kalbınız o kadar iyiki inanın bu satırlara bıle yansımıs allah evladınızdan hayır buldursun canım kötü olmak cok basit... kesınlıkle bende allahın adaletine inanıyorum. sevgiler canıminsanlar ne kadar kötü yürekli olmuş, konu sahibi üzüldüm babaannen için.
benim dayımın eşi de anneanneme ne vaatlerde bulundu evlenene kadar, yok sana ömür boyu bakacağım, yok bütün hizmetini ben yapacağım, yeter ki beni oğlunla evlendir diye. evlendikten bir sene sonra, bu yenge bile demeye dilimin varmadığı kadını anneannemi evine bile almıyordu, neler çektirdi kadına anlatamam. son günlerini kızlarında geçirdi anneannem, gidip gelemedi oğluna. ama o yengeme hep beddua etti ölene kadar.
anneannem öldükten bir süre sonra dayım terk etti onu, başka kadınla evlendi. ikinci eşi çok iyi bir kadın, keşke anneannemde görebilseydi onu. yani ah kalmıyor anlayacağın.
ben de hem gelinim hem de oğul sahibiyim. tabi ki KV ile yaşamak istemem. ama asla vicdansızlık da yapmam yaşlı bir insana. Gelir aylarca kalır bizde. Allah var yukarıda, eziyet edersem eşim görmez belki ama Allah görür.
Büyük Allahım herkesi kötü kaynanalardan ve bir o kadarda kötü gelinlerden korusun.
Yorumları okudum da ne kadar acımasız ve bencil olmuş insanlar. bu şekilde yorum yapanlar ilerleyen yıllarda evlatlarının evinden kovulurlarsa da bu tarz yorumlar yapabilecekler mi acaba, çünkü dürüst olmak bunu gerektirir.
SeninkiAha dur geldi benimki
Bibi yorumlarına hastayım ya
Polemiğe girmek ban sebebi maalesef...
Esimi sonra ikna ederim dusunceside varmis ustelik gelindr cok dusunceli hakkaniyetli olsa annenin evi burasi bizim cikmamiz lazim derdi bence oda masum degil..gecelik giyip evde dolasamiyorum diye bahane uretiyor bunu bastan zaten biliyor olmaliydi babanenin gecimsiz tarafi olsa onlari soylerdi sebep olarak konu sahibi babanesiyle ilgili olumsuz birsey belirtmemis zaten sorun cikartmaya meyilli bir kadin olsa ben degil siz cikin derdi
Yorumları daha fazla okumasanız? Zira ben 5-6 tane okuduktan sonra ağladım da psikolojikmen iyi gelmeyen yazılar var eşim de beni izliyor niye ağlıyorum diye. Uyku felan da kaçtı gitti yani !ölmüş annemın üzerine yemın ederım işte tamda anlattıgınız gibi bir babaannem var dünya iyisi günahtan ınsan kırmaktan korkar kendı kırılır ama kmseyı kırmaz araları bozulmasın dıye bunca seyı amcama bıle soylemedı amcam bılse belki cıkmayı o teklıf ederdi... sizin gibi iyi kalpli insanların anlayıslı ınsanların var oldugunu bılmek insanı rahatlatıyor ınanın♥
benımde bugun acılmıstı içerik silmedenSeninkithanks
yeni bandan çıktım yemeye niyetim yok
aha gene sihirli cümleyi söyledim banlanıcam kesin
hamılesınız birdeYorumları daha fazla okumasanız? Zira ben 5-6 tane okuduktan sonra ağladım da psikolojikmen iyi gelmeyen yazılar var eşim de beni izliyor niye ağlıyorum diye. Uyku felan da kaçtı gitti yani !
Ya şunu anlamıyorum.Ayrı eve çıkmaya ikna olmayan adam annesini kiraya çıkartmaya nasıl ikna olacak pekibabanem araları bozulmasın dıye hiçbirsey soylemedı ki amcama... bilse belkı amcam bız gıdelım derdi gerci istanbul gibi bir yerde kira derdi yok işine gelıyor... yengem kabul ettı babanemle bir yasamayı sonradan dedi biza ikna ederim sandım ayrı eve dıye itiraf etti ben biraz o anlık hırsımla yazdım yanlıs aksettirdim sanırım canım
buraya kadar sorun yok herkes esiyle özel hayatı olsun evı olsun ister onuda anlıyorum ama gozlerımle sahıt oldugum seyler var hazmedemıyorum ınanın onun acısından bakılınca haklı olabılır ama hayat secım onundu ya tutarsa diye oyun oynamayacaktı hayatıyla kımsenınde tadını tuzunu kacırmayacaktıBen genelden bahsettim zaten sadece konu sahibinin yengesinden değil
Eşini ikna etmeye çalışma düşüncesi ,gecelik giyip evde dolaşmak istemeyi bahane etmesi konu sahibinin söyledikleri.Dört duvar arasında ne yaşandığını kimse bilemez.
hayır icerik silmekten canım ama burada o ilk tartıstıgım insan çok terbiyesiz ayrıca hala sinir oluyorum aklıma gelınce neyse
Senlik birşey yok boşver bu gecede böyle olsun. İnşallah babaannen hayatının geri kalanını gönlünce huzurla geçirir her şerde bir hayır vardır diyelim ki inşallah öyledirhamılesınız birdecok uzuldum canım sebebolduysam konum yuzunden içime dert olur affedin
amın canımmm sende saglıkla sıhhatle kavus bebişine inşallah mutlu geceler♥Senlik birşey yok boşver bu gecede böyle olsun. İnşallah babaannen hayatının geri kalanını gönlünce huzurla geçirir her şerde bir hayır vardır diyelim ki inşallah öyledir
buraya kadar sorun yok herkes esiyle özel hayatı olsun evı olsun ister onuda anlıyorum ama gozlerımle sahıt oldugum seyler var hazmedemıyorum ınanın onun acısından bakılınca haklı olabılır ama hayat secım onundu ya tutarsa diye oyun oynamayacaktı hayatıyla kımsenınde tadını tuzunu kacırmayacaktı
hayır icerik silmekten canım ama burada o ilk tartıstıgım insan çok terbiyesiz ayrıca hala sinir oluyorum aklıma gelınce neyse
Ev babanenin eviyse cingar cikarin hepiniz toplanip. Kadinin tapulu evinden edip kiraya cikartmak ne demek ya? Yenge ayri ev istiyorsa defolup gidecek kiraya. Kadinin eli ayagida tutuyormuş evide varmis mis gibi yasardi.
Bu duruma susmayin, babaneyi dinlemeyin o ev kadinin eviyse yengeye yedirmeyin. Kendisinin olmayan evde artistlik yapiyor birde basbasa kalamadim diye elimde kalir valla oyle kadin.
terbıyesiz demekle kiblenılecekse kib ozman canımKib...
olay daha bugun bana aksettirildi henuz aılecek konusulmadı ben bıle henuz hazmedemedimrosa_lina bence de tüm aile itiraz edin. Nasıl sessiz kaldınız hayret ettim.
Bu arada, hiç bu kadar yanlış anlaşılan bir konu daha okumamıştım. Hem de o kadar açıklamaya rağmen.
Geline gelince yasli kadincagiz
Size gelince genc kiz oluyo herhalde
Hem nalina
Hem mihina vuruyorsun ..
Ee hadi bakalim
Yaslaninca siz bakarsiniz eminim !!!
Benden bu kadar
Banlanmayi daha kaliteli konularda yasamak istiyorum
Bye
kendi istegıydı onun yuzunen sorun cıksın ıstemedıgı ıcın bıze yemınler ettırdıYa alınamaca yok ama gözlerimle gördüğüm şeyler var diyorsunuz niye sustunuz?Babaannenizin çocukları niye sustu anlamıyorum bunu.Madem yanlış bişey gördünüz kadını 10 yıl o yengeyle yaşatmak yerine bi çözüm bulacaktınız.Kalbinizi kirmak istemem ama herkes kendi keyfine bakmış olan babanenize olmuş sanırım sessiz sakin bi kadın.Dilerim en kısa surede evine kavuşur ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?