sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

ya herkes tersleyınce ısı babaannemın evıne getırdı. asıl şikayetı gelın bakmak ıstemıyr yaslı kadın dıyordu.

belki gelin cıkıyordur oglu cıkmıyordur .
ya sen hastamısın paranoyak... siz terslensenız ne olcak terslenmesenız ne allah bılıyıor sen kımsın ki konuyu kapattırırım yatar uyurum arkadas ne entrıka yaptın

Ya aynisinin tam tersini dusunun kayinvalideniz sizinle yasamiycagini soyluyor sadece bir sure evinizde misafir olucak diye geliyor ama sonra fikir degistirip temelli yerlesiyor burda topa tutulurdu valla..gelinde ikna ederim diye bastan kabul etmis bu bildigin kandirmak

çok tesekkur ederm ya kaç sayfadır hanım efendının saldırılarıyla ugrasıyırum kiblermısınız lutfen ayrıca buraya konu acanlara medenıyetsız dedi
Hakaret ve polemik içeren tüm mesajlarını kibledim zaten.Ben burada okuduğuma göre cevAp veriyorum .Buraya konu açmak medeniyetsizlikse cevap vermek de medeniyetsizlik.
Evliyim kayınvalide sevgisiyle dolup taşan biri değilim ama her kayınvalide haksız olacak diye kural yok.(kayınvalidemi sevmem asla beraber oturmam.)
Baştan şartlar konuşulurken kabul etmeyin ev üstüne ev olmuyor.hadi diyelim evlendiniz baktınız olmuyor ayrılın kendi evinizde ne yaparsanuz yapın.

Yaşlılık çok zor. Hem onlar hem bakanları için. Lakin yengeniz ve amcanızın yaptığı terbiyesizlik. 5 cocuktan hiçbiri çıkıp amcanıza sen çek git annemizi ne evinden ediyorsun diyemedi mi

Maalesef sümbülde sende ban yiyeceksiniz..
Bunu KK tecrübeme dayanarak söylüyorum.

Konuya gelince kayınvalideyle oturmaya razı gelip sonra kadını kovmak doğru değil. Kabul etmiş sonra rahatsız olmuş olabilir. Ya kendisi ayrı eve çıkacak ya da kirayı amcan ödeyecek. Doğrusu budur.
Öyle yemek saklamak vs de hoş değil evladı varmış insan ya başıma gelirse diye düşünür ileride o da kayınvalide olacak...
Ah hiç anlamıyorum bu insanları ya

Aynı şey değil ki.Genç yaşta aşk meşkin verdiği heyecanla kabul ediyor bi çok genç kız kayinvalideyle oturmayı bence.Yada başta çok iyi anlaşıyorlar hep öyle gidecek sanıyolar ama sorun oluyor haliyle.Yani bi kere evet dedi diye senet imzalamadı ya bu kadın.Kadının 5 çocuğu var sadece birinde kalıyor bunun bayramı seyranı var herkes babaannenin evi diye bu kadına gidecek kolay mı sizce?Sonradan pişman olmuş vazgeçmiş olabilir ki konu sahibinin babannesini de bilmiyoruz belki geçimsiz biri?

Evi sahiplenmesi doğru değil ama kayinvalide kendi istegiyle çıkmış evden istemese oğluna çık diyebilirdi herhalde.

ben nıye ban yıyorumkı okadar saldırıya maruz kaldım ne arsızlıgım kaldı ne medenıyetsılıgım

5 cocuundan birinde kalmıyor canım benım kendı evınde kalıyor amca evlenıp esını o eve getırıyor annesının evıne esıde ıkna oluyor ilerde ayrı eve cıkarım dıye ama ısler oyle olmuyor ev ev ustune olmayınca napsın kadın babanem cıkıyor cnku kadına neler yaptı cok kısı sahit

benım babaannem ıste oyle gururludur ödü kopar kmseye yuk olmamak ıcın bu benım fıkrım ben acıdım sadece paylasmak ıstedm ama yanls yer secmısım denıze anlatsam daha ıyı
Ay hakikaten içim şişti millet okumadan anlamadan bir sürü abuk subuk yorum yapıyor kapatın bence konuyu

ben nıye ban yıyorumkı okadar saldırıya maruz kaldım ne arsızlıgım kaldı ne medenıyetsılıgım
Tamam ama polemik çıkaran da,bu polemiğe cevap verende ban yiyor maalesef.zamanla ogrenirsin sende :) yalnız tartismaniz cok komikti yaa kusura bakma yirtildim gece gece

Babaannenin 5 cocugu varsa
O zaman birazda senin baban bakacakti ?
Hele bi gelin ol da o zaman kv ni alir
Kocanla aranda yatirirsin !
kopyala yapsıtır yapıcam artk arkadsım guzel arkadasım ev babanemın 30 yıllık evı amca ve yenge o eve gelıyorlar evlenıp neden yaslı kadın evınden oluyor neden kendı evınde sıgıntı oluyor konu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…