- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
Listede diger arkadasa yoladim cumlenizi anlar belki diye ... Ben anladimamca cıkmayınca ayrı eve oda ne yaptı ne ettı kadını yolladı bunu demek ıstedım ev dedeyadıgarı yanı babanemın
ama ilk sayfada arsız deyınce cevap vermeden duramadım tahrık ettık kayınvalide takıntısı var sümbülünTamam ama polemik çıkaran da,bu polemiğe cevap verende ban yiyor maalesef.zamanla ogrenirsin sende :) yalnız tartismaniz cok komikti yaa kusura bakma yirtildim gece gece
Maalesef sen de ban yiyecek gibisin. Saldırıya maruz kaldığında uygun dille cevap verip kibleyeceksin.En güzeli görmezden gelip kiblemek.ben nıye ban yıyorumkı okadar saldırıya maruz kaldım ne arsızlıgım kaldı ne medenıyetsılıgım
Esimi sonra ikna ederim dusunceside varmis ustelik gelindr cok dusunceli hakkaniyetli olsa annenin evi burasi bizim cikmamiz lazim derdi bence oda masum degil..gecelik giyip evde dolasamiyorum diye bahane uretiyor bunu bastan zaten biliyor olmaliydi babanenin gecimsiz tarafi olsa onlari soylerdi sebep olarak konu sahibi babanesiyle ilgili olumsuz birsey belirtmemis zaten sorun cikartmaya meyilli bir kadin olsa ben degil siz cikin derdiAynı şey değil ki.Genç yaşta aşk meşkin verdiği heyecanla kabul ediyor bi çok genç kız kayinvalideyle oturmayı bence.Yada başta çok iyi anlaşıyorlar hep öyle gidecek sanıyolar ama sorun oluyor haliyle.Yani bi kere evet dedi diye senet imzalamadı ya bu kadın.Kadının 5 çocuğu var sadece birinde kalıyor bunun bayramı seyranı var herkes babaannenin evi diye bu kadına gidecek kolay mı sizce?Sonradan pişman olmuş vazgeçmiş olabilir ki konu sahibinin babannesini de bilmiyoruz belki geçimsiz biri?
Evi sahiplenmesi doğru değil ama kayinvalide kendi istegiyle çıkmış evden istemese oğluna çık diyebilirdi herhalde.
derdimi suya anlatsaymısım daha iyiymiş akar gidermiş. ama sizle gibi anlayıslı ınsanlar anladı ya bıraz olsun tarafımda oldular ya buda yeter♥Ay hakikaten içim şişti millet okumadan anlamadan bir sürü abuk subuk yorum yapıyor kapatın bence konuyu
Nasıl acımasız konuşmalar bunlar? Umarım hayat sizi acımasızca bilmeden hüküm verdiğiniz hayatlar üzerinden sınamaz.! Zira yaşlılığı düşkünlüğü o yaşta bir nefese ne kadar ihtiyaç duyulur bilmiyoruz. Çok yazık çok. Bende ekleyeyim bari. Umarım babaanne olduğumda kocam vefat eder yanlız kalırsam gelinim felan olursa umarım iyi oluruz umarım !yazmıssın a yıllarca baktı dıye bırazda annene babana söylede sız bakın o kadar savunuyorsan. kaynanayla oturmakta ne. iyi yapmıs kadın çok bile kalmıs. bir de yazmıssın ya arsız asız. tabı hakkı kocasıyla basbasa kalmaya. bu kosullarda evlendıymıs. sen evlı degılsın bellı kı ama umarım basına gelır.
dikkat edecegım artık tesekkurler ♥Maalesef sen de ban yiyecek gibisin. Saldırıya maruz kaldığında uygun dille cevap verip kibleyeceksin.En güzeli görmezden gelip kiblemek.
ama ilk sayfada arsız deyınce cevap vermeden duramadım tahrık ettık kayınvalide takıntısı var sümbülün
ama emın olun karsı cıkanlar yaraları olan ınsanlar ve burada yazıp deşarj oluyorlar sizin benım gibilerde hayattan ders alıyoruz pay cıkarıyoruz paylasmak bu yuzden var işte♥Nasıl acımasız konuşmalar bunlar? Umarım hayat sizi acımasızca bilmeden hüküm verdiğiniz hayatlar üzerinden sınamaz.! Zira yaşlılığı düşkünlüğü o yaşta bir nefese ne kadar ihtiyaç duyulur bilmiyoruz. Çok yazık çok. Bende ekleyeyim bari. Umarım babaanne olduğumda kocam vefat eder yanlız kalırsam gelinim felan olursa umarım iyi oluruz umarım !
kopyala yapsıtır yapıcam artk arkadsım guzel arkadasım ev babanemın 30 yıllık evı amca ve yenge o eve gelıyorlar evlenıp neden yaslı kadın evınden oluyor neden kendı evınde sıgıntı oluyor konu bu
ev babaannemın dedemden kalma ... boyle bır ıstegı olsa bızden once halam bırakmaz ama elı ayagı tutuyor ve kkımseye muhtac olmak ıstemıyorGelin basta kabul etmeseymiş evet. Ev ustune ev olmuyor bunu anlamamakta israr ediyor bazilari ancak ayni eve cikildi diye bu durumu kabullenip oturmak zorunda değil kimse.
Hoş kadını kiraya cikartmak yerine, kendileri kiraya gitmelilerdi bence ama ev kimin üzerine ?
Ayrica geline saydiriyorsunuzda geri kalan 4 cocuk niye bir annelerine sahip cikamiyor? Siz bu kadar uzulmuşsunuz madem sizinle yaşasın babanneniz.
babanem 69 yasında bakılacak bir durumu yok allah kötü kalplilerin eline düşürmesin düşkun olursa bız kmseye baktrmayız babanemızı ...O zaman babaanne ve diger cocuklari uyanik davranip
Nasil olsa bu bakar
Bizde rahat ederiz diye dusunmeyecekti ..
Ev ev ustune olmaz kendin soyluyorsun iste
Gelin hanim cahildi gencti kabul etti diyelim koca kadin bilmiyor mu ne olabilecegini ...
Babaannen de 30 yillik evinde
Kalkp kendi yemegini hazirlasaydi bi zahmet
11 e kadar hizmet bekleyecegine
Her neyse hadi atti kadini kapinin onune koydu
Simdi niye alip siz bakmiyorsunuz ??????
ev babaannemın dedemden kalma ... boyle bır ıstegı olsa bızden once halam bırakmaz ama elı ayagı tutuyor ve kkımseye muhtac olmak ıstemıyor
babanem 69 yasında bakılacak bir durumu yok allah kötü kalplilerin eline düşürmesin düşkun olursa bız kmseye baktrmayız babanemızı ...
5 cocuundan birinde kalmıyor canım benım kendı evınde kalıyor amca evlenıp esını o eve getırıyor annesının evıne esıde ıkna oluyor ilerde ayrı eve cıkarım dıye ama ısler oyle olmuyor ev ev ustune olmayınca napsın kadın babanem cıkıyor cnku kadına neler yaptı cok kısı sahit
ölmüş annemın üzerine yemın ederım işte tamda anlattıgınız gibi bir babaannem var dünya iyisi günahtan ınsan kırmaktan korkar kendı kırılır ama kmseyı kırmaz araları bozulmasın dıye bunca seyı amcama bıle soylemedı amcam bılse belki cıkmayı o teklıf ederdi... sizin gibi iyi kalpli insanların anlayıslı ınsanların var oldugunu bılmek insanı rahatlatıyor ınanın♥Madem böyle istedi gelin kesinlikle evimden çıkarırdım.
huzur felan da bozmazdım oğluma da yansıtmazdım.
Beni benim evimde yanlız bırakın bu kadar süre kaldınız yeter derdim.
Anlaşılan ne kadar pamuk bir babaanneniz varmış ki kendi çıkıyorAllah onun ve onun gibi düşkünlerin yanında olsun.
Çünkü insanlar çok acımasız unutuyoruz arkadaşım unutuyoruz 3 günlüğüne geldik gideceğiz neyin davasındayız unutuyoruz
babanem araları bozulmasın dıye hiçbirsey soylemedı ki amcama... bilse belkı amcam bız gıdelım derdi gerci istanbul gibi bir yerde kira derdi yok işine gelıyor... yengem kabul ettı babanemle bir yasamayı sonradan dedi biza ikna ederim sandım ayrı eve dıye itiraf etti ben biraz o anlık hırsımla yazdım yanlıs aksettirdim sanırım canımYahu sen öyle yazmamışsın ama demissin ki en başından şart koştular yenge hanim kabul etti.Ben o cümleden amcanın evlenip yengeni annesinin evine getirdiğini anlamıyorum ne yazık ki.Öyleyse durum değişir.
Ama alınmaca yok babannen 10 yıl ite kaka birlikte kalacagina keşke ayrı eve çıkın deseydi amcana.Yada halan annesine kiralik ev bulacağına amcana annemin evinden çıkın deseydi.
Sen bi de daha çok sanki yengen bakmak zorunca gibi bi anlatımla yazdığın için tepki aldın.Kadın tabi kocasıyla başbaşa kalacak gecelikle salınacak bundan daha doğal ne var.
Neyse ev bulacağınıza 4 kardes bir olsunlar amcanı evden çıkarsınlar.Amcanlarda baksınlar basının çaresine.Babannende otursun evinde güzel güzel mutlu mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?