sonunda keseyide gördüm

oferta

yaşama sebebim oğullarım
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
3.938
218
173
İstanbul
bugün bebeğimin kesesinide gördüm bir tane sımsıkı tutunmuş annesine çok heyecanlandım ellerim titredi allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah.

cnm gözün aydın inşallah bir iki hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsın...tamamına erdirsin rabbim...

canımmmm.gözün aydın.inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım.bizler içinde dua etmeyi unutma arada asırada

saolun arkadaşlar o kadar dua ediyorum ki buradaki herkes için inanıyorum hepimiz bebeişlerimizi konuşacağız buran bir gün.

canım gözün aydın inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur

canım çok güzel bi haber bu...
rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah...
darısı benim gibi olmayanlarında başına.....

Çok sevindim canım... İnşallah bebeğini sağlıkla önce karnında sonra kucağında büyütürsün... :CüvCüv: çok güzel bi anne olacaksın inşallah

canımmm gözün aydın insallah bebeğine sag salim kavusursun rabbim bu sevincini yarıda bırakmasın insallah:Saruboceq::Saruboceq:

bugün bebeğimin kesesinide gördüm bir tane sımsıkı tutunmuş annesine çok heyecanlandım ellerim titredi allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah.

sen bir de kalp atışlarını duy bakalım,sonra hareket edişini, elini bacaklarını oynatışını gör, kıpırdayışını hisset....heyecanın hergün daha bir katlanıcak....

Rabbim hepsini sana tek tek yaşatsın,tamamına erdirsin,kucağına almayı nasip etsin...

Allahım en kısa zamanda da bize nasip etsin....

canım gözün aydın.Allah bebişini sana bağışlasın.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hamişlerin duaları kabul olurmuş.canım bizede dua et.

gözün aydin canim ....
Allah tamamina erdirsin....

ooooh oooh hele bı 3 ay a gel heyecenadan oluyorum zannetcen ben carsamba gunu gördum eller kollar hareket halın de sureklı ulturason a yapısasım gelıyo kaydirigubbakcemile3

canım allahım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah
allahım yardımcın olsun kaydirigubbakcemile5

canım çok sevindim, kimbilir ne güzel bir duygudur..:dance:.. Allahım daha nice mutlu günlerini görmenizi nasip etsin, en ufak bir üzüntüsünü yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:

canım nacizane bir şey sormak istiyorum sana. Bugün benim transferimin 4. günü. Hiçbir belirtim yok.:uhm: Daha erken olabilir ama sende belirtiler ne zaman başladı çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…