sonunda kayınvalideyi evden gönderdi

ben banlanırken kiblediğim kişilerinde ban yediğini görürsem harika bir uyku cekeceğim ilahi adalet

ben banlanırken kiblediğim kişilerinde ban yediğini görürsem harika bir uyku cekeceğim ilahi adalet
Valla ben bu konu sayesinde rahat bi uyku cekicem.moralim cok bozuktu bu aksam,sen,sumbul ve witch beni aşırı güldürdunuz iyi ki actın bu konuyu

Valla ben bu konu sayesinde rahat bi uyku cekicem.moralim cok bozuktu bu aksam,sen,sumbul ve witch beni aşırı güldürdunuz iyi ki actın bu konuyu

başkalarının hayatları demek cok eglencelı ben magdur olan yaslı bır kadından bahsedıyorum siz komedi filmi sanıyorsunuz sanırım ne diyeyim ki daha...

başkalarının hayatları demek cok eglencelı ben magdur olan yaslı bır kadından bahsedıyorum siz komedi filmi sanıyorsunuz sanırım ne diyeyim ki daha...
Yok canım ,yalnış anladın,ben tartışmalardan bahsetmistim.durduk yere tartışma çıktı ve konu nerelere geldi.yoksa yaşlı kadına falan degil yani

Benim anlatmak istediğimi çok daha yumuşatarak anlatmışsınız :)

Aynen sonunda dese hadi aldım babannemi getirdim evime artık ben bakıcam.. Tamam laf yok. Ama kendi yapmadan empati kurmadan bilmiş bilmiş konu açması saçmalık. Anladığım kadarıyla yengesi yıllarca zaten bakmış?! Artık napsın herkesin bi özel hayatı var. Burda denmiyo mu hep melek olsa kayınvalide ile aynı evde olmaz diye, mevzu ev üstüne ev olmaz çünkü..

Ufff magdur da magdur
Kadin nerede yasiyor ?
Siz nerede ?
Bunca olay olurken siz hiiiiiiic bi sey duymadiniz
Kadina ev tutuldu
Yerlestirildi
En son sizin mi haberiniz oldu ?
Ben soyle dusunurum o zaman
Kocasindan kalan ev diyorsun ya
Siz o evi yengeye kaptirmak istemiyorsunuz bence
Size dokunan bu !
50 kere sordum
Konu kadinin evsiz kalip kiraya cikmasiysa
Lanet olsun evine de yerine de
Gel babaanne bizle otur niye demediniz ?????
Hep yuvarlak cevaplar
Eee muhtac degil
Bunlar hep bahane
Sizin asil korkuNuz ev
Nokta ..

10 yil bakmis yengen
Biraz musaade ette o da yasasin evliligini
Yuh be
Adalete bak ..
Kadin evinde ne giyecegini size mi soracak
Empati yapmis
Al o zaman pamuk nineni
Yani basinda bak
Ama yok
Bakima muhtac degil dimi
Pehhhh

Oğluna ve gelinine fazla yüz vermek babaannenizin suçu. Niye kendi evinden kendini kovdurttu anlamadım. Madem sorun yaşadılar, ev sahibi kimse, o kalır, diğerleri gider başının çaresine bakar. Babaanneniz kendi ektiğini biçmiş. Tabii ki bahsedilen gelin ak kaşık değil, o da fena biri olabilir. Oğlu da adam değilmiş zaten. Madem babaanneniz muhtaç değil, kendi evine gitsin, kovalasın onları yani. Bu kadar kendini ezdirmek zorunda değil.

10 yil bakmis yengen
Biraz musaade ette o da yasasin evliligini
Yuh be
Adalete bak ..
Kari evinde ne giyecegini size mi soracak
Empati yapmis
Al o zaman pamuk nineni
Yani basinda bak
Ama yok
Bakima muhtac degil dimi
Pehhhh
Ya sen nekadar kalbi fenalıkla dolu bir insansın insanmısın ondan da emın değilim ya ne evi pardon benim eşimin imkanlarıyla bir evim ve yazlığım bile var evse derdim siz ne biliyorsunuz ki yargılıyorsunuz umarım sizde yaşarsınız bunları başkada birşey demıyorum

Bakiyor musun kv ne ?

Senin zihniyetini
CuteMom a yazdigin hakaret mesajindan anlamak mumkun ..
Ban alabilirim zaten her zaman aliyorum
Sorun degil
Ama sen kocanla nasil vakit gecirebiliyorsan
Gecirmekten keyif aliyorsan
Yengenin de buna hakki var ..
Empatiyi kime gore yapiyorsun ..
Cok kanina dokunsaydi
Yanina alirdin babaanneyi dedim
Ona bile dogru duzgun cevap veremedin
Bence tam da dedigim gibi odunuz kopuyo o evi yenge hanima kaptirmaktan ..
Gerci baban size bakmamis ki
Annesine nasil baksn ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…