev babanenin eviyse cingar cikarin hepiniz toplanip. Kadinin tapulu evinden edip kiraya cikartmak ne demek ya? Yenge ayri ev istiyorsa defolup gidecek kiraya. Kadinin eli ayagida tutuyormuş evide varmis mis gibi yasardi.

Bu duruma susmayin, babaneyi dinlemeyin o ev kadinin eviyse yengeye yedirmeyin. Kendisinin olmayan evde artistlik yapiyor birde basbasa kalamadim diye elimde kalir valla oyle kadin.

Madem böyle istedi gelin kesinlikle evimden çıkarırdım.
huzur felan da bozmazdım oğluma da yansıtmazdım.
Beni benim evimde yanlız bırakın bu kadar süre kaldınız yeter derdim.

Anlaşılan ne kadar pamuk bir babaanneniz varmış ki kendi çıkıyor Allah onun ve onun gibi düşkünlerin yanında olsun.

Çünkü insanlar çok acımasız unutuyoruz arkadaşım unutuyoruz 3 günlüğüne geldik gideceğiz neyin davasındayız unutuyoruz

babanem 69 yasında bakılacak bir durumu yok allah kötü kalplilerin eline düşürmesin düşkun olursa bız kmseye baktrmayız babanemızı ...

Geline gelince yasli kadincagiz
Size gelince genc kiz oluyo herhalde
Hem nalina
Hem mihina vuruyorsun ..
Ee hadi bakalim
Yaslaninca siz bakarsiniz eminim !!!
Benden bu kadar
Banlanmayi daha kaliteli konularda yasamak istiyorum
Bye

insanlar ne kadar kötü yürekli olmuş, konu sahibi üzüldüm babaannen için.
benim dayımın eşi de anneanneme ne vaatlerde bulundu evlenene kadar, yok sana ömür boyu bakacağım, yok bütün hizmetini ben yapacağım, yeter ki beni oğlunla evlendir diye. evlendikten bir sene sonra, bu yenge bile demeye dilimin varmadığı kadını anneannemi evine bile almıyordu, neler çektirdi kadına anlatamam. son günlerini kızlarında geçirdi anneannem, gidip gelemedi oğluna. ama o yengeme hep beddua etti ölene kadar.
anneannem öldükten bir süre sonra dayım terk etti onu, başka kadınla evlendi. ikinci eşi çok iyi bir kadın, keşke anneannemde görebilseydi onu. yani ah kalmıyor anlayacağın.
ben de hem gelinim hem de oğul sahibiyim. tabi ki KV ile yaşamak istemem. ama asla vicdansızlık da yapmam yaşlı bir insana. Gelir aylarca kalır bizde. Allah var yukarıda, eziyet edersem eşim görmez belki ama Allah görür.
Büyük Allahım herkesi kötü kaynanalardan ve bir o kadarda kötü gelinlerden korusun.
Yorumları okudum da ne kadar acımasız ve bencil olmuş insanlar. bu şekilde yorum yapanlar ilerleyen yıllarda evlatlarının evinden kovulurlarsa da bu tarz yorumlar yapabilecekler mi acaba, çünkü dürüst olmak bunu gerektirir.

Yahu sen öyle yazmamışsın ama demissin ki en başından şart koştular yenge hanim kabul etti.Ben o cümleden amcanın evlenip yengeni annesinin evine getirdiğini anlamıyorum ne yazık ki.Öyleyse durum değişir.

Ama alınmaca yok babannen 10 yıl ite kaka birlikte kalacagina keşke ayrı eve çıkın deseydi amcana.Yada halan annesine kiralik ev bulacağına amcana annemin evinden çıkın deseydi.

Sen bi de daha çok sanki yengen bakmak zorunca gibi bi anlatımla yazdığın için tepki aldın.Kadın tabi kocasıyla başbaşa kalacak gecelikle salınacak bundan daha doğal ne var.

Neyse ev bulacağınıza 4 kardes bir olsunlar amcanı evden çıkarsınlar.Amcanlarda baksınlar basının çaresine.Babannende otursun evinde güzel güzel mutlu mutlu.

ölmüş annemın üzerine yemın ederım işte tamda anlattıgınız gibi bir babaannem var dünya iyisi günahtan ınsan kırmaktan korkar kendı kırılır ama kmseyı kırmaz araları bozulmasın dıye bunca seyı amcama bıle soylemedı amcam bılse belki cıkmayı o teklıf ederdi... sizin gibi iyi kalpli insanların anlayıslı ınsanların var oldugunu bılmek insanı rahatlatıyor ınanın♥

babanem araları bozulmasın dıye hiçbirsey soylemedı ki amcama... bilse belkı amcam bız gıdelım derdi gerci istanbul gibi bir yerde kira derdi yok işine gelıyor... yengem kabul ettı babanemle bir yasamayı sonradan dedi biza ikna ederim sandım ayrı eve dıye itiraf etti ben biraz o anlık hırsımla yazdım yanlıs aksettirdim sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…