sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

kalbınız o kadar iyiki inanın bu satırlara bıle yansımıs allah evladınızdan hayır buldursun canım kötü olmak cok basit... kesınlıkle bende allahın adaletine inanıyorum. sevgiler canım

Ben genelden bahsettim zaten sadece konu sahibinin yengesinden değil

Eşini ikna etmeye çalışma düşüncesi ,gecelik giyip evde dolaşmak istemeyi bahane etmesi konu sahibinin söyledikleri.Dört duvar arasında ne yaşandığını kimse bilemez.

Reactions: iiz
Yorumları daha fazla okumasanız? Zira ben 5-6 tane okuduktan sonra ağladım da psikolojikmen iyi gelmeyen yazılar var eşim de beni izliyor niye ağlıyorum diye. Uyku felan da kaçtı gitti yani !

Yorumları daha fazla okumasanız? Zira ben 5-6 tane okuduktan sonra ağladım da psikolojikmen iyi gelmeyen yazılar var eşim de beni izliyor niye ağlıyorum diye. Uyku felan da kaçtı gitti yani !
hamılesınız birde cok uzuldum canım sebebolduysam konum yuzunden içime dert olur affedin

Ya şunu anlamıyorum.Ayrı eve çıkmaya ikna olmayan adam annesini kiraya çıkartmaya nasıl ikna olacak peki

buraya kadar sorun yok herkes esiyle özel hayatı olsun evı olsun ister onuda anlıyorum ama gozlerımle sahıt oldugum seyler var hazmedemıyorum ınanın onun acısından bakılınca haklı olabılır ama hayat secım onundu ya tutarsa diye oyun oynamayacaktı hayatıyla kımsenınde tadını tuzunu kacırmayacaktı

hamılesınız birde cok uzuldum canım sebebolduysam konum yuzunden içime dert olur affedin
Senlik birşey yok boşver bu gecede böyle olsun. İnşallah babaannen hayatının geri kalanını gönlünce huzurla geçirir her şerde bir hayır vardır diyelim ki inşallah öyledir

Ya alınamaca yok ama gözlerimle gördüğüm şeyler var diyorsunuz niye sustunuz?Babaannenizin çocukları niye sustu anlamıyorum bunu.Madem yanlış bişey gördünüz kadını 10 yıl o yengeyle yaşatmak yerine bi çözüm bulacaktınız.Kalbinizi kirmak istemem ama herkes kendi keyfine bakmış olan babanenize olmuş sanırım sessiz sakin bi kadın.Dilerim en kısa surede evine kavuşur ne diyelim

rosa_lina bence de tüm aile itiraz edin. Nasıl sessiz kaldınız hayret ettim.

Bu arada, hiç bu kadar yanlış anlaşılan bir konu daha okumamıştım. Hem de o kadar açıklamaya rağmen.

Geline gelince yasli kadincagiz
Size gelince genc kiz oluyo herhalde
Hem nalina
Hem mihina vuruyorsun ..
Ee hadi bakalim
Yaslaninca siz bakarsiniz eminim !!!
Benden bu kadar
Banlanmayi daha kaliteli konularda yasamak istiyorum
Bye
Allah senii witch. yorumun cok hoş daha once hiç bi konu da bu kadar gulmedim yaa

kendi istegıydı onun yuzunen sorun cıksın ıstemedıgı ıcın bıze yemınler ettırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…