kafası calısmayanlara fobım var senın gıbıhanımefendının kayınvalide fobisi var sanırım resmen cullandı üzerime
ya sen hastamısın paranoyak... siz terslensenız ne olcak terslenmesenız ne allah bılıyıor sen kımsın ki konuyu kapattırırım yatar uyurum arkadas ne entrıka yaptınya herkes tersleyınce ısı babaannemın evıne getırdı. asıl şikayetı gelın bakmak ıstemıyr yaslı kadın dıyordu.
belki gelin cıkıyordur oglu cıkmıyordur .
Bu saaten sonrada dogru durust okuyamacaklari beli..allah razı olsun ya özet bu işte vallahı su serptiniz yuregıme deli oldum burda
konuyu kapattırayım en iyisi ne yapalımBu saaten sonrada dogru durust okuyamacaklari beli..
Hakaret ve polemik içeren tüm mesajlarını kibledim zaten.Ben burada okuduğuma göre cevAp veriyorum .Buraya konu açmak medeniyetsizlikse cevap vermek de medeniyetsizlik.çok tesekkur ederm ya kaç sayfadır hanım efendının saldırılarıyla ugrasıyırum kiblermısınız lutfen ayrıca buraya konu acanlara medenıyetsız dedi
babanemı kıraya cıkarttı sonunda yerlestı dede yadigarı eve
ya herkes tersleyınce ısı babaannemın evıne getırdı. asıl şikayetı gelın bakmak ıstemıyr yaslı kadın dıyordu.
belki gelin cıkıyordur oglu cıkmıyordur .
bu cumlede ne cikariyorsun?babanemı kıraya cıkarttı sonunda yerlestı dede yadigarı eve
Yaşlılık çok zor. Hem onlar hem bakanları için. Lakin yengeniz ve amcanızın yaptığı terbiyesizlik. 5 cocuktan hiçbiri çıkıp amcanıza sen çek git annemizi ne evinden ediyorsun diyemedi mibugunden berı okadar sinirliyimki atamıyorum bir türlü yazıp rahatlamak istedim. babaannem 5 cocugunu babasız buyutmus bırı allah uzun omurler versın ona cok fedakar dunya ıyısı bırıdır. kiraya cıkmak ıstedıgını soyledı bugun halamda ev bakmıs bile nedeni gelin hanım evde istemıyor. ben anlamıyorum bu gelınlerı arkadas amcam babanemle oturuyor esıyle bir tanede 9 yasında cocukları var.esı babanemı kıraya cıkarttı sonunda yerlestı dede yadigarı eve allah ıslah etsın kadına bı rahat vermedı yok kocasıyla basbasa kalamıyormus yok evde eşine özel giyinmek ıstıyormus gıyınemıyormus yıllarca bunu bahane ettı durdu ya arkadas evlenmeseydın ozman sartlar bellıydı en basından soylenmıs annemle oturacagız dıye kosa kosa evlenmeyı bılıyorsun kadını yerınden yurdundan ettın yenge namzeti... sen fantezi kıyafet gıyeceksın evınde ıkı salınacaksın dıye o kadıncagızı bır suru borcla arcla ayrı eve mecbur etti. ne anlatayım daha neler yaptı kadına once mutfaktan el ayak cektırdı ... canı bısı ıstese surat asıyor onada yaptırmıyor, evde pasta börek yapar saklar kadına bir dilim vermez babaannemın gelenı gideni olurdu yengeden korkuya kimse kapısını çalmaz oldu herkese surat asıyor,saat 11 de kalkar kahvaltıyı bekler kadıncagız ses olmasın uyanmasınlar dıye yerınden kalkamaz çıtı cıkmaz ah babaannem benım. amcamda bunların hıcbırını bılmez babaannem araları acılmasın dıye soylemıyor bızı de susturuyor.
burda bir sürü konu acılıyor kv ile oturalımmı dıye oturmayın arkadasım kendı rahatınızıda yaslı insanların rahatınıda kacırmayın... ev ev üstüne olmuyor işte bazı dişli gelinler kendı sultanlığını saltanatını kayınvalidelerini kapı dısarı yaparak suruyor ama onunda oğlı var büyüyor allahta büyük
hemen saldırıya geçilmiş okumadan etmeden; babaannemde düşkün degıl kendı ısını gucunü görebılen bırı
ev babaannemın kıraya cıkması gereken o degıl yengem ve amcam
ınsanın kendı evınde sıgıntı olması nedemek farkındamısınız
senın annen baksın dıyenler olmus annem hayatta degıl
ayrıca babaannemın bırının bakması gıbı bır derdı yok ıstegıde yok amcam kıra vermek ıstemedıgı ıcın cıkmıyor evden
Ya aynisinin tam tersini dusunun kayinvalideniz sizinle yasamiycagini soyluyor sadece bir sure evinizde misafir olucak diye geliyor ama sonra fikir degistirip temelli yerlesiyor burda topa tutulurdu valla..gelinde ikna ederim diye bastan kabul etmis bu bildigin kandirmak
amca cıkmayınca ayrı eve oda ne yaptı ne ettı kadını yolladı bunu demek ıstedım ev dedeyadıgarı yanı babanemınbu cumlede ne cikariyorsun?
ben nıye ban yıyorumkı okadar saldırıya maruz kaldım ne arsızlıgım kaldı ne medenıyetsılıgımMaalesef sümbülde sende ban yiyeceksiniz..
Bunu KK tecrübeme dayanarak söylüyorum.
Konuya gelince kayınvalideyle oturmaya razı gelip sonra kadını kovmak doğru değil. Kabul etmiş sonra rahatsız olmuş olabilir. Ya kendisi ayrı eve çıkacak ya da kirayı amcan ödeyecek. Doğrusu budur.
Öyle yemek saklamak vs de hoş değil evladı varmış insan ya başıma gelirse diye düşünür ileride o da kayınvalide olacak...
Ah hiç anlamıyorum bu insanları ya
5 cocuundan birinde kalmıyor canım benım kendı evınde kalıyor amca evlenıp esını o eve getırıyor annesının evıne esıde ıkna oluyor ilerde ayrı eve cıkarım dıye ama ısler oyle olmuyor ev ev ustune olmayınca napsın kadın babanem cıkıyor cnku kadına neler yaptı cok kısı sahitAynı şey değil ki.Genç yaşta aşk meşkin verdiği heyecanla kabul ediyor bi çok genç kız kayinvalideyle oturmayı bence.Yada başta çok iyi anlaşıyorlar hep öyle gidecek sanıyolar ama sorun oluyor haliyle.Yani bi kere evet dedi diye senet imzalamadı ya bu kadın.Kadının 5 çocuğu var sadece birinde kalıyor bunun bayramı seyranı var herkes babaannenin evi diye bu kadına gidecek kolay mı sizce?Sonradan pişman olmuş vazgeçmiş olabilir ki konu sahibinin babannesini de bilmiyoruz belki geçimsiz biri?
Evi sahiplenmesi doğru değil ama kayinvalide kendi istegiyle çıkmış evden istemese oğluna çık diyebilirdi herhalde.
Ay hakikaten içim şişti millet okumadan anlamadan bir sürü abuk subuk yorum yapıyor kapatın bence konuyubenım babaannem ıste oyle gururludur ödü kopar kmseye yuk olmamak ıcın bu benım fıkrım ben acıdım sadece paylasmak ıstedm ama yanls yer secmısım denıze anlatsam daha ıyı
Tamam ama polemik çıkaran da,bu polemiğe cevap verende ban yiyor maalesef.zamanla ogrenirsin sende :) yalnız tartismaniz cok komikti yaa kusura bakma yirtildim gece geceben nıye ban yıyorumkı okadar saldırıya maruz kaldım ne arsızlıgım kaldı ne medenıyetsılıgım
kopyala yapsıtır yapıcam artk arkadsım guzel arkadasım ev babanemın 30 yıllık evı amca ve yenge o eve gelıyorlar evlenıp neden yaslı kadın evınden oluyor neden kendı evınde sıgıntı oluyor konu buBabaannenin 5 cocugu varsa
O zaman birazda senin baban bakacakti ?
Hele bi gelin ol da o zaman kv ni alir
Kocanla aranda yatirirsin !
Off off bezmediler koloni şeklinde yaşamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?