ben banlanıcam bugece sanırım ama terbıyesız cumlesı yuzunden degıl emınım
Teşekkür ederim inşalalh iyi geceleramın canımmm sende saglıkla sıhhatle kavus bebişine inşallah mutlu geceler♥
Babaannenin kızı var diymi.yani halan.o konussun yengenle ve amcanla.olmaz.mi?olay daha bugun bana aksettirildi henuz aılecek konusulmadı ben bıle henuz hazmedemedim
Allah senii witch. yorumun cok hoş daha once hiç bi konu da bu kadar gulmedim yaa
Valla ben bu konu sayesinde rahat bi uyku cekicem.moralim cok bozuktu bu aksam,sen,sumbul ve witch beni aşırı güldürdunuz iyi ki actın bu konuyuben banlanırken kiblediğim kişilerinde ban yediğini görürsem harika bir uyku cekeceğimilahi adalet
Valla ben bu konu sayesinde rahat bi uyku cekicem.moralim cok bozuktu bu aksam,sen,sumbul ve witch beni aşırı güldürdunuz iyi ki actın bu konuyu
Yok canım ,yalnış anladın,ben tartışmalardan bahsetmistim.durduk yere tartışma çıktı ve konu nerelere geldi.yoksa yaşlı kadına falan degil yanibaşkalarının hayatları demek cok eglencelı ben magdur olan yaslı bır kadından bahsedıyorum siz komedi filmi sanıyorsunuz sanırım ne diyeyim ki daha...
Madem böyle istedi gelin kesinlikle evimden çıkarırdım.
huzur felan da bozmazdım oğluma da yansıtmazdım.
Beni benim evimde yanlız bırakın bu kadar süre kaldınız yeter derdim.
Anlaşılan ne kadar pamuk bir babaanneniz varmış ki kendi çıkıyorAllah onun ve onun gibi düşkünlerin yanında olsun.
Çünkü insanlar çok acımasız unutuyoruz arkadaşım unutuyoruz 3 günlüğüne geldik gideceğiz neyin davasındayız unutuyoruz
mecburen canım seçe seçe derin nefes ala ala :)Benim anlatmak istediğimi çok daha yumuşatarak anlatmışsınız :)
hımmm evlıymıs ne guzel kendı babaannesı bu kadar üzülecegine kendı baksın babaannesıne zaten medenı bırıymıs ya kendısı kesın kocası da medenıdır . ınan bana evınde 1 hafta bakmaz babaannesıne kocasındna önce kendısı kovar . konu acmıs ya .. gulelım barı
başkalarının hayatları demek cok eglencelı ben magdur olan yaslı bır kadından bahsedıyorum siz komedi filmi sanıyorsunuz sanırım ne diyeyim ki daha...
Ya sen nekadar kalbi fenalıkla dolu bir insansın insanmısın ondan da emın değilim ya ne evi pardon benim eşimin imkanlarıyla bir evim ve yazlığım bile var evse derdim siz ne biliyorsunuz ki yargılıyorsunuz umarım sizde yaşarsınız bunları başkada birşey demıyorum10 yil bakmis yengen
Biraz musaade ette o da yasasin evliligini
Yuh be
Adalete bak ..
Kari evinde ne giyecegini size mi soracak
Empati yapmis
Al o zaman pamuk nineni
Yani basinda bak
Ama yok
Bakima muhtac degil dimi
Pehhhh
Ya sen nekadar kalbi fenalıkla dolu bir insansın insanmısın ondan da emın değilim ya ne evi pardon benim eşimin imkanlarıyla bir evim ve yazlığım bile var evse derdim siz ne biliyorsunuz ki yargılıyorsunuz umarım sizde yaşarsınız bunları başkada birşey demıyorum
Niye bakacagım kayınvalideme çalısan banka müdürü kendi ayakları ustunde duran bir insan neden bakayım söylermisib burdan mu vuracaksın beni ya bence yat uyu sen beynin bulanmış sabaha ymarım seni banlanmış görürümBakiyor musun kv ne ?
Niye bakacagım kayınvalideme çalısan banka müdürü kendi ayakları ustunde duran bir insan neden bakayım söylermisib burdan mu vuracaksın beni ya bence yat uyu sen beynin bulanmış sabaha ymarım seni banlanmış görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?